Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Akademija nema mladze kategorije, a mislim da mladze kategorije nema nijedan klub na svijetu.harixs je napisao/la: ↑04 dec 2020, 16:32Hvala na sugestiji, nisam znao da je forum u tvom vlasništvu.Zip je napisao/la: ↑04 dec 2020, 16:25Kad si u prolazu, nema potrebe da se zaustavljasharixs je napisao/la: ↑04 dec 2020, 16:18Pitanje u prolazu.
Je li moguce da Akademija koja radi vec par godina ne moze ponuditi nekog mladzeg napadaca, koji je zeljan dokazivanja i da mu se da prilika u zadnjih 15ak min.
Mnogi veci pa i manji klubovi se krpe sa takvim igracima i u vecini slucajeva to bude pun pogodak.![]()
Moze i direktno pitanje mozda za ostale navijace koji su upuceni, kakva je situacija sa napadacima u mladzim kategorijama.
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 dec 2020, 17:17Akademija nema mladze kategorije, a mislim da mladze kategorije nema nijedan klub na svijetu.
Samozdravlje je napisao/la: ↑04 dec 2020, 17:20Smeta li magla @Samozdravlje i kako je komsinicafera je napisao/la: ↑04 dec 2020, 14:48šteta sto nema video da analiziramo govor tijela i facijalne ekspresije
[/quotle],ak
Joj brate @fera jest mi zao sto Tinu nisam dozivljavao kao Ti![]()
Bar 50x sam pogledao zadnjih 6 min+ odjavu do kraja. Odavno nisam bio srecniji po pitanju FKS. Nadmasi i onu 2:1,kad ga zalila cestiti Handze![]()
TSS me podsjeti na Kapica i Crepulju, povrede, ali kvalitet i talenat nije sporan. Ako sretnes TSS izvini mu se u ime @Sz
Dosadan sam vise sto hvalim M. Fanima.Kako uhvati volej u 90+2 min.
![]()
Zna li neko ko je momak koji prilazi TSS, po zavrsetku utakmice. Bio u sivkastoj jakni i s maskom,on zovnu Tinu, a ovaj se okrenu i zagrljni izlaze sa terena ?![]()
Smeta li magla @Samozdravlje i kako je komsinica
kaze tino da ti je sve halalioSamozdravlje je napisao/la: ↑04 dec 2020, 17:20
Bar 50x sam pogledao zadnjih 6 min+ odjavu do kraja. Odavno nisam bio srecniji po pitanju FKS. Nadmasi i onu 2:1,kad ga zalila cestiti Handze![]()
TSS me podsjeti na Kapica i Crepulju, povrede, ali kvalitet i talenat nije sporan. Ako sretnes TSS izvini mu se u ime @Sz
![]()
Zna li neko ko je momak koji prilazi TSS, po zavrsetku utakmice. Bio u sivkastoj jakni i s maskom,on zovnu Tinu, a ovaj se okrenu i zagrljni izlaze sa terena ?![]()
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 dec 2020, 17:23Treba vidjet sa lokalnim pekarima alias menadzerima alias legendama da udzu u klub pa da poguraju ove mladze kategorije adekvatnim dovodzenjima
Odakle onda Pidro, Salcin, Kovacevic, Djokanovic..nije to bio gotov produkt.PeppermintSA je napisao/la: ↑04 dec 2020, 16:41Akademija je uvredljivo najlošiji dio kluba. Nazalost.
Sad kad ti kaze kako je dobijao u pp informacije o tebi, ne bas lijepeSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 dec 2020, 17:48Nego zašto se niko iz kluba ne oglasi kojih 20 igrača ide u BL, u kakvom stanju su Rahman i Oremuš? I ako možeš prvih 11 da klub objavi. Ili nam prestanite sekirati Historicara ili kupite prnje i mrs iz kluba!
Tino kako kaze da su povrede iza njega. Ako bude to abd istina. On ce bit 2 nivoa u odnosu na Crepulju i Kapica. Nevjerovatna je injekcija samopouzdanja imati ovakvog igrača.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 dec 2020, 17:20
![]()
Krste po meni 10ka ako Rahman ne moze. Po meni najbolje rjesenje. Tino dobit 30ak minuta, Zizouu treba dati sansu ali ne u ovakvoj utakmici, ostane ti Krste i Tatar na 10ki, po meni je bolje imati Tatara na krilu i bolje ne imati Krstea na krilu jer ce nam vise ponuditi na 10ki.bordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2020, 18:22Koga ce Vinko u pariti s Djokanovic i ko ce na 10 tku ako Rahman ne bude spreman. Ima par varijanti tu glavnom je pitanje koliko Sušiću minuta moze i da li je Rahman spreman.
Ako budu njih dva unutra sve ce biti lakse. Ako ne onda
Djokanovic - Krste - Tatar 10tka ili
Djokanovic - Milicevic - Krste 10tka
Ima i Zinedin ali nista nije pokazao djeluje nezainteresovano na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, Haksss, OsmanhodzicBuco, Proximic i 51 gost.