Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
AMAR AMAR OSIM OSIM
ZELJINA SKOLA
USPJEH ZAGARANTOVAN
ZELJINA SKOLA
USPJEH ZAGARANTOVAN
-
- Kontakt:
Bio bih ponosan da on bude izabran, al' mi zao da radi s ovim korumpiranim savezom. Ispao bi crna ovcasvrakino1921 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 16:37AMAR AMAR OSIM OSIM
ZELJINA SKOLA
USPJEH ZAGARANTOVAN

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sljedeći selektor mora ispuniti dva uslova.
1. Iskustvo vođenje ekipe
2. Da je srcem vezan za reprezentaciju
Dok Barbarez ispunjava drugi uslov, neozbiljno je postavljati trenerskog anonimusa za selektora.
Muslin i drugi Srbi ispunjavaju prvi uslov ali čisto sumnjam da im je stalo do reprezentacije.
Dolazimo do sužavanja izbora a to su Kodro i Osim. Lično bi želio Amara vidjeti i nadam se da će se odlučiti za njega.
Ali ono što je najbitnije da je budućem selektoru stalo za dobrobit reprezentacije.
Dok Barbarez ispunjava drugi uslov, neozbiljno je postavljati trenerskog anonimusa za selektora.
Muslin i drugi Srbi ispunjavaju prvi uslov ali čisto sumnjam da im je stalo do reprezentacije.
Dolazimo do sužavanja izbora a to su Kodro i Osim. Lično bi želio Amara vidjeti i nadam se da će se odlučiti za njega.
Ali ono što je najbitnije da je budućem selektoru stalo za dobrobit reprezentacije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Drape je napisao/la: ↑03 dec 2020, 16:36Legende grba sa šest ili sedam baklji, ne legende reprezentacije BiH.miky_hz je napisao/la: ↑03 dec 2020, 16:20Kojih nasih trenera,mi sem Halihodzica i Petkovica nemamo ozbiljnog trenera u cijelom svijetu .Za svakog koji se u BiH naziva trener 101 manu ima da mu se nadje,i nacice mu se. Jako nezahvalna situacija,pogotovo sto smo ove nase "legende" vec vidjeli tj vodili su vec repku,nego manje neko vise uspjesno.
A ko se od tih legendi reprezentacije BIH bavi nekim trenerskim poslom,da ima reference da vodi drzavni tim,valjda se mora imati neki logican slijed,nemozes se uciti na najboljem timu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo jedno pitanje zašto ne Meho,Amar,Husref,Vinko,dva Sergeja,Bruno ?
Mora biti Ivaylo,Muslin,Krstajić,Savo
Amar jeste čovjek koji neće kontrole nad sobom hoće da se pita za većinu stvari ali zašto ne kad su svi pokušali zašto ne i on
Husref i Amar zajedno što da ne
Vinko imao je dobre rezultate gdje je god radio evo i sada u Sarajevu
Meho - švicarska liga vodio preko 40 utakmica servette,real sociedad B 130 utakmica
Barbarez - nije vodio nikog ali će se boriti sa momcima imat će autoritet ima taj neki inat nešto
Jakirović - Sjajan posao uradio sa Goricom,mlad ambiciozan
Selimbegović - isto,još se zadržati u cvajti skoro godinu i po
Bajramović - legenda u repki,majstor zašto da ne i on pokušati sigurno je velika čast biti selektor želja,volja za pobjedama da se stekne iskustvo da se napravi neki plasman
Akrapovic - covjek koji je osvojio dva kupa i superkup sa osrednjom ekipom u ligi gdje Ludogorec dominira
Al **** ti to stranac je bolji nego domaci
I odma ce tu sebi **** mater sami sebi ako bude Petev,Krstajic ili Savo u startu odmah
Ovako kad imas neku legendu pa iako ne budu na pocetku rezulati dobri imas malo vremena pa 4 godine ces gledati nekoga ko ima za cilj da nesto ostvari da se bori
A ne ovako da uzme pare za 4 godine a boli ga ona stvar za nekog Gigovića,Gazibegovica da on ide ganjat nekog talenta da predje da igra za nas
Mora biti Ivaylo,Muslin,Krstajić,Savo
Amar jeste čovjek koji neće kontrole nad sobom hoće da se pita za većinu stvari ali zašto ne kad su svi pokušali zašto ne i on
Husref i Amar zajedno što da ne
Vinko imao je dobre rezultate gdje je god radio evo i sada u Sarajevu
Meho - švicarska liga vodio preko 40 utakmica servette,real sociedad B 130 utakmica
Barbarez - nije vodio nikog ali će se boriti sa momcima imat će autoritet ima taj neki inat nešto
Jakirović - Sjajan posao uradio sa Goricom,mlad ambiciozan
Selimbegović - isto,još se zadržati u cvajti skoro godinu i po
Bajramović - legenda u repki,majstor zašto da ne i on pokušati sigurno je velika čast biti selektor želja,volja za pobjedama da se stekne iskustvo da se napravi neki plasman
Akrapovic - covjek koji je osvojio dva kupa i superkup sa osrednjom ekipom u ligi gdje Ludogorec dominira
Al **** ti to stranac je bolji nego domaci
I odma ce tu sebi **** mater sami sebi ako bude Petev,Krstajic ili Savo u startu odmah
Ovako kad imas neku legendu pa iako ne budu na pocetku rezulati dobri imas malo vremena pa 4 godine ces gledati nekoga ko ima za cilj da nesto ostvari da se bori
A ne ovako da uzme pare za 4 godine a boli ga ona stvar za nekog Gigovića,Gazibegovica da on ide ganjat nekog talenta da predje da igra za nas
Rodjeni su pitarske picke!
Nemojte molim vas spominjati Musemica. To vas kao navijac Sarajeva molim. Mislim, stvarno ga postujem i drag mi je ali njega dovoditi u vezu sa selektorskom pozicijom je, bar po meni, smijesno i neozbiljno.
Pa mnogi bi jedva mogli prezvakati Amara Osima a on je bar duplo bolji trener od Musemica.
Probali smo svasta i zaista ne bih imao nista protiv Amara...ali ipak sam vise za Kodru i slicne jer vjerujem da bi vise zapeli za nase dijasporase.
Moje neke zelje:
1. Kodro u nekoj kombinaciji s Barbarezom, Bajramovićem i sl.
2. Amar Osim.
...
Pa mnogi bi jedva mogli prezvakati Amara Osima a on je bar duplo bolji trener od Musemica.
Probali smo svasta i zaista ne bih imao nista protiv Amara...ali ipak sam vise za Kodru i slicne jer vjerujem da bi vise zapeli za nase dijasporase.

Moje neke zelje:
1. Kodro u nekoj kombinaciji s Barbarezom, Bajramovićem i sl.
2. Amar Osim.
...
Na listi kandidata su i Meho Kodro, Husref Musemić, Mirza Varešanović, Bruno Akrapović, Vinko Marinović, Slobodan Starčević, Rusmir Cviko, Mladen Krstajić, Savo Milošević, Marko Simeone, Sergej Barbarez, Sergej Jakirović,
i kako smo već naveli bugarski stručnjak Ivaylo Petev.
Želje :
1. Kodro + Barbarez i Bajramović
2. Akrapović
3. Osim
4. Jakirović
i kako smo već naveli bugarski stručnjak Ivaylo Petev.
Želje :
1. Kodro + Barbarez i Bajramović
2. Akrapović
3. Osim
4. Jakirović
Rodjeni su pitarske picke!
Kakvo **** srce, trener radi za pare i u cilju mu je da ima rezultate i da radi sto duze...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 dec 2020, 16:40Sljedeći selektor mora ispuniti dva uslova.
- majestic24
- Kontakt:
Koji ce nam qrac ovaj petev...ja koliko vidim,jedini uslov koji ovi traze kod trenera je da prihvati platu od 10-15 000 eura...ostalo sve nebitno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Petev ce biti potpuni promasaj, bolje da onda pokusaju s nekim domacim imenom ili recimo Zekicem, bivsim trenerom Osijeka, covjek definitivno ima kvalitete...majestic24 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 17:56Koji ce nam qrac ovaj petev...ja koliko vidim,jedini uslov koji ovi traze kod trenera je da prihvati platu od 10-15 000 eura...ostalo sve nebitno
Ovi ljudi u savez zaista nemaju nikakve druge interese osim licnih, zato nam i dovode bugara za selektora.
Mjau !
Ko je dovoljno lud preuzeti reprezentaciju, čiji savez ne radi ništa na tome da ojača domaću ligu i stvara bazu za nove perspektivne igrače, ne rješava kriminalce u svojim redovima i gdje je politika iznad fudbala?
Ko god da je, biće popljuvan i otjeran veoma brzo.
Ko god da je, biće popljuvan i otjeran veoma brzo.
-
- Kontakt:
Gasi reprezentaciju, gasi sve. Mrs u cku materinu

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Ima neko da mi objasni, znaci ja ako nisam musliman, a podrzavam Bosnu nemam pravo voditi reprezentaciju zbog tog nacijalnog kljuca, isto tako ako sam politicar recimo katolik pravoslavac nebito i podrzava Bosnu bez entiteta cjelovitu nemogu biti prestavnik pravoslavaca, uslov se mora ispuniti da mrzis BiH da unistavas sve oko sebe u toj drzavi onda si tek pogodan da imas taj nacionalni kljuc, jel ovako ide ili kako vec?
.
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 13 okt 2021, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
- robertkosar
- Kontakt:
Yebo li vam Ivajlo Petev familije

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
treba li dalje sta komentarisatiTheChief je napisao/la: ↑03 dec 2020, 18:14Zanimljivo je i da je vodio reprezentaciju Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a Bugari su te kvalifikacije završili na 4. mjestu, te da je jedini trener koji u posljednjih 15 godina sa Dinamom nije osvojio titulu prvaka Hrvatske.![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ovaj Bugar ce biti najveci promasaj i u tome se vecina slaze.
Ivajlo Petev yebem ti državu pa je l' ovo skrivena kamera
Ovog će igrači nogama šutati na pripremama

Ovog će igrači nogama šutati na pripremama

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"