Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

majestic24
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la majestic24 » 03 dec 2020, 23:00

Zasto se svaki put kad je izbor selektora u pitanju pojavljuje barbarez,a covjek koliko znam nikad nije javno rekao da zeli neku funkciju kad je repka u pitanju. Znam da su mu prije par godina nudili nesto u HSV pa je glatko odbio.

Nasoj repki treba trener sa autoritetom i znanjem. Da li se Magath jos bavi treniranjem???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 dec 2020, 23:00

TheChief je napisao/la:
03 dec 2020, 22:42
Amar je i za mene najbolje moguce rjesenje.
Pa covjek se dvije godine goni sa Sarajevom, a na svakoj poziciji ima losijeg igraca. Na nekim cak za klasu losijeg.
A i mangup je i zna kako stvari "idu" u BiH.
Ma sigurno. Ovdje nisu ni svjesni koliko je Zeljeznicar realno nekvalitetan ili prosjek lige. A koliko on izvlaci iz njih kad god ih je vodio. Znam da je pod ugovorom sa Zeljom ali koliko savez i novinari nemaju pojma o prilikama ovdje ni ne spominju ga u kombinacijama. Clanci o nekakvim Bugarima, hrvatobosancima a niko ni da razmisli malo sta nama zapravo treba. Sramota.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 03 dec 2020, 23:03

majestic24 je napisao/la:
03 dec 2020, 23:00
. Da li se Magath jos bavi treniranjem???
Sportski direktor je u Austrijskom klubu Admira Wacker,tako pise na TM-u
Zadnja izmjena: Salih1984, dana/u 03 dec 2020, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 03 dec 2020, 23:24

Pale je napisao/la:
03 dec 2020, 23:05
03 dec 2020, 23:00
Zasto se svaki put kad je izbor selektora u pitanju pojavljuje barbarez,a covjek koliko znam nikad nije javno rekao da zeli neku funkciju kad je repka u pitanju. Znam da su mu prije par godina nudili nesto u HSV pa je glatko odbio.

Nasoj repki treba trener sa autoritetom i znanjem. Da li se Magath jos bavi treniranjem???
Zato sto je bosnjo bosnjo hoce ljudi pokerasa za selektora pa daj Balju on barem dodje prati rep. NEVEROVATNO ne ne daj pokerasa koji se javi preko inst. bosnji srce puca selektor nigdje veze ne bi znao poredati pjetlice danas kamoli nase pulene hvala lp
A ocigledno da si ti sa druge strane pa se ne smatras Bosnjom vec Četom
Hvala lp hahahahaa
Rodjeni su pitarske picke!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 03 dec 2020, 23:38

Da, postoje kontakti, ne krijem. Iz tog razloga došao sam u Sarajevo kako bih razgovarao sa Zvjezdanom Misimovićem i Emirom Spahićem, a šta će od cijele priče na kraju biti, to samo Bog zna. Balkanac sam, poznajem ovaj mentalitet i ne bi bio problem prilagoditi se”, rekao je Ivajlo Petev za ****.
Rodjeni su pitarske picke!

sotomayor
Kontakt:

Post Postao/la sotomayor » 03 dec 2020, 23:46

1921boy je napisao/la:
03 dec 2020, 23:38
Da, postoje kontakti, ne krijem. Iz tog razloga došao sam u Sarajevo kako bih razgovarao sa Zvjezdanom Misimovićem i Emirom Spahićem, a šta će od cijele priče na kraju biti, to samo Bog zna. Balkanac sam, poznajem ovaj mentalitet i ne bi bio problem prilagoditi se”, rekao je Ivajlo Petev za ****.
Nista on nije, zasto stranac. Husref ili Osim, govori li Husref koji jezik?

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 04 dec 2020, 00:45

Radije ugasiti repku nego da brkata umisljena seljacka spodoba bude selektor.
I ovaj bugarin neka mu se sagnu i Miske i Spaha yebo ih on.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 04 dec 2020, 00:57

Pa Miske i nije bio za Robija nego za Mehu i hladno su ga odbili iz IO. Pa se onda pomirio i sa Robijem.

Mislim da Spahic i Misimovic zele dobro za repku koliko god sad izvrtali im rijeci i odmah im etikete davali kao izdajnicima. Bar pokusavaju nesto.

Sad opet je Zeljkoviceva zadnja i njegovih ljudi. I ovaj Bugarin je njegova ideja jer je sam rekao da zeli stranca da ga ne napadaju kako gura nekog.
Da bogdom ne prodje taj razgovor kako treba.

Kopamo negdje drugo, a imamo Osima u nasem dvoristu koji trenutno evo iz Zelje izvlaci maksimum..nas je i sa radoscu bi se odazvao i davao sve od sebe i taman je za dugitrajni ugovor, ali Amar ne bi sutio nikome i to za neke ljude nije dobro.

Pored njega ima jos nasih bivsih reprezentativaca kojima treba dati sansu bar u strucnom stabu.

Tko normalan misli da bi tuta bugarin i ostala komoanija htjela gledati dugorocno za repku :crazy:
BašČelik!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 dec 2020, 01:19

Moze li neko da objasni radi cega se opet priziva Barbarez?
naprijed rejal

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 04 dec 2020, 01:52

Sveti je napisao/la:
04 dec 2020, 01:19
Moze li neko da objasni radi cega se opet priziva Barbarez?
Zato sto je patriJota i bio bi autoritet 😂.
Glupi bosnjo. Lik veze nema o trenerskom poslu.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 04 dec 2020, 02:04

Fudbalski i kapitenski je prosao cijelu Njemacku i pola svijeta dok su trenerski magovi tipa Amar otisli cak do Katara i jos brze se vratili.
Isto je poznato da vecinu reprezentacija slicnih našoj, kao Finska, Poljska i ove neke uspjesnije komšijske vode treneri bRez nekih trenesrskih referenci.

Eh sad što su NE glupe Bošnje aka FGR (al u curku) prepotentni i misle da bi na klupu trebao sjesti Marcelo Lipi ili Felix Magath, to je vec filozofija za malo vece mozgove.
:roll:
Polovnjaci treneri su se izredali godinama i srozali rep. do te mjere da je vise niko ne prati.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 dec 2020, 07:01

Jedini dodir Barbareza sa fudbalom od zavrsetka igracke karijere

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 dec 2020, 07:07

Barbarez igra i jos uvijek je na zelenim povrsinama i nakon igracke karijere
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 04 dec 2020, 07:34

Pa ni ja da sam na mjestu Sergeja ne bih došao za selektora. Smijem se kladiti da bi Bošnje i Balije ( ako uopšte postoji razlika između njih) i njega razapinjale, pljuvale i prozivale nakon prvog neuspjeha, a da ne govorim o nekom većem neuspjehu, koji je sasvim realan i da Guardiola dođe.

Sergeju kapitenu naš, što dalje od reprezentacije, kako bi zadržao kultni status ikone i legende. Ne miješaj se u ovaj propalitet od države, reprezentacije a i naroda.

Što je reko Šerbedžija: "Treba ovo sve rašćerat i naselit neki normalan narod da uživa ovdje."

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 dec 2020, 07:48

harixs je napisao/la:
04 dec 2020, 02:04
Fudbalski i kapitenski je prosao cijelu Njemacku i pola svijeta dok su trenerski magovi tipa Amar otisli cak do Katara i jos brze se vratili.
Isto je poznato da vecinu reprezentacija slicnih našoj, kao Finska, Poljska i ove neke uspjesnije komšijske vode treneri bRez nekih trenesrskih referenci.

Eh sad što su NE glupe Bošnje aka FGR (al u curku) prepotentni i misle da bi na klupu trebao sjesti Marcelo Lipi ili Felix Magath, to je vec filozofija za malo vece mozgove.
:roll:
Polovnjaci treneri su se izredali godinama i srozali rep. do te mjere da je vise niko ne prati.

Ti si primjer klasičnog sda balije. Robert jarni je trenirao Sarajevo, igrao za Real, Juventus, trenirali ga hajkens, trapatoni. Da li je po tebi robert jarni dobar trener?

Diego Maradona, za neke najbolji fudbaler ikad, igrao za vrhunske klubove, trenirale ga sama krema evropskih trenera. Da li je po tebi maradona dobar trener?

Murinjo, igrao za oortugalske kantonalce, nije bio ni blizu ozbiljnog fudbalera. Da li je po tebi murinjo bolji od ova dva gore?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 04 dec 2020, 07:53

Barbareza za selektora
poker reprezentacije :bih:
.... jedini ima kakvo takvo iskustvo...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 dec 2020, 07:57

Pitagora je napisao/la:
03 dec 2020, 18:00
03 dec 2020, 17:56
Koji ce nam qrac ovaj petev...ja koliko vidim,jedini uslov koji ovi traze kod trenera je da prihvati platu od 10-15 000 eura...ostalo sve nebitno
Petev ce biti potpuni promasaj, bolje da onda pokusaju s nekim domacim imenom ili recimo Zekicem, bivsim trenerom Osijeka, covjek definitivno ima kvalitete...
Zekić napustio Osijek čim su mu prodali dva igrača, a obećali da neće, a repku će napustiti prije prve tekme kad mu neko spomene nekog igrača da treba igrati. Ali sigurno kvalitetan trener i sve ostalo. Pričao je kako je našao neki teren u okolici Osijeka gdje je trava ista kao na Rujevici kad je mokra i tu pripremao taktiku i tim za meč sa Rijekom :tokralju: Naravno, otišao dole i slavio.

A Petev, jedini lik koji u 15 godina sa Dinamom nije uzeo titulu. O njegovoj pameti dovoljno govori situacija sa Levskim. Dan prije priča kako voli CSKA :tokralju:

A Barbarez, čovjek da ima ikakvih trenerskih ambicija vodio bi nekog nakon završetka karijere i tu sva priča staje.

No, kao što Majestic reče uslov je ta plata od 15.000 eura i sa tim su nam inostrani treneri u rangu Peteva vrhunac. Neki domaći, a kvalitetniji bi pristao na to iz ljubavi.

Ljudima treba dati prvo 15.000 eura samo što moraju da trpe i gledaju Vicu, Dinu i ostali savez i nestručni kadar što se vrti oko repke i po utakmicama, razne menadžere koji im nude polovne igrače. I nakon toga im dati 15.000 eura što će voditi reprezentaciju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 dec 2020, 07:59

DrFilgud je napisao/la:
03 dec 2020, 21:40
admin je napisao/la:
03 dec 2020, 21:17
bhsport je napisao/la:
03 dec 2020, 21:14
Za Menadzerskog je i Lord Nestorevic svemirski brod.
Zato i govorim. Ljudi koji su u nebesa dizali Misketa i Savez radi Prosineckog sada ih pljuju radi Peteva. Nema logike.
Ima logike, jer u trenutku kad je izabran, Prosinečki je bio logična odluka.
Rrelativno mlad, relativno uspješan s Azerbejdžanom, preman das se bori za afirmaciju, nigdje vidljivo kompromitovan, velika igračka karijera i trenerski potencijal (tada), "naš" čovjek...
Poslije bitke su svi generali, a onda su se Prosinečkom protivili u 90% slučajeva štovaoci Osima Jr. Ko što i ti opet izokola navijaš za dotičnog i opet s neuvjerljivim argumentima, pretpostavljam.
Jel ono- projekat 4-8 godina, domaći igrači :roll: još klauzula od 2 miliona odštete, ako savez traži raskid :D
Opet vodu tjeras na moj mlin. Petev mladji od Robija, bolja trenerska karijera, bolji potencijal, spreman da se bori a nas je koliko i Robi. Nema logike da svrsavas na Robija a pljujes Peteva. Treba nekad u zivotu biti dosljedan, imati princip. I jos Bugarin nije favorit navijaca, to odmah mirise na uspjeh s obzirom da su nas favoriti doveli tu gdje smo danas.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 04 dec 2020, 08:15

Tu gdje jesmo doveo nas je savez, kriminal, reketarenje, menadzerski lobi, korupcija.
Smjenjivanje selektora ako ne slusa naredbe, i ne cita unaprijed pripremljeni spisak. Nacionalni kljuc, pomocnici selektora koji su tu samo zbog imena i nacionalnosti.

Nasi treneri jesu ispod evropskog prosjeka, nisu krema ovog sporta ali problem pocinje od vrha...
I sigurno u slucaju BiH, ne snose sami krivicu. Svaki koji odbije, zavrsio bi poput Kodre.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 dec 2020, 08:16

admin je napisao/la:
04 dec 2020, 07:59
Opet vodu tjeras na moj mlin. Petev mladji od Robija, bolja trenerska karijera, bolji potencijal, spreman da se bori a nas je koliko i Robi. Nema logike da svrsavas na Robija a pljujes Peteva. Treba nekad u zivotu biti dosljedan, imati princip. I jos Bugarin nije favorit navijaca, to odmah mirise na uspjeh s obzirom da su nas favoriti doveli tu gdje smo danas.
Teško da ću ja tjerat vodu na tvoj mlin, očigledno smo neistomišljenici.
Petev je malo mlađi od Robija, u kontekstu njihove starosti nebitno. Karijera Peteva jeste bolja, ali je već nekolko godina je u padu, dok je Robertova bila u relativnom usponu kad je došo na mjesto selektora. Tim prije jer je bio trener reprezentacije.
Ne svršavam na Roberta, bio sam među većim kritičarima kad je pokazo da je nekompetentan. Bar je lako to provjerit koroz moje postove o dotičnom, Niti pljujem Peteva, mislim da nije dobar kandidat i da ćemo dobit bugarskog Prosinečkog
Nadam se da neće izabrat vašeg favorita, Jr-a. Bolje da se ugrađa navijačima reprezentacije, nego da se ugrađa navijačima klubova i interesnim grupama i u i oko saveza.
I nemoj molim te o dosljednosti, da se sad bavimo karakternim procjenama i principima ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, kakarut, lol89, Sheyi i 47 gostiju.