Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 585

Blejzer10
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la Blejzer10 » 01 dec 2020, 18:37

VGS je napisao/la:
01 dec 2020, 17:49
Blejzer10 je napisao/la:
01 dec 2020, 16:37
Mislim da mi je trebala godina da je završim ali svejedno, Red dead redemption :salut:
Kako si podnio prvi kraj, ja ohladio bez Arthura. Tu je za mene kraj. :mrgreen:
A vanjske stvari su mi usrale taj kraj:
1. idioti su ovdje bez spojlera postavljali klipove kraja, i pričali o istom, pa sam znao da Arthur umire i da će ga Dutch izdati
2. zaglitchala mi igra tokom borbe s Micah, i morao sam ponoviti čitavu misiju ispočetka, pa me to iziritiralo

Ali odličan je taj kraj. I što ga Dutch ostavi da umre a ne ubije. Odlično mi je kako se narušava s vremenom odnos njih dvojice, i kako je neminovno da će doći do sukoba. Moram priznati da otpočetka nisam baš dobro pratio priču, plus je znalo proći po mjesec, dva da ne upalim igricu, pa ne mogu reći da sam pohvatao baš sve likove i njihove suptilnosti. Planiram je uskoro lagano ispočetka opet prekucati. Vjerujem da će me tada priča još i dodatno dojmiti.

Ali epilog mi je legao baš. Možda i ponajbolji dio igrice, tematski. (meni) Super su ubacili detalje i sitne odluke dok se on lomi između farme i starog načina života. Šteta što oni divljaci nisu ubili Unclea, mislim da bi veću težinu sve imalo. Još i Charles i Sadie prežive, malo mi je to prepoetično nakon onakvog završetka 6. poglavlja.
Onaj klinjo je preiritantan je.bo ga otac :rol:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 01 dec 2020, 19:16

Blejzer10 je napisao/la:
01 dec 2020, 18:37
VGS je napisao/la:
Blejzer10 je napisao/la:
01 dec 2020, 16:37
Mislim da mi je trebala godina da je završim ali svejedno, Red dead redemption :salut:
1. idioti su ovdje bez spojlera postavljali klipove kraja, i pričali o istom, pa sam znao da Arthur umire i da će ga Dutch izdati
2. zaglitchala mi igra tokom borbe s Micah, i morao sam ponoviti čitavu misiju ispočetka, pa me to iziritiralo

Ali odličan je taj kraj. I što ga Dutch ostavi da umre a ne ubije. Odlično mi je kako se narušava s vremenom odnos njih dvojice, i kako je neminovno da će doći do sukoba. Moram priznati da otpočetka nisam baš dobro pratio priču, plus je znalo proći po mjesec, dva da ne upalim igricu, pa ne mogu reći da sam pohvatao baš sve likove i njihove suptilnosti. Planiram je uskoro lagano ispočetka opet prekucati. Vjerujem da će me tada priča još i dodatno dojmiti.

Ali epilog mi je legao baš. Možda i ponajbolji dio igrice, tematski. (meni) Super su ubacili detalje i sitne odluke dok se on lomi između farme i starog načina života. Šteta što oni divljaci nisu ubili Unclea, mislim da bi veću težinu sve imalo. Još i Charles i Sadie prežive, malo mi je to prepoetično nakon onakvog završetka 6. poglavlja.
Imas cetiri kraja, dva kad pomogney Jonu i dva kad se vratis po pare. Tebi je honor bio dobar pa te ostavio da umres. Ako ti honor bude los micah ti prospe mozak na kraju :mrgreen:

Onaj dio meni najbolji zadnje jahanje konja uz muziku nakon sto spase Jonovu zenu. Epilog je dobar ali meni je arthur=rdr2 i nista mi se nije igralo vise.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 dec 2020, 19:26

prvi trailer za RDR2 : ko je ovaj lik, gdje je John
nakon par sati igre : fuck John
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 dec 2020, 19:42

VGS je napisao/la:
01 dec 2020, 19:16
Blejzer10 je napisao/la:
01 dec 2020, 18:37
VGS je napisao/la:

Imas cetiri kraja, dva kad pomogney Jonu i dva kad se vratis po pare. Tebi je honor bio dobar pa te ostavio da umres. Ako ti honor bude los micah ti prospe mozak na kraju :mrgreen:

Onaj dio meni najbolji zadnje jahanje konja uz muziku nakon sto spase Jonovu zenu. Epilog je dobar ali meni je arthur=rdr2 i nista mi se nije igralo vise.
Vidis dobro si me napomenuo da postoji opcija da odaberes hoces li se vratiti po pare ili da pomognes Johnu, vjerovatno cu opet instalirati da predjem, ali ovaj put cu izabrati drugu opciju, tj. prvu.
I ja sam imao isti ovakav zavrsetak kao Blejzer.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 03 dec 2020, 14:18

**** igra. Također DLCovi, pogotovo onaj kad golim rukama udaraš zombije. :salut:

Valjda i osmica ostane u survival fazonu. Remakeovi dvice i trice su također bili odlični. Bilo bi fino kad bi i kec i četvorku remakeali za grafiku modernog doba.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 dec 2020, 12:10

League of Legends je najodvratnija multiplayer igra ikad.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 04 dec 2020, 12:12

Otelo je napisao/la:
04 dec 2020, 12:10
Ko ti je kriv sto si Iron :kafa: :kafa: :njanjanja:
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 04 dec 2020, 12:46

Otelo je napisao/la:
DotA je odvratnija. Igra kao igra je odlicna al LoL community je zlatan naspram Dotinog, kakvi su ono pacenici. :roll:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 dec 2020, 12:47

delko je napisao/la:
04 dec 2020, 12:12
Otelo je napisao/la:
Ko ti je kriv sto si Iron :kafa: :kafa: :njanjanja:
Sam sebi, ali pazi ovo: Igramo, vodimo i lik je na topu 2/0, ima četiri platea, 50 cs-a više. Dolazi jgl naš i njihov, 2 na 2. Već 2/0 top uzima 2 killa i sad je 4:0, jgl ostaje i pada prva kula. Top se naljuti i krene farmati našu junglu jer je ovaj ostao i dobio ¸130 golda :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Završio meč, report, control panel i unistall. Yebi mi mater, vrijeđaj me, al' iintovanje ne mogu sa 24 godine života. Hoću da odigram meč normalno, a ne da mi svaki drugi meč neko intuje i bude afk. Od zadnjih šest partija dva AFKa i ovaj int.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 dec 2020, 13:44

Cyberpunk preorderan i jedva se ceka 10.12. :bale:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 dec 2020, 18:03

Tritolone je napisao/la:
04 dec 2020, 13:44
Cyberpunk preorderan i jedva se ceka 10.12. :bale:
Da li ce biti pravo sranje ili ce biti bas dobra open world igra iz prvog lica. Cekamo zajedno. :salut:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 dec 2020, 18:55

Čemu hajp oko tog sajber panka? O čemu se radi pa raja isčekuje ko da izlazi GTA 6
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 04 dec 2020, 18:57

Prvi trailer za Cyberpunk je izasao 2013 godine a o igri se govori skoro 10 godina.
27.10.2020

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 04 dec 2020, 18:59

Brokula je napisao/la:
04 dec 2020, 18:55
Čemu hajp oko tog sajber panka? O čemu se radi pa raja isčekuje ko da izlazi GTA 6
Cemu hajp oko GTA6?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 dec 2020, 18:59

Brokula je napisao/la:
Ovo što je Leorey rekao + igru radi CD Project Red koji stoji iza Witcher igara, a i oni su sveci gajming svijeta i nemaju pogreške. You are not allowed to hate them.

+ Keanu Reeves će biti u Cyberpunku, a i njega je isto zabranjeno mrziti. Al' ono, još malo, pa da vidimo šta je ta igra i kako će ispasti.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 04 dec 2020, 19:20

Otelo je napisao/la:
04 dec 2020, 18:59
Brokula je napisao/la:
Ovo što je Leorey rekao + igru radi CD Project Red koji stoji iza Witcher igara, a i oni su sveci gajming svijeta i nemaju pogreške. You are not allowed to hate them.

+ Keanu Reeves će biti u Cyberpunku, a i njega je isto zabranjeno mrziti. Al' ono, još malo, pa da vidimo šta je ta igra i kako će ispasti.
Nije zabranjeno nego se nema razloga hejtati gore pomenute. Naprotiv.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 dec 2020, 19:33

Marvin je napisao/la:
04 dec 2020, 19:20
Otelo je napisao/la:
04 dec 2020, 18:59
Brokula je napisao/la:

Nije zabranjeno nego se nema razloga hejtati gore pomenute. Naprotiv.
Kad drugi odgode igru dignu se križari i pohod, kad Poljaci to urade, sve super, sve okej i uzmite vremena koliko treba. Al' rade sjajan posao i jedva čekam Cyberpunk, makar da ga gledam jer ne mogu da pokrenem :plac:

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 04 dec 2020, 19:44

Ovi odgadjaju igru da je popeglaju i obogate.
Ne jer im je na um pala nova monetizacijsla shema koju ce ubacit u mikrotransakcijski shop.
2077 je ogroman projekt.
Veci od Witchera 3 koji je vrlo vjerovatno najbolja igra ikad.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 04 dec 2020, 19:48

Ne treba pretjerivat, Witcher je brutalan ali smijesan za RDR2 recimo. Combat u Witcheru recimo ne moze u istu recenicu sa Ghosts of Tsushima.
27.10.2020

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 04 dec 2020, 19:59

leorey je napisao/la:
04 dec 2020, 19:48
Ne treba pretjerivat, Witcher je brutalan ali smijesan za RDR2 recimo. Combat u Witcheru recimo ne moze u istu recenicu sa Ghosts of Tsushima.
Poredis mehanike igara koje su izasle u razmaku od pet godina. Nemoj reci da tako poredis i Witchera i RDR2. Witcher je imao daleko veci impact kad je izasao nego RDR2 i GoT zajedno jer je bio toliko iznad igara u istom zanru i vecine igara generalno. Detaljnost i zivost svijeta, questovi, likovi itd. Uglavnom bila top notch u svakom smislu. Jedna zamjerka joj je bila combat koji nije bio uopste los, ali nije pratio kvalitet ostalih stvari unutar igre. Meni se licno combat pravo svidjao.Meni licno je zajedno sa DLC-evima GOAT medju igrama.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: leo1946 i 3 gosta.