FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Niko da kaze kako je Djokanovic proletio u prazno kod gola Radnika 

Nažalost moramo bez Rahmana u nedjelju,ali ne sumnjam uopste u borbu 90min
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E jesmo pehovi u pič.ku materinu, jel moguće da najbitniji igrači otpadaju svako kolo...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Pa šta je Rahmanu toliko da ga nema evo 2 sedmice? Jesmo pehovi bas najbolji igrači nam otpadaju u najacim
Utakmicama kad nam najviše trebaju, šta je sa Oremusom evo mjesec ga nema skoro? Ahmeta nema godinu, sve igrači koji bi bili u prvih 11 i to medju najboljim... moramo se strpit i skripti ovo 2 kola do kraja. Pobjedom u Banja Luci bi dosta toga rekli svima, pokazali bi šampionske ambicije i da smo najozbiljniji, pa čak i oni sto su najviše kritični rekli bi Sarajevo je jako, po meni ovo je najvažnija utakmica naša treba igrati 150% pa ko god igrao, jer nismo svjesni šta nam pobjeda donosi, a tek šta nam ove godine Titula donosi, jer po meni od svih ovih godina titula je sada najvažnija jer prvaka gura daleko, od para do uspjeha u Europi a 2 3 mjesto malo para... zato ako osvojimo ove godine a nadam se da hocemo aBd to će nas lansirati da ćemo biti najaci ubjedljivo u bucudnosti da će se prije početka lige znati da Sarajevo osvaja nešto slicno kao Dinamo u Hrv. E zato je važna ove godine titula a nemoj da mislite da ćemo se šetati nit previše očekivati neke minuse nešto bit će jako jako jako teško, jer kone su nam glavni konkurent i Dat će sve sto mogu da pokušaju nas spriječiti u tome. Budimo kao do sada i nema problema. Njihova prednost jedino je po meni sto imaju daleko najboljeg trenera u našoj ligi koji fkt zna i ima u malom prstu ovu našu ligu, bilo ko drugi da ih je vodio preko 10 15 bodova bi mi njima sada bježali, Al i ovo je dobro Nek na kraju imamo bod vise od njih ja ću biti sretan. TITULA JE NAŠA ABD! HZSA
Sretno nam u BL , imam osjecaj da će onaj kloc(Haris Handzic) proradi u BL. Poz
Utakmicama kad nam najviše trebaju, šta je sa Oremusom evo mjesec ga nema skoro? Ahmeta nema godinu, sve igrači koji bi bili u prvih 11 i to medju najboljim... moramo se strpit i skripti ovo 2 kola do kraja. Pobjedom u Banja Luci bi dosta toga rekli svima, pokazali bi šampionske ambicije i da smo najozbiljniji, pa čak i oni sto su najviše kritični rekli bi Sarajevo je jako, po meni ovo je najvažnija utakmica naša treba igrati 150% pa ko god igrao, jer nismo svjesni šta nam pobjeda donosi, a tek šta nam ove godine Titula donosi, jer po meni od svih ovih godina titula je sada najvažnija jer prvaka gura daleko, od para do uspjeha u Europi a 2 3 mjesto malo para... zato ako osvojimo ove godine a nadam se da hocemo aBd to će nas lansirati da ćemo biti najaci ubjedljivo u bucudnosti da će se prije početka lige znati da Sarajevo osvaja nešto slicno kao Dinamo u Hrv. E zato je važna ove godine titula a nemoj da mislite da ćemo se šetati nit previše očekivati neke minuse nešto bit će jako jako jako teško, jer kone su nam glavni konkurent i Dat će sve sto mogu da pokušaju nas spriječiti u tome. Budimo kao do sada i nema problema. Njihova prednost jedino je po meni sto imaju daleko najboljeg trenera u našoj ligi koji fkt zna i ima u malom prstu ovu našu ligu, bilo ko drugi da ih je vodio preko 10 15 bodova bi mi njima sada bježali, Al i ovo je dobro Nek na kraju imamo bod vise od njih ja ću biti sretan. TITULA JE NAŠA ABD! HZSA
-
- Kontakt:
Zundo javi se j ebem te usta skrbava 

-
- Kontakt:
Kako dvije ? Povrijedio se u Subotu sad ce tek sedmica ...EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑04 dec 2020, 19:13Pa šta je Rahmanu toliko da ga nema evo 2 sedmice? Jesmo pehovi bas najbolji igrači nam otpadaju u najacim
Utakmicama kad nam najviše trebaju, šta je sa Oremusom evo mjesec ga nema skoro? Ahmeta nema godinu, sve igrači koji bi bili u prvih 11 i to medju najboljim... moramo se strpit i skripti ovo 2 kola do kraja. Pobjedom u Banja Luci bi dosta toga rekli svima, pokazali bi šampionske ambicije i da smo najozbiljniji, pa čak i oni sto su najviše kritični rekli bi Sarajevo je jako, po meni ovo je najvažnija utakmica naša treba igrati 150% pa ko god igrao, jer nismo svjesni šta nam pobjeda donosi, a tek šta nam ove godine Titula donosi, jer po meni od svih ovih godina titula je sada najvažnija jer prvaka gura daleko, od para do uspjeha u Europi a 2 3 mjesto malo para... zato ako osvojimo ove godine a nadam se da hocemo aBd to će nas lansirati da ćemo biti najaci ubjedljivo u bucudnosti da će se prije početka lige znati da Sarajevo osvaja nešto slicno kao Dinamo u Hrv. E zato je važna ove godine titula a nemoj da mislite da ćemo se šetati nit previše očekivati neke minuse nešto bit će jako jako jako teško, jer kone su nam glavni konkurent i Dat će sve sto mogu da pokušaju nas spriječiti u tome. Budimo kao do sada i nema problema. Njihova prednost jedino je po meni sto imaju daleko najboljeg trenera u našoj ligi koji fkt zna i ima u malom prstu ovu našu ligu, bilo ko drugi da ih je vodio preko 10 15 bodova bi mi njima sada bježali, Al i ovo je dobro Nek na kraju imamo bod vise od njih ja ću biti sretan. TITULA JE NAŠA ABD! HZSASretno nam u BL , imam osjecaj da će onaj kloc(Haris Handzic) proradi u BL. Poz
-
- Kontakt:
Ja mislim da nije do sad nikad veca nagrada bila za prvo mjesto... 300k KM nije to lose uopste za nase uslove... pare za produziti "glavne" igrace ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Idemo zgaziti Dodikovu prciju makar 11 Handzica igralo !
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Što bi rekao 24 minute, samo zatvori usta i pričaj. Nemogu zatvoriti prilaz golu,
IDEMO HRABRO
IDEMO HRABRO
-
- Kontakt:
U nedelju dati maximum na terenu, i doci do pozitivnog rezultata, nadam se nekoj frljoci u 80-toj, za radost velikog broja navijaca !
Svi u napad jedan je Hase ......
Lesinari puse ga, BL **** jaaaaaaaa, ljutu krajinu......

Svi u napad jedan je Hase ......

Lesinari puse ga, BL **** jaaaaaaaa, ljutu krajinu......

04.10.2009 !
Nije nikad veca bila to je tacno i bolje je nego sto je bilo prije sa Telekomom,ali u konacnici opet je to vrlo malo kad skontas da ti nemoze pokriti jedan mjesec za plate u klubu.Ahmoveliki je napisao/la: ↑04 dec 2020, 19:21Ja mislim da nije do sad nikad veca nagrada bila za prvo mjesto... 300k KM nije to lose uopste za nase uslove... pare za produziti "glavne" igrace ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta ti treba Zundo

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nismo tražili izuzeće i nekom treba yebat majku za to. Brate, šta čekaš? Zar već nisi?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Buraz, mi smo tako pricali o tim frljokama kad su nam vezni red drzali Sunjevarici, Comori itd..scudetto89 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 20:11U nedelju dati maximum na terenu, i doci do pozitivnog rezultata, nadam se nekoj frljoci u 80-toj, za radost velikog broja navijaca !![]()
Svi u napad jedan je Hase ......![]()
Lesinari puse ga, BL **** jaaaaaaaa, ljutu krajinu......![]()
![]()
Ako smo kad imali posten vezni red, i ekipu, to je sad... Frljokama se sigurno ne nadamo...

SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 dec 2020, 20:18Nismo tražili izuzeće i nekom treba yebat majku za to. Brate, šta čekaš? Zar već nisi?

dosta te je
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mi imamo kvalitet da i bez Rahmanovića, Pejovića i ostalih riješimo Borac. Normalno da je malo teže bez njih, Rahman nam je najbitniji igrač, ali može se tu u sredini iskombinovati da se on zamijeni, koliko-toliko. Nije taj Borac jak koliko vi mislite, imaju finu ekipu po imenima, dok je na terenu dosta slabije i neusklađeniju u odnosu na 'papir'. Mišljenja sam da će biti lakša tekma nego protiv Radnika.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bez Rahmana,Pejovića i Oremuša će biti teško u BL. S obzirom da sudi Mujić, bod bi bio ko' kuća. Pogotov će Zilkić rastaviti Hebu, na proste faktore.
Bit ce toplo u nedelju