Pantelija je napisao/la: ↑04 dec 2020, 12:42
E svasta ovdje procitati... Tacno svakim danom sve manje volje za ulazak i pisanje po forumu.
U vrijeme kada do 15. decembra ili kad vec opstina NEMA nacelnika, kada jos nisu svi rezultati izbora bili, kada nema skupstinske vecine, veli brat letargija.
No da je praceno malo bolje, vidio bi da je Mandic vec sjedio sa nasima, razgovsrao, dobio majicu kosevo sarajevu i slikao se u istoj. Letargija.
Isto i kod mene uđem procitam par postova smorim se nista ne napisem samo izađem.
Upratio sam kod ovog lika je vecina postova neko crnacenje... Zaborave raja gdje zive, kakvo nam je stanje u drzavi i prije svega da ovo nije liverpool, real ili juventus

Pohvale za intervju fino postavljena pitanja, nisu sve standardne floskule mada mi nismo nista novo saznali.
Zapelo mi je za oko u vezi akademije kad je rekao da zele da dolaze talenti iz cijelog regiona... Nadam se da je mislio na BiH jer kod nas strani igraci nemaju pravo nastupa u mlađim kategorijama tako da bi mogli igrati samo neke turnire.
Jedino ako se nesto mijenjalo u pravilima po tom pitanju.
Lijepo je vidjeti da stvarno voli i prati fudbal i ukljucen je puno vise za razliku od tana.