Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

forgempp
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la forgempp » 04 dec 2020, 08:55

harixs je napisao/la:
04 dec 2020, 02:04
Fudbalski i kapitenski je prosao cijelu Njemacku i pola svijeta dok su trenerski magovi tipa Amar otisli cak do Katara i jos brze se vratili.
Isto je poznato da vecinu reprezentacija slicnih našoj, kao Finska, Poljska i ove neke uspjesnije komšijske vode treneri bRez nekih trenesrskih referenci.

Eh sad što su NE glupe Bošnje aka FGR (al u curku) prepotentni i misle da bi na klupu trebao sjesti Marcelo Lipi ili Felix Magath, to je vec filozofija za malo vece mozgove.
:roll:
Polovnjaci treneri su se izredali godinama i srozali rep. do te mjere da je vise niko ne prati.
Ta zadnja recenica je glavna, ne treba nam jos jedna trenerska neznalica.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2020, 09:01

Ono sta nam treba i sta mozemo dovesti i sta ce IO potvrditi su 3 razlicite dimenzije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 04 dec 2020, 09:10

Selektor će biti ko god pristane na 15 k platu.

Mala plata, velika očekivanja, olupina od ekipe, cigančenje.

Jako loše radno mjesto.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 dec 2020, 09:14

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
04 dec 2020, 09:10

Jako loše radno mjesto.
I koji pristane da fura igrace ovi sto hajruju od toga. Lopovluk je u ns BiH. Pogledajte samo sta sudije rade u PL. Ne moze to biti samo neznanje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 04 dec 2020, 09:26

Selektor ce biti onaj ko je spreman gurati Rahmanovice, Tatare, Cipetice, Hadziahmetovice, Hodzice, Danilovice, Sanicanine i kamaru propaliteta koje je doveo smecar Bajevic.

Jakirovic je takva osoba, pa me ne bi cudilo da sjedne za kormilo. Peteva je preporucio Mamic.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 dec 2020, 09:33

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
04 dec 2020, 09:10

Jako loše radno mjesto.
Zato treba dovest nekog entuzijastu, ko ima volju i energiju da gura.
Svaki "profesionalac" ili zna gdje dolazi ili će brzo skontat, pa se prilagodit, odradit ugovor bez puno konflikata i naravno neuspješno.
Da mi možemo dovest pravog trenera, s karijerom, kredibilitetom...to bi bila druga priča.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 dec 2020, 09:56

Narednih dana očekuje se da Misimović I Spahić nastave razgovore i sa drugim potencijalnim kandidatima. Nema dileme da će među njima biti treneri koji su iz Bosne i Hercegovine.

Prema našim saznanjima za poziciju selektora je zainteresovan Husref Musemić. On je nakon odlaska iz Sarajeva slobodan i nema angažman.

Šef struke Željezničara Amar Osim mogao bi biti jedan od onih sa kojima bi Misimović i Spahić mogli da razgovaraju. Pitanje je samo da li Amar ima ambicija da sjedne na selektorsku klupu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 dec 2020, 09:57

Mnogima nije problem za 15k mjesecno raditi, pa cak i ovim inostranim trenerima jer svi oni vide svoju sansu u tome da ozive ili spase svoju trenersku karijeru.

Po meni, u moru ovih opcija/kandidata gdje ima dosta skarta bih mozda najvjerovatnije bio za opciju da se Vinku Marinovicu dadne ovaj mandat od 4 godine.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 dec 2020, 10:02

braco je napisao/la:
04 dec 2020, 09:56
Narednih dana očekuje se da Misimović I Spahić nastave razgovore i sa drugim potencijalnim kandidatima. Nema dileme da će među njima biti treneri koji su iz Bosne i Hercegovine.

Prema našim saznanjima za poziciju selektora je zainteresovan Husref Musemić. On je nakon odlaska iz Sarajeva slobodan i nema angažman.

Šef struke Željezničara Amar Osim mogao bi biti jedan od onih sa kojima bi Misimović i Spahić mogli da razgovaraju. Pitanje je samo da li Amar ima ambicija da sjedne na selektorsku klupu.
Ja koliko znam nema sanse da bude neko ko je dobro "gurao" u Premijer ligi. Trazi se trener koji nema veze sa domacim takmicenjem bez obzira o kakvom se treneru radi. Koliko cujem nema sanse da bude Barbarez, jedino ako se nesto drasticno ne promijeni. I koliko znam, ovaj put glas navijaca kao u slucaju Robija i Duska nece se slusati.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 04 dec 2020, 10:06

admin je napisao/la:
04 dec 2020, 10:02
braco je napisao/la:
04 dec 2020, 09:56

Ja koliko znam nema sanse da bude neko ko je dobro "gurao" u Premijer ligi. Trazi se trener koji nema veze sa domacim takmicenjem bez obzira o kakvom se treneru radi. Koliko cujem nema sanse da bude Barbarez, jedino ako se nesto drasticno ne promijeni. I koliko znam, ovaj put glas navijaca kao u slucaju Robija i Duska nece se slusati.
Najbolja odluka. Navijaci su pokazali koliko se ne razumiju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 dec 2020, 10:38

Hej, čuj navijači izabrali lošeg trenera i krivi za loše rezultate!!!??? :crazy: :crazy: :clap: Može li bit bjednije, jadnije, ciničnije, balijskije.. :puke: :puke: :puke: :puke:

Nije kriva SDA, kriv je narod jer je nijke pratio - B.I.
Čestitke mudrim kreatorima i širiteljima ovog spina :salut:

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 04 dec 2020, 10:42

Ovo mjesto je stvoreno za morža, samo nas on povesti naprijed
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 04 dec 2020, 10:43

Prvi filter nek prođu treneri koji znaju odgovoriti ko je Gigović. Bugarin ne zna ni ko je Saničanin.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 dec 2020, 10:44

Nije spin, nego fakti. Glas navijaca je bio presudan, osluskivao se i uvijek je bio tas na vagi. Poenta price je da je to osudjeno na propast i da se, koliko znam, zauzeo potpuno drugaciji stav. Pozdravljam.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 04 dec 2020, 10:48

Goalgetter je napisao/la:
04 dec 2020, 09:57
Mnogima nije problem za 15k mjesecno raditi, pa cak i ovim inostranim trenerima jer svi oni vide svoju sansu u tome da ozive ili spase svoju trenersku karijeru.

Po meni, u moru ovih opcija/kandidata gdje ima dosta skarta bih mozda najvjerovatnije bio za opciju da se Vinku Marinovicu dadne ovaj mandat od 4 godine.
Trener koji ne zna ili ne želi izgovoriti novinarima komplikovaniju misao od "sigurno da nas čeka teška utakmica" i "znali smo da će biti teška utakmica", izražava se kao šestogodišnjak, ko bi to trpio.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 dec 2020, 10:52

Koji navijaci? Jesu li to jedini navijaci rulja koja i sad gura Barbareza? Pustite se tih prica. Nikad nisam bio ni za Prosineckog ni Bajevica. Idu u kontru rulji tako sto dovode lika koji ozivljava karijeru jel? Rade isto kao onda kad ih je rulja gurala, samo sto je ovaj nepoznat javnosti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 dec 2020, 10:56

Koja nebuloza yebo te, pa samo dokazuju klakvi su amateri i kriminalci.
Čuj zauzeće drugačiji stav i neće slušat navijače, sad je valjda kriterij da se radi kontra navijača :crazy:
ili su naprasito postali stručni, kompetentni, nepotkupljivi, posvećeni uspjehu reprezentacije...?
Jad i bijeda.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 dec 2020, 10:59

DrFilgud je napisao/la:
04 dec 2020, 10:56
Čuj zauzeće drugačiji stav i neće slušat navijače, sad je valjda kriterij da se radi kontra navijača :crazy:
ili su naprasito postali stručni, kompetentni, nepotkupljivi, posvećeni uspjehu reprezentacije...?
Jad i bijeda.
Nikako, konacno su shvatili da su osluskujuci puls navijaca i na osnovu toga donoseci odluke, napravili glupost nevidjenih razmjera. Nikad nije kasno priznati da si pravio greske. Zato i pozdravljam zauzeti kurs.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 dec 2020, 11:01

admin je napisao/la:
04 dec 2020, 10:59
DrFilgud je napisao/la:
Jad i bijeda.
Nikako, konacno su shvatili da su osluskujuci puls navijaca i na osnovu toga donoseci odluke, napravili glupost nevidjenih razmjera. Nikad nije kasno priznati da si pravio greske. Zato i pozdravljam zauzeti kurs.
A koga će sad slušat?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 dec 2020, 11:01

DrFilgud je napisao/la:
04 dec 2020, 11:01
admin je napisao/la:
04 dec 2020, 10:59
DrFilgud je napisao/la:
Jad i bijeda.
A koga će sad slušat?
Razum. Nazalost, po meni kasne nekoliko godina, ali opet kazem, nikad nije kasno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 19 gostiju.