FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 04 dec 2020, 11:45

Odlična pitanja, svaka čast redakciji. :clap:

Fokus kao i uvijek stavlja na Akademiju, što je ok. Ovo oko sportskog segmenta nije baš njegov teritorij nit ono o čemu on brine, tako da nisam ni očekivao detaljnije odgovore jer za te stvari plaća Hadžiju, Marinovića i ostatak SŠ.

Neki odgovori su šablonski jer očigledno ne želi da bespotrebno diže navijače i obećava velike stvari. Korak po korak, pa će sve doći. Sad je prioritet riješiti pitanje Koševa, te početi s rekonstrukcijom u najkraćem mogućem roku.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 dec 2020, 11:46

Intervju ko bh političar kad odgovore daje, ali hajde, nek se nešto dešava. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 04 dec 2020, 11:48

ElCartel11 je napisao/la:
04 dec 2020, 11:35
forgempp je napisao/la:
04 dec 2020, 11:20
MortemHz je napisao/la:
04 dec 2020, 11:13
„Nemam sve informacije, ali znam da je Koševo naš dom i nadam se da će to postati trajno rješenje. To je i želja svih onih koji vole FK Sarajevo.“

:njanjanja: :tokralju:
Nista lik nije odgovorio, pitaju ga za napadaca, on nesto lijevo prica, pitaju ga za investicije u buducnosti, on okoliša... Ne bih se zacudio da je na ova pitanja odgovarao neko iz njegovog tima, on i ne zna mozda da je dao intervju 😂
Odgovarao je Nam ali je to inteligencija njegova. Ne bi imao on milione, da je glup i da je letio pred rudu uvijek.
Covjek 2x razmisli dok nesto uradi.

Da kaže upravu ste falio nam je taj napadac za grupnu fazu ali dovest cemo na zimu jednog dobrog, pola pitara bi yebalo sve po spisku sportskom segmentu sto nisu doveli napadaca, a druga polovica bi na zimu ocekivala Sturridgea. Zna Nam kakva smo mi bagra :mrgreen:
Ma klasicni intervju
Mora ovako naravno.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 04 dec 2020, 11:48

Zenico mi dolazimo !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2020, 11:50

Kemo88 je napisao/la:
04 dec 2020, 10:40
Zip je napisao/la:
04 dec 2020, 10:34
Stvarno se divim vama koji ovakva imena vadite i oovde ih meČete, jos ste optimisticni da ih je moguce dovesti :tokralju:

A os se vise divim onima koji se ufate tih imena i repliciraju :tokralju:
samo sam pomislio kako bi bilo lijepo kada bi bilo moguće dovesti pomenutog igrača. Naravno i dalje mislim da bi N.Hadžić bio idealna zamjena Ahmi
Trenutno nije realno da uopste pregovaras sa igracima njegovog nivoa.

Ne zato sto nemamo para za njih(vjerovstno imamo) al zivimo u Bosni i Hercegovini.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 dec 2020, 11:53

bordobijeli je napisao/la:
04 dec 2020, 11:31
Dobar interviju Nama realan i odmjeren. Znam da se vecini vise svidjelo onaj njegov prvi kad je obecao da cemo igrati protiv Barcelone i u LP. Koliko sam ja shvatio stabilni smo i pokusati sto vise koristit akademiju i da nece biti neki veliki investicija u tim.
:rol:
Sad mi zao sto nisam ko i skoro glasao za tebe(kanta godine)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 dec 2020, 11:56

Naše omladinske selekcije ne ostvaruju zavidne rezultate (za sada). Ako hoćeš iskorak po tom pitanju, moraš dovesti trenere sa strane ili koristiti priručnik prije svega iz Holandije ili Španije, prosto moramo napraviti zaokret u bosanskom fudbalu i unijeti znanje.

Nama treba čisti holandski ili španski model organizovanja omladinskih selekcija, bez takvih stvari i uz bosanski krkanluk ništa mi nećemo napraviti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2020, 12:35

forgempp je napisao/la:
04 dec 2020, 11:20
MortemHz je napisao/la:
04 dec 2020, 11:13
„Nemam sve informacije, ali znam da je Koševo naš dom i nadam se da će to postati trajno rješenje. To je i želja svih onih koji vole FK Sarajevo.“

:njanjanja: :tokralju:
Nista lik nije odgovorio, pitaju ga za napadaca, on nesto lijevo prica, pitaju ga za investicije u buducnosti, on okoliša... Ne bih se zacudio da je na ova pitanja odgovarao neko iz njegovog tima, on i ne zna mozda da je dao intervju 😂
Sta ce ti odgovorit? Ako Vinku ne treba nece mu ga nasilu gurat, Namko samo sarne za sredstva ne petlja se coek struci u posao...ako dodje do neke zvjerke zvat ce ga jbg...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2020, 12:37

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
04 dec 2020, 11:43
Gosp. Nam je stvarno bio rezervisan u ovom intervjuu.

Ok, Koševo je dom, ali to isto Koševo iziskuje ogromna sredstva i nažalost je iznimno neuslovan stadion.

Ova letargija oko svega po pitanju stadiona mi smeta, jer bez dobrog stadiona ili makar solidnog ne možeš se smatrati ozbiljnim klubom.
Pola Serije A neozbiljno, a i Premiershipa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 dec 2020, 12:42

E svasta ovdje procitati... Tacno svakim danom sve manje volje za ulazak i pisanje po forumu.

U vrijeme kada do 15. decembra ili kad vec opstina NEMA nacelnika, kada jos nisu svi rezultati izbora bili, kada nema skupstinske vecine, veli brat letargija.
No da je praceno malo bolje, vidio bi da je Mandic vec sjedio sa nasima, razgovsrao, dobio majicu kosevo sarajevu i slikao se u istoj. Letargija.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 04 dec 2020, 12:47

Pitali Nama hocemo li dovesti samo napadača ili ce biti jos pojacanja, on između ostalog odgovorio: Danas igrač mora dobro da se snalazi na više pozicija i strateška diversifikacija je ključ za dominaciju u utakmicama.“

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 dec 2020, 12:55

Sjetite se ublehe Blekića i silnih obećanja i bombastičnih intervjua. Nam je ozbiljan biznismen, govori samo ono što želi reći. Ono što je bitno jeste da je involviran, da je vezan srcem za klub i grad, da gleda utakmice, ostaje budan svu noć, šalje video poruke. Čovjek je fudbalski zaljubljenik. Sve ostalo će dolaziti korak po korak. Imajte na umu da vlada korona. Jedna Barcelona je smanjila igračima plate, a Sarajevo nije. Čak je isplatio basnoslovne premije za titulu. Samo laganini. Za dvadeset godina stadion će se zvati Tan i Nam Arena. Da nije bilo njih dvojice danas bi bili u situaciji Slobode ili Čelika.
Zadnja izmjena: PeppermintSA, dana/u 04 dec 2020, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 04 dec 2020, 12:55

Siguran sam da ste gledali i derbi sa FK Željezničarom, te da se slažete da je remi bio realan rezultat.

Drago mi je da Sarajevo igra dobro i pored povreda, prevelikog broja utakmica i situacije sa koronavirusom. Ako želimo biti realni, u dvije godine koliko sam tu, postigli smo mnogo, čak više nego što sam ja očekivao. Pogledajmo neke druge lige, vlasnik Liverpoola kupio je klub 2010. godine i do sada imaju dvije velike titule, u 10 godina. Pep Guardiola otišao je u Manchester City sa zadatkom da osvoji Ligu Prvaka, a nisu došli ni blizu finala u pet godina. PSG troški ogromne novce da bude u Ligi Prvaka i najbolji rezultat koji su imali je drugo mjesto u posljednjoj sezoni. Želim reći da je naš progres odličan.

Slažem se da ima i dosta stvari u kojima trebamo još napredovati i za to će trebati vremena. Korak po korak. Tu ne govorim samo o rezultatima prvog tima, već i o Akademiji. Moramo graditi iz korjena i ja se nadam da će FKS Akademija biti destinacija za sve talente iz regiona. To je naša misija.“

Ni riječ o utakmici sa smrdama na ovo pitanje hahahahah, kralj.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 dec 2020, 12:58

Pantelija je napisao/la:
04 dec 2020, 12:42
E svasta ovdje procitati... Tacno svakim danom sve manje volje za ulazak i pisanje po forumu.

U vrijeme kada do 15. decembra ili kad vec opstina NEMA nacelnika, kada jos nisu svi rezultati izbora bili, kada nema skupstinske vecine, veli brat letargija.
No da je praceno malo bolje, vidio bi da je Mandic vec sjedio sa nasima, razgovsrao, dobio majicu kosevo sarajevu i slikao se u istoj. Letargija.
Isto i kod mene uđem procitam par postova smorim se nista ne napisem samo izađem.
Upratio sam kod ovog lika je vecina postova neko crnacenje... Zaborave raja gdje zive, kakvo nam je stanje u drzavi i prije svega da ovo nije liverpool, real ili juventus :-)
Pohvale za intervju fino postavljena pitanja, nisu sve standardne floskule mada mi nismo nista novo saznali.
Zapelo mi je za oko u vezi akademije kad je rekao da zele da dolaze talenti iz cijelog regiona... Nadam se da je mislio na BiH jer kod nas strani igraci nemaju pravo nastupa u mlađim kategorijama tako da bi mogli igrati samo neke turnire.
Jedino ako se nesto mijenjalo u pravilima po tom pitanju.
Lijepo je vidjeti da stvarno voli i prati fudbal i ukljucen je puno vise za razliku od tana.
You are someone else I am still right here

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 dec 2020, 13:03

Vanja8 je napisao/la:
04 dec 2020, 08:48
Benkara21 je napisao/la:
04 dec 2020, 08:13
Hebat' će vas :mrgreen:

slika
Jesi to opet u priglavcima u trznom centru? :crazy:
U kroksicama :njanjanja:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 04 dec 2020, 13:05

PeppermintSA je napisao/la:
04 dec 2020, 12:55
Sjetite se ublehe Blekića i silnih obećanja i bombastičnih intervjua. Nam je ozbiljan biznismen, govori samo ono što želi reći. Ono što je bitno jeste da je involviran, da je vezan srcem za klub i grad, da gleda utakmice, ostaje budan svu noć, šalje video poruke. Čovjek je fudbalski zaljubljenik. Sve ostalo će dolaziti korak po korak. Imajte na umu da vlada korona. Jedna Barcelona je smanjila igračima plate, a Sarajevo nije. Čak je isplatio basnoslovne premije za titulu. Samo laganini. Za dvadeset godina stadion će se zvati Tan i Nam Arena. Da nije bilo njih dvojice danas bi bili u situaciji Slobode ili Čelika.
Sjecam se drug spletom okolnosti nesto smo radili kod popaja i izasao mučo i kroz pricu pocnemo mi o sarajevu kaze meni isti,ja blekic i jos je njih par nabrojao smo htjeli da nesto napravimo oni idioti dovode nske strance tu nam je i kraj,kontam u sebi muco kad nam ti i te tvoje ublehe ne dohakase ovi nece sigurno biti gori.ostalo svi znamo kako je završilo hvala Bogu.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 04 dec 2020, 13:08

ništa od rahmana u nedjelju

VVVBK

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 dec 2020, 13:09

Benkara21 je napisao/la:
04 dec 2020, 13:03
Vanja8 je napisao/la:
04 dec 2020, 08:48
Benkara21 je napisao/la:
04 dec 2020, 08:13
Hebat' će vas :mrgreen:

slika
Jesi to opet u priglavcima u trznom centru? :crazy:
U kroksicama :njanjanja:
Znaci jos si u tretmanu hercegovačke bunike... :facepalm:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 04 dec 2020, 13:10

Kockoglavi je napisao/la:
04 dec 2020, 12:55
Siguran sam da ste gledali i derbi sa FK Željezničarom, te da se slažete da je remi bio realan rezultat.

Drago mi je da Sarajevo igra dobro i pored povreda, prevelikog broja utakmica i situacije sa koronavirusom. Ako želimo biti realni, u dvije godine koliko sam tu, postigli smo mnogo, čak više nego što sam ja očekivao. Pogledajmo neke druge lige, vlasnik Liverpoola kupio je klub 2010. godine i do sada imaju dvije velike titule, u 10 godina. Pep Guardiola otišao je u Manchester City sa zadatkom da osvoji Ligu Prvaka, a nisu došli ni blizu finala u pet godina. PSG troški ogromne novce da bude u Ligi Prvaka i najbolji rezultat koji su imali je drugo mjesto u posljednjoj sezoni. Želim reći da je naš progres odličan.

Slažem se da ima i dosta stvari u kojima trebamo još napredovati i za to će trebati vremena. Korak po korak. Tu ne govorim samo o rezultatima prvog tima, već i o Akademiji. Moramo graditi iz korjena i ja se nadam da će FKS Akademija biti destinacija za sve talente iz regiona. To je naša misija.“

Ni riječ o utakmici sa smrdama na ovo pitanje hahahahah, kralj.
Sta ce ih spominjati, ovaj papcic od novinara bi kao da mu sugerise odgovor. Cuj remi realan, idi sisaj osima debilu.

Covjek je sve odgovorio kako treba, ko ne zna procitati izmedju redova to je vec njegov problem. Za stadion je rekao da ce investirati ako se stvore uslovi (citaj ako opstina sarne ugovor koji nama odgovara), za igrace je fino naveo da je to posao sportskog odjela (ne mjesa se covjek u to imaju budjet i nek rade).
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 dec 2020, 13:39

Hoce li Vranjes igrat u nedjelju ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kyle88, Taree, WeekendOffender i 37 gostiju.