FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Benkara21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benkara21 » 05 dec 2020, 00:07

Ma crnju dovesti u napad, izvalit lovu za njega i kraj priče.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 dec 2020, 00:18

SarajevoJeBordo je napisao/la:
04 dec 2020, 21:38
fera je napisao/la:
04 dec 2020, 20:55
:bow:
ElCartel11 je napisao/la:
04 dec 2020, 20:48
Koga staviti na poziciju CM? Susic ce vjerovatno zamjeniti Rahmana na poziciji AM. Ne vidim druge solucije od Adukora sto znaci potpuno neuigran vezni red protiv Borca u gostima.
Ne znam jesmo li i jedan derbi ove sezone protiv prve 4 ekipe odigrali u najjacem sastavu. Uvijek neko fali.
Sušić i Đokanović u vezni red ispred na Rahmanovo mjesto Salčin ili Zinedin.
Koji je razlog po tebi da Salčin ili Zinedin igraju na mjestu Rahmanovića, pored Tatara ili Velkoskog?
Ovako volim kad covjek fino pita a ne ko onaj @siux kaze neki spominju salcina umjesto da se direktno obrati.
Tatar mi je na lijevom krilu super a Velkoskog bi vise volio u napadu umjesto Handžića vidjeti.
Nije ovo moj dream team nego prijedlog s obzirom na izostanke.
Znam da Zinedin nervira vecinu al jbg dali smo pare za njega treba ga malo isforsirati prerano je otpisan s druge strane Salcin je zasluzio da ga vidimo na prirodnoj poziciji iz nase akademije momak treba dobiti sansu.
Ne sviđa mi se zamisao da igraju u vezi Andrej i Milicevic jer nema nas onda naprijed nikako. Bar je tako bilo svaki put do sad kad je Milicevic veznog igrao.
Nadam se da bi Tino mogao izgurati prvo poluvrijeme i u slucajnu povoljnog rezultata u drugom ga izvesti ranije.
You are someone else I am still right here

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 dec 2020, 00:35

fera je napisao/la:
05 dec 2020, 00:18
SarajevoJeBordo je napisao/la:
04 dec 2020, 21:38
fera je napisao/la:
04 dec 2020, 20:55
:bow:

Sušić i Đokanović u vezni red ispred na Rahmanovo mjesto Salčin ili Zinedin.
Koji je razlog po tebi da Salčin ili Zinedin igraju na mjestu Rahmanovića, pored Tatara ili Velkoskog?
Ovako volim kad covjek fino pita a ne ko onaj @siux kaze neki spominju salcina umjesto da se direktno obrati.
Tatar mi je na lijevom krilu super a Velkoskog bi vise volio u napadu umjesto Handžića vidjeti.
Znam da Zinedin nervira vecinu al jbg dali smo pare za njega treba ga malo isforsirati prerano je otpisan s druge strane Salcin je zasluzio da ga vidimo na prirodnoj poziciji iz nase akademije momak treba dobiti sansu.
Ne sviđa mi se zamisao da igraju u vezi Andrej i Milicevic jer nema nas onda naprijed nikako. Bar je tako bilo svaki put do sad kad je Milicevic veznog igrao.
Nadam se da bi Tino mogao izgurati prvo poluvrijeme i u slucajnu povoljnog rezultata u drugom ga izvesti ranije.
Jedini argument koji treba biti preduslov da neko igra u prvih 11 je kvalitet. Sve ostalo je iluzorno. I nemoj se ljutiti, ali jako me iritira što sam X puta ovdje pročitao da se Đani ili Zinedin guraju u neke kombinacije na AMF i to protiv Borca u BL. Ko imalo prati i gleda utakmice, treba da zna da od toga nema ništa i da će Tatar ili Velkoski tu bolje odigrati sa jednom nogom. Ja bih prije i Velkoskog stavio uz Andreja, a Jukića na krilo, nego da Miličević bude zadnji vezni. Ali znam da od toga nema ništa jer Vinko se ne kocka sa tim pozicijama toliko i prije će žrtvovati kreativnost nego dozvoliti propuh.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 dec 2020, 00:48

Samo da Jukić ne bude igrao, malo reći da je kritičan, vuče ka odronu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 dec 2020, 00:57

AlfredNobel je napisao/la:
05 dec 2020, 00:48
Ne gine njemu Olimpic ako nastavi pružati slične partije u narednom periodu.

Žao mi je što to kažem, žao mi je što sam nekad izrazito grub, ali svako kritiziranje treba da podstakne igrače i klub da napredujemo još više.

Nadam se da će se Jukić poboljšati, aBd.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 dec 2020, 01:11

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
05 dec 2020, 00:57
AlfredNobel je napisao/la:
05 dec 2020, 00:48
Ne gine njemu Olimpic ako nastavi pružati slične partije u narednom periodu.

Žao mi je što to kažem, žao mi je što sam nekad izrazito grub, ali svako kritiziranje treba da podstakne igrače i klub da napredujemo još više.

Nadam se da će se Jukić poboljšati, aBd.
Neki dan objasnih šta je njegova najveća mana. Isti tip igrača kao Šišić, fudbalski neinteligentan, a tu nema spasa. Ima brzinu, ali sve ostalo je tankosava. Nije mi jasno kako je on igrao standardno i uopšte dogurao do Poljske i Korone Kielce, to mi je enigma.

Naravno da treba kritikovati da bi se podstaknule promjene, sve je to regularno. Tako i treba biti.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 dec 2020, 01:49

Jukic ima brzinu ?

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 dec 2020, 02:00

mirzatele je napisao/la:
05 dec 2020, 01:49
Jukic ima brzinu ?
Zato je i doveden 😉

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 dec 2020, 02:05

mirzatele je napisao/la:
05 dec 2020, 01:49
Jukic ima brzinu ?
Ima.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 dec 2020, 02:21

Gdje ce Handzic poslije Sarajeva ?

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 05 dec 2020, 02:32

Dobar je Alfred nego ga izgleda zna prenijet pravo :rol: :) aposlutno djelim misljenje sa zadnjih desetak, petnaest postova!
Ps Hadzibajric postavio sliku sa Duljom :hmmmmm:
I ne kontam kako ovdje iko moze postavit "zamisljenu" formaciju sa handzicem, odronom raspalim...

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 05 dec 2020, 02:34

HeraklitMracni je napisao/la:
05 dec 2020, 02:21
Gdje ce Handzic poslije Sarajeva ?
Vrbanjusa,Vratnik,Moscanica,Pofalicki,Olimpik

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 dec 2020, 03:26

fera je napisao/la:
05 dec 2020, 00:18

6 bodova u ove dvije preostale utakmice je 25-30% Bordo Titule, ali da ne osvojimo ni bod bit cemo prvi faforiti prvenstva(naravno da ne pomisljam na taj scenario). Upravo iz tog razloga ne bih rizikovao sa Tinom od starta. Bas bih volio da Tino prodje pripreme i da bude fit u nastavku prvenstva. Tino je odradio u prosloj koja nam je u 88 izgledala izgubljena, a vratili se upravo zahvaljujuci Susicu. Da je sad +2 svi bi bili u debeloj depresiji, ovako i bez bodova u BL smo u ok situaciji.
Iskreno mislim da mi imamo 15-tak igraca koji mogu iznjeti utakmicu u BL. Ne znam sto Salcin ne bi mogao igrati, pa debitovao na poziciji koju niko od nas nije mogao predvidjeti. Ne favorizejem ga, ali profesionalac je i igrat ce ako Marinovic odluci. Mi ustvari ulazimo u glavu Marinovica :rol: , kako ce postaviti igru. Sto se tice Milicevica, u kakvoj je formi moze i na mjesto Kovacevica, sa njim bi mozda mogli igrati i 3-5-2 formaciju. :kafa:
Tesko mi je za Zinedina reci da je odron, zato sto su ga Marinovic prije svega u U21 i zajedno sa Hadzicem imali na "pladnju" 6 mj.
Ostajemo prvi i poslije BL, a koliki ce + biti vidjet cemo. Obzirom na sve teskoce u finisu, prije svega zasicenost(23 ut/4 mj.),povrede, Covid svaki rezultat je ok.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 dec 2020, 03:30

Bit ce stvarno gorak okus ako na pauzu odemo sa +2/3, a prije desetak dana bilo +7, nakon naše pobjede protiv Olimpika.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 dec 2020, 03:32

forgempp je napisao/la:
04 dec 2020, 18:07

Tino kako kaze da su povrede iza njega. Ako bude to abd istina. On ce bit 2 nivoa u odnosu na Crepulju i Kapica. Nevjerovatna je injekcija samopouzdanja imati ovakvog igrača.
A druze stari, kako ga Fani zavuce... ono je bas bas tesko, iako izgleda laganica. Svaka mu cast kako je ispratio akciju.

Nisam prijatelju poredio, samo im zajednicko da su bili povrjedjeni. Za nivoe se slazem i bit cemo u pravu aBd.
Fanimo je ono pojacanje za koje se kaze da je usao na mala vrata ( CeltiC , Sloboda , Radnik :tokralju: ). Hvalio sam ga, a nije mi familija :rol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 dec 2020, 03:50

Historicar je napisao/la:
05 dec 2020, 03:30
Bit ce stvarno gorak okus ako na pauzu odemo sa +2/3, a prije desetak dana bilo +7, nakon naše pobjede protiv Olimpika.

Zasto ? Da li smo poslije 4 kola bili na -4 ? Kad gledamo 7 kola sa odigranim naknadnim utakmicama - 1 bod. Oni 6 pobjeda, a mi 5 pobjeda i 2 remija.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 dec 2020, 09:06

Bitna je utakmica u BL ali nista nece biti gotovo kako god zavrsi puno utakmica i bodova još u igri. 2x još imamo igrati s zeljeznicar, zrinjski, široki

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2020, 09:09

bordobijeli je napisao/la:
05 dec 2020, 09:06
Bitna je utakmica u BL ali nista nece biti gotovo kako god zavrsi puno utakmica i bodova još u igri. 2x još imamo igrati s zeljeznicar, zrinjski, široki
Ma normalno.. bitna je utakmica i protiv Olimpika jer ti isto bodova donosi. Ja se uvijek nadam pobjedi ali sve kontam Borac je brutalan kući a mi imamo par strašno bitnih igrača koji neće igrati. Ne bi se sekunde bunio da odigramo neriješeno ali da pobijedimo Slobodu i tako odemo na pauzu, ne bi bilo loše.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 dec 2020, 09:18

Krste iza Handzica ,jedino logično.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 dec 2020, 09:47

Historicar je napisao/la:
05 dec 2020, 03:30
Jel se ko iz kluba oglasio u vezi sastava, zna li se šta?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Tatamata1946, Vanja8 i 60 gostiju.