FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan Coca! Nadam se da ćemo te gledati u našem dresu!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
https://fkzeljeznicar.ba/osim-pred-siro ... ude/44117/– Štilić je prošlu utakmicu preskočio jer ima neko vrijeme određenih problema s ložom, dali smo mu dva dana više, a na osnovu današnjeg treninga znat ćemo u kakvom je stanju i nadamo se da će nam moći pomoći u nedjelju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Jao Coca nekad imao kosu...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bekrić je skoro svaku utakmicu koju je počeo od prve minute igrao na Grbavici, što se tiče gostujućih jedino je protiv Borca počeo od prve. Tako da vrlo je moguće da će početi sutra od prve minute. Mada općenito je sastav nemoguće pogodit. Ne znamo je li Štilić spreman da igra od prve minute, da li će Lendrić igrat, da li će Mustafa ili Veseli počet ili će obojica na klupi završit (kao npr u BL gdje su u sredini igrali Hajdar, Bojo, Meša, Bekrić), da li će Aco se vratit u prvih 11 itd.
Nadam se da ce Stilke stisnuti zube sto se kaze i izdrzati jos ovu tekmu pa ne mora ni ici sljedece kolo gore s obzirom na njegovo stanje i podlogu na kojoj se igra. Zbog izostanka Juricica iole spreman Stilic nam je zlata vrijedan za napad pa makar i sa klupe da udje umjesto Zeca npr.
-
- Kontakt:
Ocekujem da sutra nece biti drame, onako kako kod nas cesto bude. 1:0 ili 2:0, uz dobru kontrolu igre.
Bilo bi dobro da povedemo na poluvremenu, da ne bude nervoze.
Bilo bi dobro prvi da povedemo ako je ikako moguceBajramovic1999 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 13:54Ocekujem da sutra nece biti drame, onako kako kod nas cesto bude. 1:0 ili 2:0, uz dobru kontrolu igre.

- kolezeljovac
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nasih iducih 5 utakmica:
Siroki Brijeg (H)
Krupa (A)
Sarajevo (H)
Tuzla City (A)
Olimpik (H)
Iducih 5 FKS:
Borac (A)
Sloboda (H)
Zeljeznicar (A)
Zrinjski (H)
Siroki Brijeg (A)
Imaju tezi raspored, ali ni nas nije puno laksi. Ja optimisticno kao i uvijek ocekujem pobjedu na derbiju i da ih stignemo u bodovima nakon Olimpika na Grbavici.
Olimpik je 13.3, a nakon te utakmice pocinje treci dio sezone, onaj dio koji se zbog prekida prosle sezone nije igrao. Zadnja trecina prvenstva u kojoj se sve odlucuje.
P.S. Leti ovo vrijeme nenormalno, meni kao prije 20 dana da smo igrali onu prvu protiv Veleza.
Siroki Brijeg (H)
Krupa (A)
Sarajevo (H)
Tuzla City (A)
Olimpik (H)
Iducih 5 FKS:
Borac (A)
Sloboda (H)
Zeljeznicar (A)
Zrinjski (H)
Siroki Brijeg (A)
Imaju tezi raspored, ali ni nas nije puno laksi. Ja optimisticno kao i uvijek ocekujem pobjedu na derbiju i da ih stignemo u bodovima nakon Olimpika na Grbavici.
Olimpik je 13.3, a nakon te utakmice pocinje treci dio sezone, onaj dio koji se zbog prekida prosle sezone nije igrao. Zadnja trecina prvenstva u kojoj se sve odlucuje.
P.S. Leti ovo vrijeme nenormalno, meni kao prije 20 dana da smo igrali onu prvu protiv Veleza.
Sutra nam je pobjeda zlata vrijedna, bez obzira na Banja Luku a tamo torpedo nece pobjedit.
Koji bi hajc bio da nekako pokupimo 6 bodova do kraja. Da napokon na pauzu udjemo malo mirniji. Bekrija povedi nas zivota ti pa ce se desit nesto pozitivno na pauzi valjda.
Koji bi hajc bio da nekako pokupimo 6 bodova do kraja. Da napokon na pauzu udjemo malo mirniji. Bekrija povedi nas zivota ti pa ce se desit nesto pozitivno na pauzi valjda.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- kolezeljovac
- Kontakt:
-----------Erić-------------
Stevanović---Ikić-----Miletić----Miličević
------Hajdarević-------Alispahić
-------Štilić/Bekrić------Mujezinović
----------E.Zec----------Lendrić--------
Samo sto dalje onu laznu kopiju Bogicevica od prve postave!kolezeljovac je napisao/la: ↑05 dec 2020, 14:57-----------Erić-------------
@igrajlopte 🐦
- kolezeljovac
- Kontakt:
Isto ti razmisljamReX je napisao/la: ↑05 dec 2020, 15:16Samo sto dalje onu laznu kopiju Bogicevica od prve postave!kolezeljovac je napisao/la: ↑05 dec 2020, 14:57-----------Erić-------------

https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljo-spr ... ing/44120/Plavi su od četvrtka fokusirani na derbi sa Širokobriježanima, a ono što raduje sve navijače, svi igrači su u konkurenciji izuzev Luke Juričića koji je suspendovan zbog tri žuta kartona. Željo je današnji trening obavio na glavnom terenu naše Grbavice, a potom je otputovao u hotel Swissotel gdje će boraviti do sutrašnjeg susreta.

Obozavam utakmice sa Sirokim, jedini su klub koji uvijek igra lopte bar protiv nas. 90 minuta trke, napada, neizvjesnosti, gol moze pasti u svakoj sekundi, visok tempo, jako malo valjanja i odugovlacenja, nekih prevelikih pritisaka na sudije... jest da koliko uzivam toliko sam usran od straha svih 90 min ali ****.
Mi nemamo nekih puno kombinacija mogucih u ekipi, imas 16 igraca, manje vise jednako kvalitetnih, uvijek dvojica trojica u mrvicu iznadprosjecnoj formi isto toliko ih u ispodprosjecnoj i fazon je kad ces pogoditi ko je raspolozen. Nije bas da biramo izmedju Branka Seslije i Lewandowskog. Sirokog je bitno pojesti u vezi, razbiti sto vise napada, odbrana im je propuh kao i svakoj ekipi koja igra otvoreno pa se nadam da ce tu svoju sansu naci Lendra, Zeko i Mujezin.
Jos jednu vas stvar molim, te price lazni bogicevic i sve ostale gadosti o gospodinu Aci Kosoricu ostavite za svoje Barcelone a frustracije istresajte na svojim uciteljima u skoli, sefovima, zenama i djeci. DEGUTANTNO je porediti papka koji je tuzio i ucjenjivao klub a dres nije isprljao 3 godine ni na oranicama od terena, i covjeka koji je sam od sebe otisao iz Zelje nakog sto je zbog povrede shvatio da nanosi stetu klubu. Aco Kosoric nosi Zelju u srcu i voli ga vise nego pola vas ovdje, Aco Kosoric je Sehu unaprijedio defanzivno za 300% a Ikica bar duplo, Aco i jeste dosao da bude pricuva i da djeluje vise kao trener, Aco je i dok nije bio u Zelji pomagao klubu na razne nacine i ucinio je za klub s te strane vise nego ce vecina forumasa za zivota, i zato razmislite sta cete napisati iduci put za nekoga!
Mi nemamo nekih puno kombinacija mogucih u ekipi, imas 16 igraca, manje vise jednako kvalitetnih, uvijek dvojica trojica u mrvicu iznadprosjecnoj formi isto toliko ih u ispodprosjecnoj i fazon je kad ces pogoditi ko je raspolozen. Nije bas da biramo izmedju Branka Seslije i Lewandowskog. Sirokog je bitno pojesti u vezi, razbiti sto vise napada, odbrana im je propuh kao i svakoj ekipi koja igra otvoreno pa se nadam da ce tu svoju sansu naci Lendra, Zeko i Mujezin.
Jos jednu vas stvar molim, te price lazni bogicevic i sve ostale gadosti o gospodinu Aci Kosoricu ostavite za svoje Barcelone a frustracije istresajte na svojim uciteljima u skoli, sefovima, zenama i djeci. DEGUTANTNO je porediti papka koji je tuzio i ucjenjivao klub a dres nije isprljao 3 godine ni na oranicama od terena, i covjeka koji je sam od sebe otisao iz Zelje nakog sto je zbog povrede shvatio da nanosi stetu klubu. Aco Kosoric nosi Zelju u srcu i voli ga vise nego pola vas ovdje, Aco Kosoric je Sehu unaprijedio defanzivno za 300% a Ikica bar duplo, Aco i jeste dosao da bude pricuva i da djeluje vise kao trener, Aco je i dok nije bio u Zelji pomagao klubu na razne nacine i ucinio je za klub s te strane vise nego ce vecina forumasa za zivota, i zato razmislite sta cete napisati iduci put za nekoga!
Volim i ja Zelju, ali sam krampa za fudbal. Niko njemu ne spocitava ljubav, nego igracku limitiranost kojom nas ukopava konstantno, te zbog iste gubimo jako bitne bodove.balkanika je napisao/la: ↑05 dec 2020, 15:36Obozavam utakmice sa Sirokim, jedini su klub koji uvijek igra lopte bar protiv nas. 90 minuta trke, napada, neizvjesnosti, gol moze pasti u svakoj sekundi, visok tempo, jako malo valjanja i odugovlacenja, nekih prevelikih pritisaka na sudije... jest da koliko uzivam toliko sam usran od straha svih 90 min ali ****.
Da, trenutno je Miletic zasluzio prednost ispred Kosorica. I mladji je i opasniji kad su prekidi u pitanju. Miletic-Ikic

- lijevapolutka
- Kontakt:
Al fakat kako je lako nama popljuvati bilo kojeg našeg igrača. I stvarno ne znam jel to neka fora pa igrača koji nosi dres sa našim grbom nazvati što pogrdnijim imenom. Zapamtite za svakog igrača, bio on limitiran ili ne, da li će igrati ili ne, odlucuje jedan čovjek. A vi nastavite
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.