Ako mislis na klub koji ima 7 LP i cijeg navijača imas na profilnoj , nije proslo 10 godinaBuffonGigi je napisao/la: ↑03 dec 2020, 18:29Pa treba, ims klubova kojima je to misaona imenica vec 10 godina.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ako mislis na klub koji ima 7 LP i cijeg navijača imas na profilnoj , nije proslo 10 godinaBuffonGigi je napisao/la: ↑03 dec 2020, 18:29Pa treba, ims klubova kojima je to misaona imenica vec 10 godina.
Ako je CL mjerilo za sve, onda neka je..nextterrain je napisao/la: ↑03 dec 2020, 18:22Naravno da jeste, Juventus je tim sa najvise izgubljenih finala u historiji LP, ako me sjecanje dobro sluzi. Mislim treba doci i do finalaJuventinisimo je napisao/la: ↑03 dec 2020, 17:08Ovo ozbiljno pitanje?? Ako jeste, postaj opet pa da ti odgovorim...nextterrain je napisao/la: ↑03 dec 2020, 12:47
Zato je u Juventusu cijelu karijeru, koliko ima pobjeda u finalima LP?![]()
![]()
A i plasirat se u LP![]()
2003Mago je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:45Gledaj genija! Pita navijača Milana za LP! Genije. To je to. Isto ko da zajbajes Juventine za Serie A.
Hvala ti genije. Ne zaslužujemo te!![]()
P. S. Jos proziva za godina a ja sam siguran da je ovdje 90% nas pocelo pratit talijanske klubove prije cirka 20 godina. Balavac neupućeni.
Bice da sam ja u ovih 10%Mago je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:45Gledaj genija! Pita navijača Milana za LP! Genije. To je to. Isto ko da zajbajes Juventine za Serie A.
P. S. Jos proziva za godina a ja sam siguran da je ovdje 90% nas pocelo pratit talijanske klubove prije cirka 20 godina. Balavac neupućeni.
Kazem cca. I ja sam od 97'. Poenta je da su na ovom podforumu uglavnom ljudi koji prate klubove vec decenijama. Jbt kako ovo zvuci haharonaldo99 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 20:16Bice da sam ja u ovih 10%Mago je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:45Gledaj genija! Pita navijača Milana za LP! Genije. To je to. Isto ko da zajbajes Juventine za Serie A.
Posto ja pratim Milan od Dejana Savicevica
Moj Gigi dosta ljudi nece moci zaspati zbog tebe i tvojih komentara vecerasBuffonGigi je napisao/la: ↑03 dec 2020, 21:51Evo se ponovo javlja sakupljac susene trave iz okoline Tuzle, Mago, sto je skraceno od Magarac. Nicim izazvan se upusta u raspravu u kojoj ce biti isprasen kao i obicno, pa ce kmecati i prijavljivati postove nakon sto po ko zna koji put ispadne ogranicen.
Sine tebe cekam, samo nastavi.
A vidim da ste se upalili, i to samo dokazuje jednu tezu, da mrzite Juve vise nego sto volite klubove za koje navijate. Inace vas nikad bas ja ne bih mogao ovoliko raspaliti.
Od vas juniora, sumnjam da dvojica pamte posljednje finale LP Milana, a kamo li posljednju titulu u LP.
Osamdesetih i devedesetih se i navijalo za talijanske klubove, jer su dominirali u to vrijeme. Nije bilo puno "djece" koja su birala Real u to vrijeme, jer oni do one titule Lige prvaka iz 1998. nisu bili neki relevantan faktor u Kupu/Ligi prvaka.Juventinisimo je napisao/la: ↑03 dec 2020, 23:011985...gledao finale CL..navijao i zavolio Juve radi crno-bijelih dresova...Partizan=Juventus...dresovi su bili jedini motiv, ne igraci, ovo ono..djecacki u to vrijeme nisam izabrao ReJal da glancam trofeje LP, nego da se patim sa Juventusom...![]()
Ostala mi je i u sjecanju ona tragedija na Heyselu..![]()
Dozivila se jos jedna klempa, a prezivila izgubljena finala, pogotovo ona dva iza drugog klempe..![]()
A sada, svi ste vi moja draga djecica..
PS. Pricajte sta hocete, Gigi vas dominira ovdje.."sakupljac susene trave iz okoline Tuzle"![]()
![]()
![]()
Nije bas tako drug...Talijani preuzimaju primat tek krajem osamdesetih, pocetkom devedesetih...ja bih rekao od 1988/89 pa do farsopolija..Imali su klubovi ponekih uspjeha(60tih/70/80), ali ne i dominaciju..do tada su Englezi bili najjaci(pogotovo Liverpool)...jose je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:21Osamdesetih i devedesetih se i navijalo za talijanske klubove, jer su dominirali u to vrijeme. Nije bilo puno "djece" koja su birala Real u to vrijeme, jer oni do one titule Lige prvaka iz 1998. nisu bili neki relevantan faktor u Kupu/Ligi prvaka.Juventinisimo je napisao/la: ↑03 dec 2020, 23:011985...gledao finale CL..navijao i zavolio Juve radi crno-bijelih dresova...Partizan=Juventus...dresovi su bili jedini motiv, ne igraci, ovo ono..djecacki u to vrijeme nisam izabrao ReJal da glancam trofeje LP, nego da se patim sa Juventusom...![]()
Ostala mi je i u sjecanju ona tragedija na Heyselu..![]()
Dozivila se jos jedna klempa, a prezivila izgubljena finala, pogotovo ona dva iza drugog klempe..![]()
A sada, svi ste vi moja draga djecica..
PS. Pricajte sta hocete, Gigi vas dominira ovdje.."sakupljac susene trave iz okoline Tuzle"![]()
![]()
![]()
Znaci malo ti je falilo da pocnes navijati za pravi klubramiral je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:30Ratna zima, tek struja došla u moj kraj. Pošto smo na liniji prioriteta sa ratnom bolnicom ima i moje naselje ali je stroga naredba da se ne pali svjetlo zbog mogućih orjentira za gađanje.
Ja pobjegao na sprat, zamračio prozor nekom plahtom, kradomice upalio tv kad tamo neki rai kanal i igraju Milan vs nekog kluba sa crnobijelim prugama, tamo u napadu neki ćelavac i sijeda kosa, + repić kojem se lopta lijepila za nogu.
Svidio mi se vic u igri kod ćelavca, kretnje, borbenost sijedokosog i šarm te način igre ovog sa repićem. Za Milan sam znao i čuo ali za ove nisam i tako je to krenulo. Ljubav na prvi pogled.
Još kad je repića zamijenio dječačić sa bradicom i šopom od frizure...
Edit : i sad nekad provrtim onaj klip kako repić, sada u namržim mi bojama, uništava šampiona evrope, dok trči navijačima na Meazzi sa rukom na uhu u stilu - ''DA VAS ČUJEM!''
Uhh,bas sam se iznenadio.Juventus management is now officially under investigation for fixing the citizenship language test of Luis Suarez
Mislim da se na tečnom Hrvatskom kaže "milijUn"SiamoNoi je napisao/la: ↑05 dec 2020, 00:47Uhh,bas sam se iznenadio.Juventus management is now officially under investigation for fixing the citizenship language test of Luis Suarez
Cijelu povijest su pod nekim istragama,na manje lopovluke vise se nitko ni ne obazire s obzirom da ih ima mali milijon.Samo je pitanje godine kad će ih opet sa nečim krupnim ulovit kao vec nekoliko puta kroz povijest.
Dok je svijeta postojat će negatori genocida i calciopolija
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.