Željezničar je u srijedu slavio na teškom gostovanju u Mostaru, a igrač odluke bio je iskusni Samir Bekrić. Ovo je za Bekrića bio 40. gol u Premijer ligi BiH u dresu Željezničara, čime je postao najbolji strijelac FK Željezničar u zajedničkoj Premijer ligi BiH. Do ove utakmice dijelio je prvo mjesto sa sjajnim napadačem Eldinom Adilovićem sa po 39 postignutih pogodaka.
Imao sam osjećaj da ih je zabio jedno 70. Tuce kralj.
Zamisli kakav bi hype bio oko njega poslije sezone 09/10 kad je imao 15 golova i 14 asistencija u ligi da je tada bilo sve medijski popraćeno kao danas.
Istina je da nam Siroki ne leži nikako na Grbavici od 2016, al ovaj Siroki padne zadnjih 25min utakmice katastrofalno, tu gledam našu šansu, bice tvrda utakmica. Mi se uvijek u drugom pol probudimo i pocnemo igrat, nadat se najboljem, BRKO !!
Istina je da nam Siroki ne leži nikako na Grbavici od 2016, al ovaj Siroki padne zadnjih 25min utakmice katastrofalno, tu gledam našu šansu, bice tvrda utakmica. Mi se uvijek u drugom pol probudimo i pocnemo igrat, nadat se najboljem, BRKO !!
Nama na Grbavici vise niko ne lezi, osim Zrinjskog i Radnika kako @braco napisa neki dan.
Nama na Grbavici vise niko ne lezi, osim Zrinjskog i Radnika kako @braco napisa neki dan.
Željo je danas trenirao na pomoćnom terenu, svi fudbaleri su u punom trenažnom procesu uključujući i Semira Štilića koji je preskočio prethodnu utakmicu.
Ovo bi da je normalno vrijeme bila oprostajna tekma na Grbavici za ovu godinu, i bila bi krcata i strašna atmosfera... A ispade da je ona prva i jedina 8. marta na Grbavici odigrana za ovu 2020. godinu.... Nista ovu godinu sto pre zaboraviti...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!