FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
protiv borca ću biti zadovoljan sa bodom,teško možemo tamo uzeti,delegiranje mujića isto dosta govori ,nekako mislim da ćemo završiti polusezonu sa 3 boda prednosti,što nije neka pljačka sa obzirom da azotari nemaju za lopti,biće teško sa njima do zadnjeg kola
VVVBK
VVVBK
Sinoc sebi govorim nakon gola, hajmo ima vremena da izjednacimo. Psujem i niz od godinu dana i govorim da su nas ispehirali i sve se okrenuHaver ! je napisao/la: ↑03 dec 2020, 22:18Ja mislim da se većini navijača sinoć desila slična situacija, neko je isprepadao ženu, neko djecu, neko roditelje, braću, kumove, al općenito smo svi reagovali na sličan, ako ne isti načinPeakyBlinders je napisao/la: ↑03 dec 2020, 22:12Jbt, od sinoc zena ne prica samnom, djeca isprepadana.
Na sta je to licilo, Boze sacuvaj![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Svi osim mene, zalupio laptop kad smo primili gol i izasao napolje da se smirim...Haver ! je napisao/la: ↑03 dec 2020, 22:18Ja mislim da se većini navijača sinoć desila slična situacija, neko je isprepadao ženu, neko djecu, neko roditelje, braću, kumove, al općenito smo svi reagovali na sličan, ako ne isti načinPeakyBlinders je napisao/la: ↑03 dec 2020, 22:12Jbt, od sinoc zena ne prica samnom, djeca isprepadana.
Na sta je to licilo, Boze sacuvaj![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Protiv Borca treba bit zadovoljan ako bude 2 razlike samo, ne mora vise
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Kad se sjetim utakmica protiv Tuzle, Veleža i Želje plače mi se... 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- AlfredNobel
- Kontakt:
@vanja
Imaš deset minuta da ukloniš post, inače znaš šta slijedi hehe..
Kaže Sema igra Tino protiv Borca.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kovacevic
Dupovac milicevic
Hebibovic djkanovic susic pidro
Fanimo rahmanovic tatar
Krste
Substitution
Handzar— krsto
Jukic— fanimo
Salcin— rahmanivic
Adukor— susic a ako nisu spremni onda krstu vratit na susicevo mjesto a handzica u prvih 11
A hamzu ubacit na stopera, milicevica prebacit u vezu na susicevo mjesto a krsta prebacit na rahmanovicevo ili handzino ovisi koji rezultat bude
Mislim da trebamo igrat punim gasom prvi 20 minuta, i onda 25-30
Minuta umrtvit igru, nedat im da pridu do 40 m do gola da vidimo kako ce muic da sudi..
Nesmijemo dobivat zute kartone na glup nacin, moramo bit disciplinivani i mudri.
Vlado svakako ako primi go on ce se predat i on nema inteligenciju znanje da uradi neke rotacije koje bi urodile plodom, mislim da je njegov plan domacinsko sudjenje i nasa losa forma u realizaci..
Mislim da bi Vinko trebo zovnut doktora za budale da malo sa handzicem poprica da ga dozove, jer on ako bude igrao od prve minute ce imat 100% sansu u prvih 10-15 minuta i to mora iskoristit ako ga zabije mislim da cemo razbit borac sa 3-4 razlike..
Dupovac milicevic
Hebibovic djkanovic susic pidro
Fanimo rahmanovic tatar
Krste
Substitution
Handzar— krsto
Jukic— fanimo
Salcin— rahmanivic
Adukor— susic a ako nisu spremni onda krstu vratit na susicevo mjesto a handzica u prvih 11
A hamzu ubacit na stopera, milicevica prebacit u vezu na susicevo mjesto a krsta prebacit na rahmanovicevo ili handzino ovisi koji rezultat bude
Mislim da trebamo igrat punim gasom prvi 20 minuta, i onda 25-30
Minuta umrtvit igru, nedat im da pridu do 40 m do gola da vidimo kako ce muic da sudi..
Nesmijemo dobivat zute kartone na glup nacin, moramo bit disciplinivani i mudri.
Vlado svakako ako primi go on ce se predat i on nema inteligenciju znanje da uradi neke rotacije koje bi urodile plodom, mislim da je njegov plan domacinsko sudjenje i nasa losa forma u realizaci..
Mislim da bi Vinko trebo zovnut doktora za budale da malo sa handzicem poprica da ga dozove, jer on ako bude igrao od prve minute ce imat 100% sansu u prvih 10-15 minuta i to mora iskoristit ako ga zabije mislim da cemo razbit borac sa 3-4 razlike..
Samo da ne bude "aprililiii, ja se šalio hehe, Zisko u prvoj opet".AlfredNobel je napisao/la: ↑03 dec 2020, 23:12@vanja
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nekadasnji-re ... /201203086
Evo momčine, da se potuče s Pidronijem na beku. Dvije milje mu ponudi Hadžija, dosta mu.
@skoro
Fuli često, al' kad fuli, baš fuli. Tako je paglu ispao i za Vinka..
Evo momčine, da se potuče s Pidronijem na beku. Dvije milje mu ponudi Hadžija, dosta mu.
@skoro
Fuli često, al' kad fuli, baš fuli. Tako je paglu ispao i za Vinka..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BordoSarajevo
- Kontakt:

Al kad počne simulirat, uvijek oplačem
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad ga zabismo Radniku bio sam ubjeđen da uzimamo i Borca, al sad je glava 'hladnija' i razmišljanje realnije.
Prije svega, drastično smo oslabljeni neigranjem Pejovića, vjerovatno Rahmanovića, Ahmetovića, Oremuša... Naši najbolji igrači. Veliki udarac.
Ko umjesto Pejovića? Sušić teško, zbog fizičke spreme, zbog pozicije koja mu baš i ne leži, zbog brzine, zbog protivnika...
Adukor bi dobro došao ali ne znam ni da li je živ uopšte pa ga ne očekujem ni na klupi.
Vraćanje Oremuša sa beka u vezu bi bilo logično rješenje ali nema ni njega.
Opcija sa Miličevićem ne bi bila loša bez obzira što sam ga ja najviše kritikovao kada je tek došao i igrao u vezi, bilo je baš tanko. U tom slučaju na stoperskim pozicijama bi igrao Šerbečić i Dupovac.
Druga opcija, Velkoski sa Đokanovićem, imali smo priliku na toj poziciji ga gledati u evropskim utakmicama prošle sezone, boljih opcija nemamo, nažalost.
-Ovdje ne smijemo pogriješit a eksperimentisat moramo, ova pozicija je motor ekipe.
Problem će biti i ako Rahmanović ne bude mogao igrati, veliki problem, ipak se nadam da će sve biti uredu i da će konkurisati, treba nam kao nikad.
Ostale pozicije se mogu kvalitetno popuniti.
Prije svega, drastično smo oslabljeni neigranjem Pejovića, vjerovatno Rahmanovića, Ahmetovića, Oremuša... Naši najbolji igrači. Veliki udarac.
Ko umjesto Pejovića? Sušić teško, zbog fizičke spreme, zbog pozicije koja mu baš i ne leži, zbog brzine, zbog protivnika...
Adukor bi dobro došao ali ne znam ni da li je živ uopšte pa ga ne očekujem ni na klupi.
Vraćanje Oremuša sa beka u vezu bi bilo logično rješenje ali nema ni njega.
Opcija sa Miličevićem ne bi bila loša bez obzira što sam ga ja najviše kritikovao kada je tek došao i igrao u vezi, bilo je baš tanko. U tom slučaju na stoperskim pozicijama bi igrao Šerbečić i Dupovac.
Druga opcija, Velkoski sa Đokanovićem, imali smo priliku na toj poziciji ga gledati u evropskim utakmicama prošle sezone, boljih opcija nemamo, nažalost.
-Ovdje ne smijemo pogriješit a eksperimentisat moramo, ova pozicija je motor ekipe.
Problem će biti i ako Rahmanović ne bude mogao igrati, veliki problem, ipak se nadam da će sve biti uredu i da će konkurisati, treba nam kao nikad.
Ostale pozicije se mogu kvalitetno popuniti.
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kako raja ne konta... hebo vas go, nek tri mrtve fuli po tekmi al nek dvije tri asistira, brate daj zagradi se odigraj nasem , odigraj dupli s ljudima; a ne vazda njihovom... nista on od toga vise ne moze, pao je qurcu za usi totalno!!! Imamo mi extra igru cak i za europu stvarno bih volio vidjet tu nekog nizeg, pokretnijeg spica, a ako se takav ne dovede volio bih da to bude igrac tipa Milan Djuric jer nama fakat treba jedan strasan igrac gore koji ce se graditi i razigravati ljude u sanse... jedan ala John Carew 

-
- Kontakt:
Gledano unazad mi smo uvijek bili efikasniji i generalno uspjesniji kada je na spicu igrao fizicki dominantniji igrac, razbijac. Rijetko se neko vizljaviji/ brzi istakao tu kao recimo Obuca.Ahmoveliki je napisao/la: ↑04 dec 2020, 03:56Kako raja ne konta... hebo vas go, nek tri mrtve fuli po tekmi al nek dvije tri asistira, brate daj zagradi se odigraj nasem , odigraj dupli s ljudima; a ne vazda njihovom... nista on od toga vise ne moze, pao je qurcu za usi totalno!!! Imamo mi extra igru cak i za europu stvarno bih volio vidjet tu nekog nizeg, pokretnijeg spica, a ako se takav ne dovede volio bih da to bude igrac tipa Milan Djuric jer nama fakat treba jedan strasan igrac gore koji ce se graditi i razigravati ljude u sanse... jedan ala John Carew![]()
U svakom slucaju za sad pogotovo dok su tu Tatar, Fanimo, Hebibovic, pa i Jukic i Krste U ekipi, bi trazio visocijeg i fizicki jaceg spica.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj da je dobit Borca, odnosno samo da prednost ostane ista i poslije ovog kola 

FK Sarajevo
Bice i veca aBd, citiraces meBordoSarajevo je napisao/la: ↑04 dec 2020, 07:14Joj da je dobit Borca, odnosno samo da prednost ostane ista i poslije ovog kola![]()

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lavcina, NazorUso, r3m1, SamoDaKazeem, StarmoCity i 72 gosta.