FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 dec 2020, 11:58

TaRgEt_ je napisao/la:
04 dec 2020, 11:54
ultrasstyle_tz je napisao/la:
04 dec 2020, 11:45
TaRgEt_ je napisao/la:
04 dec 2020, 11:42

Samo kritikujets prvi sedam dana za članove kao zahvala, pa onda ce svima biti dostupno. De malo odvadi nekada
sta da pohvalim ?
Gradu i igrace hvalim na sva zvona. Ko je zasluzio njega i hvalim. Ostatak kluba je na ispod amaterskom nivou. Nedo bog da je ovako bilo prije 5 godina , ne bi se zivit moglo na forumu. Nego sreca ljudi izgubili interes.
Ma ja kada su tvoji bili sve je valjalo. De malo odvadi svega ti. Svi stali podržavaju, a ti kritikuješ. Eto objasnio sam ti za shop, to je svugdje u svijetu, članovi imaju prvih dana sami i popust garant neki, kasnije ce svi.

Tako je svugdje u svijetu u svakom klubu, ali jok najlakse je kenjati po svemu.
pa ako svi podrzavaju sta hoces onda, bravo, samo tako. Nisam zar ja toliko bitan :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 dec 2020, 12:00

04 dec 2020, 11:58
TaRgEt_ je napisao/la:
04 dec 2020, 11:54
04 dec 2020, 11:45

sta da pohvalim ?
Gradu i igrace hvalim na sva zvona. Ko je zasluzio njega i hvalim. Ostatak kluba je na ispod amaterskom nivou. Nedo bog da je ovako bilo prije 5 godina , ne bi se zivit moglo na forumu. Nego sreca ljudi izgubili interes.
Ma ja kada su tvoji bili sve je valjalo. De malo odvadi svega ti. Svi stali podržavaju, a ti kritikuješ. Eto objasnio sam ti za shop, to je svugdje u svijetu, članovi imaju prvih dana sami i popust garant neki, kasnije ce svi.

Tako je svugdje u svijetu u svakom klubu, ali jok najlakse je kenjati po svemu.
pa ako svi podrzavaju sta hoces onda, bravo, samo tako. Nisam zar ja toliko bitan :mrgreen:
Ne shvataš ti mene ali hajde helem nejse. I još da dodam daleko je od savršenog i naravno da može mnogo bolje. Ali ovdje makar rade nešto za razliku od prije ljudi ;)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 dec 2020, 12:21

Radi se, radi. Nisu sposobni da nađu tri pristojna sponzora, nisu sposobni da isplaćuju redovno možda i najjeftiniju ekipu u novijoj historiji kluba ali je bitno da se šupljira o stabilizaciji kluba, a ta priča za divno čudo sad nekako prolazi.Ne stabilizira se klub ovako i neće se nikad stabilizirati.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 04 dec 2020, 12:28

Ma klub je u **** do guse, Husejnovic nije htio ni putovati jer dug se gomila.Moglo bi se tri dana pisati ali opet se valja raspravljati. Toliko ne znaju sta ce sa klubom da su ponudili Azmiru da "kupi "sve stolice i glasove i uzme klub. NEMA PARA, nema centa kakva stabilizacija dug je smanjen za onoliko, i rijesene tuzbe ko je halalio pare. A Azmir je vec "halalio "pola milke za glasove tako prica "carsija ".Na polusezoni ce biti svega.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

TuzlanskaFukara2702
Kontakt:

Post Postao/la TuzlanskaFukara2702 » 04 dec 2020, 12:43

NKMramor je napisao/la:
04 dec 2020, 12:21
Radi se, radi. Nisu sposobni da nađu tri pristojna sponzora, nisu sposobni da isplaćuju redovno možda i najjeftiniju ekipu u novijoj historiji kluba ali je bitno da se šupljira o stabilizaciji kluba, a ta priča za divno čudo sad nekako prolazi.Ne stabilizira se klub ovako i neće se nikad stabilizirati.
Ili ti kao bivši uposlenik kluba imaš neke nerazriješene račune sa trenutnom upravom i klubom, pa tako pišeš? Jer do prije neki dan, sve je bilo med i mlijeko u tvojim postovima, tj. do prije tvoje objave da nisi više uposlenik kluba..., čak smo i dizajn dresova viđali ovde...
Moja si ljubav, zadnja i prva
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.

Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 dec 2020, 12:49

TuzlanskaFukara2702 je napisao/la:
04 dec 2020, 12:43
NKMramor je napisao/la:
Ili ti kao bivši uposlenik kluba imaš neke nerazriješene račune sa trenutnom upravom i klubom, pa tako pišeš? Jer do prije neki dan, sve je bilo med i mlijeko u tvojim postovima, tj. do prije tvoje objave da nisi više uposlenik kluba..., čak smo i dizajn dresova viđali ovde...
Dobro, vjerovatno ti znaš zašto ti je drugi post na forumu odgovor meni, a a stojim iza napisanog gore. Ako ja halalim potraživanje (koje je možda smiješno) samo da izađem iz te priče onda je vjerovatno do mene. :kafa: Nije mi ni prvi put (a vjerovatno ni zadnji neće bit) da radim nešto džaba za klub, to nije problem, ali da mi amateri sole pamet jeste. :kafa:

tuzlanskasloboda
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskasloboda » 04 dec 2020, 12:54

.
Zadnja izmjena: tuzlanskasloboda, dana/u 23 jul 2023, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

TuzlanskaFukara2702
Kontakt:

Post Postao/la TuzlanskaFukara2702 » 04 dec 2020, 13:01

NKMramor je napisao/la:
04 dec 2020, 12:49
NKMramor je napisao/la:
Dobro, vjerovatno ti znaš zašto ti je drugi post na forumu odgovor meni, a a stojim iza napisanog gore. Ako ja halalim potraživanje (koje je možda smiješno) samo da izađem iz te priče onda je vjerovatno do mene. :kafa: Nije mi ni prvi put (a vjerovatno ni zadnji neće bit) da radim nešto džaba za klub, to nije problem, ali da mi amateri sole pamet jeste. :kafa:
Nekada je bolje je i šutiti, nego postati gluposti samo da bi se povećavao broj postova... :salut:
Moja si ljubav, zadnja i prva
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.

Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 04 dec 2020, 13:14

Ma ja, sad ne valja stanje nikako, nema para, uprava nesposobna. Prije godinu dana je top bilo, koji **** dodje ova uprava unazadi nas. Carsija prica, sve zna.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 04 dec 2020, 13:16

Ma nisu nas unazadili oni nista, jednostavno Sloboda je toliko duzna da bez para nema nista.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 dec 2020, 13:22

04 dec 2020, 13:01
NKMramor je napisao/la:
04 dec 2020, 12:49

Nekada je bolje je i šutiti, nego postati gluposti samo da bi se povećavao broj postova... :salut:
Kako je laganje, dugovanje plata i doprinosa u najboljem interesu kluba. Izađe istina uvijek na kraju na vidjelo, kako za svaku upravu, tako će i za ovu. Sretno protiv Krupe carko. ;)

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 04 dec 2020, 13:46

NKMramor je napisao/la:
Niko ne kaze da je stanje bajno, al nisu ni ovi ljudi od jucer tu, vise su od godinu. Sto nisi ovo pisao do prije mjesec kad si bio uposlenik kluba, jer ako stanje nije dobro, nije dobro zadnju godinu, a ne samo otkad ti nisi uposlenik
Volim tebe, više od sebe

tuzlanskasloboda
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskasloboda » 04 dec 2020, 13:53

.
Zadnja izmjena: tuzlanskasloboda, dana/u 23 jul 2023, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 dec 2020, 14:27

eee svasta :urnebes: :roll:
i`m too old for this shit :damn:
znaci jos jedno pretumbavanje i emotivni rolerkoster ne bi izdrzo :rol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 dec 2020, 14:52

desperados je napisao/la:
04 dec 2020, 13:14
Ma ja, sad ne valja stanje nikako, nema para, uprava nesposobna. Prije godinu dana je top bilo, koji **** dodje ova uprava unazadi nas. Carsija prica, sve zna.
a jbg i tad se pisalo, uvijek se pisalo.Sta sad odjednom ne treba, treba napast momka sto iznosi stvarno stanje.
ugasi onda forum da ne diskutujemo.

valjda covjek koji je toliko dugo radio za klub i toliko dobra donio, vremena i truda odvojio zna sto je napustio bolje od nas, i valjda ako je dio toga zna situaciju.

ili ni on vise nije dobar jer nije vise nas ?

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 04 dec 2020, 14:57

Kod nas si dure samo ako sutis i govoris bice bolje, "samo jako tuzlanski "nema veze.....
Cim progovoris drzavni si neprijatelj.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 dec 2020, 15:03

Cinjenica je da je klub u teskoj situaciji pogotovo u ovim vremenima kada niko nece da bude sponzor, citam jedna Vojvodina je pred kolapsom, uposlenici nemaju novaca za zivot, ali mi je interesantno da se ovdje pljuje sadasnja uprava od onih koji su na sav glas branili Bundu i ekipu mu koji su pokrali Slobodu i ostavili je u jos vecim dugovima. Naravno da treba novaca i mislim da ce se naci rjesenje. A Slobodi sigurno trebaju kreativni momci poput Mramora koji trebaju biti nagradjeni za svoj rad.
🔴⚫️

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 dec 2020, 15:04

da para nema, nema. inace ne bi ni igrali s juniorima i to je jasno ko dan. pa i trenera nismo ganjali van kluba.jos kad nije dosla skupstina sa onim ulozima za stolice. jasno ko dan koliko je sati.
e sad ovo sto pricaju za plate i sto solinas prica za saida.
i za azmira se pocelo pricat uostalom svi ste nesto naculi...vecina.
nema novih sponzora. prodavali karte koliko se prodalo?
bodova za opstanak zasad ima. :mrgreen:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 04 dec 2020, 15:09

Pola postova ovdje je rekla kazala. Vecinom niko bez argumenta. Bitno je sta bilo pisat, iako neke stavri veze s vezom nemaju
Volim tebe, više od sebe

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 dec 2020, 15:12

svako je napadao ili branio nekog do sad, argumentovano. Nije problem, svako ima stranu

znali smo se i posvadjat , ali sve u zaru borbe. Ali ovo je prvi put da se ne diskutuje formski, nego da se odmah napadaju forumasi licno.
to je najjasniji dokaz da je stanje mozda i gore od onog sto se pise.
Skver je protiv Bunde, ja sam za, Solinas je za Azmira ali smo do sad uvijek pisali , ubjedjivali , argumentovali sto.

Sad prvi put napadaju se ljudi na licnoj osnovi, trazi se da se krije istina, i jos najgore napadaju se momci poput Mramora koji ako nije dokazao da je Slobodas i ako nije valjao klubu, nije niko onda. E to je bas bezobrazno i nisko.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.