Nego Bugara ovog i Jakirovica

Btw. Vise na nasim forumima procitas kako je bosnjo glup nego na tudjim

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Stoka vodi sve u nasoj drzavi, al makar mogu im na forumu mater je.bati, ja sam se davno fatio noge 16 godina proslo vec, a na odmor odem u 3 godine, necu ni ici vise imam jos jednu osobu dragu dole kad nje nebude prodam to sto ima i dok ne crknem biti vamo.
100% si upravu!!samoposmatram je napisao/la: ↑04 dec 2020, 14:30Mislim da su ta dva nerealni zbog visine plate.
Ova reprezentacija ce biti prometna stanica za menadzere. Pozicija selektora je tu nebitna. Ljudi zaboravljaju sta je bilo sa Kodrom. Ko ga je zamjenio I gdje su igraci odrzavali trening.
E sto ce nam je on izgraditi, bolje da je forumas neki preuzme, ima ih ovdje sto su vodili makar pjetliće. Vise iskustva nego sto ce pokeras skupiti u narednih 10 godina jer lika to ne zanima apsolutno.
Ma Zekic je trenercina za nase okvire, Mourinho za Peteva i slicne, ali bojim se da nije ni u nikakvim opcijama za izbornika BiH.Otelo je napisao/la: ↑04 dec 2020, 07:57Zekić napustio Osijek čim su mu prodali dva igrača, a obećali da neće, a repku će napustiti prije prve tekme kad mu neko spomene nekog igrača da treba igrati. Ali sigurno kvalitetan trener i sve ostalo. Pričao je kako je našao neki teren u okolici Osijeka gdje je trava ista kao na Rujevici kad je mokra i tu pripremao taktiku i tim za meč sa RijekomPitagora je napisao/la: ↑03 dec 2020, 18:00Petev ce biti potpuni promasaj, bolje da onda pokusaju s nekim domacim imenom ili recimo Zekicem, bivsim trenerom Osijeka, covjek definitivno ima kvalitete...majestic24 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 17:56Koji ce nam qrac ovaj petev...ja koliko vidim,jedini uslov koji ovi traze kod trenera je da prihvati platu od 10-15 000 eura...ostalo sve nebitnoNaravno, otišao dole i slavio.
A Petev, jedini lik koji u 15 godina sa Dinamom nije uzeo titulu. O njegovoj pameti dovoljno govori situacija sa Levskim. Dan prije priča kako voli CSKA![]()
A Barbarez, čovjek da ima ikakvih trenerskih ambicija vodio bi nekog nakon završetka karijere i tu sva priča staje.
No, kao što Majestic reče uslov je ta plata od 15.000 eura i sa tim su nam inostrani treneri u rangu Peteva vrhunac. Neki domaći, a kvalitetniji bi pristao na to iz ljubavi.
Ljudima treba dati prvo 15.000 eura samo što moraju da trpe i gledaju Vicu, Dinu i ostali savez i nestručni kadar što se vrti oko repke i po utakmicama, razne menadžere koji im nude polovne igrače. I nakon toga im dati 15.000 eura što će voditi reprezentaciju.
Isto dodje nakon poreza
Druže, to je sve nakon obrade poreza.
**** je moj nadaren
Nedavno su to spominjali na podcastu ona dvojica sveda, valjda oni bolje znaju jbg zive gore, razlika je 18k i 15k kod nas, nije to strasno...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 dec 2020, 17:40Druže, to je sve nakon obrade poreza.
Ali hajmo na trenutak reći da si u pravu. U Švedskoj je porez na prihod 20 - 25% ovisno o visini plate. Nek mu odbiju 100k poreza on opet ima 300k godišnje.
edit: evo negdje sam našao da je i 32%, kako god, to je opet mnogo više neko mizernih 15 k mjesečno.
I ja sam tako razumio.Denchi je napisao/la: ↑04 dec 2020, 18:09Nedavno su to spominjali na podcastu ona dvojica sveda, valjda oni bolje znaju jbg zive gore, razlika je 18k i 15k kod nas, nije to strasno...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 dec 2020, 17:40Druže, to je sve nakon obrade poreza.
Ali hajmo na trenutak reći da si u pravu. U Švedskoj je porez na prihod 20 - 25% ovisno o visini plate. Nek mu odbiju 100k poreza on opet ima 300k godišnje.
edit: evo negdje sam našao da je i 32%, kako god, to je opet mnogo više neko mizernih 15 k mjesečno.
Cuj dati mu neka nauci....ko da nauci sta da nauci covjek se bavi pokerom i sta da uraditi da nauci cuj nauci kao da ide na neka predavanja zapravo pokeras svasta u nasoj basti hvala lpdukipajser je napisao/la: ↑04 dec 2020, 15:32Neka se uci bilo ko od ovi sto navode nece nista bolje od njega, narod hoce njega i halalimo vec mi ove kvalifikacije, dati mu neka nauci, i neka dovede oko sebe ljude sto znaju, za dvi godine moze nauciti nesto, ili neka stave kvalitetnog nekoga a ne sakamutumba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.