Nije presao,ali nije ni u real,barem kolko ja znamjuznjak> je napisao/la:Zar taj nije presao u Benficu ?!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
vidim da ti spanski ide pravooPortillo je napisao/la:http://www.marca.com/2010/12/26/futbol/ ... 83558.html
Doveli smo jednog (anti)talenta iz Barcelone, radi se o Nolitu. I eto, posto navijaci Barce vise na ovoj temi, volio bi da nam neko od njih kaze o kakvom se igracu radi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ma nije ta direktno, eno na defensacentral, pise da je sve skoro gotovo. Pa zato. Nego, puno mu je jbt, 24. godine. Ali svejedno, opametio je se, nikad nije kasno.barca_87 je napisao/la: vidim da ti spanski ide pravoo![]()
,,,ovdje ak ima i jedna rijec doveli ,potpiso il tak nesh ,,ccc samo nolito vrsi pritisak na klub malo et pricajuci o odlasku u real kad bi dobio dobru ponudu od florentina
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Izleda hoce i on da petarde puca.Portillo je napisao/la:Ma nije ta direktno, eno na defensacentral, pise da je sve skoro gotovo. Pa zato. Nego, puno mu je jbt, 24. godine. Ali svejedno, opametio je se, nikad nije kasno.barca_87 je napisao/la: vidim da ti spanski ide pravoo![]()
,,,ovdje ak ima i jedna rijec doveli ,potpiso il tak nesh ,,ccc samo nolito vrsi pritisak na klub malo et pricajuci o odlasku u real kad bi dobio dobru ponudu od florentina
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
http://espndeportes.espn.go.com/news/st ... type=story i Marca je bila objavila da je presao u Benficu e svasta 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ovaj put u dresu Reala, bas kao sto je to radio Luis Enrique, takodjer u dresu RealaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Izleda hoce i on da petarde puca.Portillo je napisao/la:Ma nije ta direktno, eno na defensacentral, pise da je sve skoro gotovo. Pa zato. Nego, puno mu je jbt, 24. godine. Ali svejedno, opametio je se, nikad nije kasno.barca_87 je napisao/la: vidim da ti spanski ide pravoo![]()
Na tom linku Portillo sto si dao nigdje ne pise da je Real doveo tog igraca.
Niti je Real poslao ponudu za njega, niti se interesiraju za njega garant.
samo je rekao da prelazi u Real Madrid ako posalju ponudu za njega
- Nail for Real
- Kontakt:
Citam da Morati hoce da ponude profesionalni ugovor. Po meni bi to bilo bolje od dovodjenja Nolita, da forsiramo i mi nasu skolu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma to malo da se tenzije podignu. I ja sam ostao razocaran kad sam vidio da nema nista konkretno. Uostalom, koju poziciju igra taj mali?Hosaf je napisao/la:Na tom linku Portillo sto si dao nigdje ne pise da je Real doveo tog igraca.
ma krilni napadac ko pedro nesh tak taj tip igracaPortillo je napisao/la:Ma to malo da se tenzije podignu. I ja sam ostao razocaran kad sam vidio da nema nista konkretno. Uostalom, koju poziciju igra taj mali?Hosaf je napisao/la:Na tom linku Portillo sto si dao nigdje ne pise da je Real doveo tog igraca.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Toxicity je napisao/la:Bravo znalac.. Vidim ti si bolji znalac od Goal. coma, Pepe ukopao real koji je s par odličnih intervencija sinoć u neka doba sam držao obranu, a Carvalho koji je amaterski zaradio 2 žuta kartona i kojem je pobjegao Negredo i imao najbolju šansu utakmice odigrao vrhunski.. Odlično zapažanje!CArvalho je sinoc bio igrac utakmice za sve strucnjake svijeta, a za takve kao ti i one sa Goal.com to je bio PEpe koji je ukopao Real. Sramota ovog kluba.
Imamo srece sto zbog Ramosovih rupa sinoc nismo primili golove jer je onaj Capel muka vec od njega!
Pa etoo pametni za tvoju informaciju nikad nisam usao u goal.com a kamoli sta procitao.......ma **** ti strucnjake,oni svake godine govore da je real jedan od favorita pa ispadaju u osmini finala lige prvaka,aaaa ne treeba biti strucnjak da vidis da je carvaljo usrao onu utakmicu,kad igrac dopusti da u tako tvrdoj i neizvjesnoj utakmici kao sto je bila protiv sevilje da dobije crveni to potvrduje njegovu klasu......
Dašta, dašta..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa Nolito nije prešao u Real Madrid, samo je rekao ako Perez pošalji dobru ponudu da će je odmah prihvatiti.
Cristiano nunca metió tantos goles como en 2010
Znaci Ronaldo je u najboljoj napadackoj formi ikad! Nikad nije zabio golova u jednoj godini koliko u 2010
Znaci Ronaldo je u najboljoj napadackoj formi ikad! Nikad nije zabio golova u jednoj godini koliko u 2010
Volio bih da Kaka predje u Inter samo da vise ne citam na AS-u ova sraanja
Trebao bi zaigrati vec 3. januara. Navodno nam i City zeli Pepea...
New York - zatvor za Mourinha. Snjezna mecava ga natjerala da produzi svoj odmor
New York - zatvor za Mourinha. Snjezna mecava ga natjerala da produzi svoj odmor
Evo da se podsjetite kakav je čoban Ramos
ološ od covjeka.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Slomi mi srce, sam sto nisam zaplako (opet)Mandrak je napisao/la:Evo da se podsjetite kakav je čoban Ramosološ od covjeka.
[youtube][/youtube]
- anonymousHD
- Kontakt:
baš, svaki dan pišu o njemu, a znaju svi da taj lik neće otići iz Real-a.Brnjoo je napisao/la:Volio bih da Kaka predje u Inter samo da vise ne citam na AS-u ova sraanjaTrebao bi zaigrati vec 3. januara. Navodno nam i City zeli Pepea...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.