FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj braco kocim se jos ko Husika yebala te gumena glava hahahahhaaha
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Bez europa lige iduce sezone
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
UEFA je dana potvrdila prisupnu listu klubova za svoja takmičenja u narednoj sezoni prema kojoj prvak BiH igrati prvo pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka, a preostala tri predstavnika prvo pretkolo Europa konferencijske lige.
Pobjednik Kupa te drugoplasirani i trećeplasirani tim iz Premijer lige će tako debitovati u novom UEFA-inom takmičenju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mozemo li tu izvuci nekog iz Izraela yebo ih otac? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Svake godine u zadnje 4 je ista priča. Famozna ona,koliko prvak dobija ove godine

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Nova liga konfederacija ima 50% manji budžet od LE. Znači, u prvom pretkolu dobijaš 130.000 eura umjesto dosadašnjih 260.000. Također, u slučaju ispadanja u prvom pretkolu lige prvaka, automatski se plasiraš u treće pretkolo konfederacijske lige.StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:08Svake godine u zadnje 4 je ista priča. Famozna ona,koliko prvak dobija ove godine![]()
Nisam ovo napisao bezveze.

Željezničar za život cijeli!
Ma dobro nama je to svejedno cak sta vise bice lakse da uletimo u grupe 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zar neces brt iz Lige Prvaka ici u Ligu Europe?SudoHusika je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:12Nova liga konfederacija ima 50% manji budžet od LE. Znači, u prvom pretkolu dobijaš 130.000 eura umjesto dosadašnjih 260.000. Također, u slučaju ispadanja u prvom pretkolu lige prvaka, automatski se plasiraš u treće pretkolo konfederacijske lige.StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:08Svake godine u zadnje 4 je ista priča. Famozna ona,koliko prvak dobija ove godine![]()
Nisam ovo napisao bezveze.![]()
Ma jok kako sam shvatio to ce biti neko vrijeme nedostizno jer treba liga imati odredjeni koeficijent,a to ce se desiti nikad 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ako ispadnes u prvom pretkolu LP ides u drugo EL, ako ispadnes tu, ides u trece KLkolezeljovac je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:22Zar neces brt iz Lige Prvaka ici u Ligu Europe?SudoHusika je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:12Nova liga konfederacija ima 50% manji budžet od LE. Znači, u prvom pretkolu dobijaš 130.000 eura umjesto dosadašnjih 260.000. Također, u slučaju ispadanja u prvom pretkolu lige prvaka, automatski se plasiraš u treće pretkolo konfederacijske lige.StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:08
Svake godine u zadnje 4 je ista priča. Famozna ona,koliko prvak dobija ove godine![]()
-
- Kontakt:
Mozda konferencijska liga i nije losa stvar, posto realno gledajuci kvalitete nisu za EL, a tek da ne pricamo o LP.
Interesuje me, eventualnim ispadanjem iz kvalifikacija LP, da li se salje u EL, ili konferencijsku?
Interesuje me, eventualnim ispadanjem iz kvalifikacija LP, da li se salje u EL, ili konferencijsku?
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa valjda majka mu stara mozemo bar pretkolo prociBlueforce21 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:27Ako ispadnes u prvom pretkolu LP ides u drugo EL, ako ispadnes tu, ides u trece KLkolezeljovac je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:22Zar neces brt iz Lige Prvaka ici u Ligu Europe?SudoHusika je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:12
Nova liga konfederacija ima 50% manji budžet od LE. Znači, u prvom pretkolu dobijaš 130.000 eura umjesto dosadašnjih 260.000. Također, u slučaju ispadanja u prvom pretkolu lige prvaka, automatski se plasiraš u treće pretkolo konfederacijske lige.

Uefa je danas potvrdila da ce Zeljo i u buducnosti igrati iskljucivo protiv izraelskih klubova.
Ispadanjem u prvom pretkolu Lp ides u drugo konferencijske, a ispadanjem u drugom pretkolu Lp ides u 3 EL a tu ako ispadnes u play of konfernecijske.BeHighirly je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:29Mozda konferencijska liga i nije losa stvar, posto realno gledajuci kvalitete nisu za EL, a tek da ne pricamo o LP.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.