FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 03 dec 2020, 15:09

AlfredNobel je napisao/la:
03 dec 2020, 14:33
robertkosar je napisao/la:
03 dec 2020, 14:28
Ja da se pitam ovog Handzica nebi u pocetnu postavu kad bi me automatskom puskom prisiljavali, da se razumijemo imamo odmah igraca manje u ekipi. Dat mu sansu 20 min ili i to je to. Tesko je njemu nosat guzove a kamoli da trci
Dobar je Hare, nemoj zezati. Vinko igra na taktiku njegove širine, kad se okrene leđima, protivnički stoperi ne vide ni defanzivne vezne, kamoli šta dalje.
hhahahahah, vrhhhhh :urnebes:
U novi boj ...

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 03 dec 2020, 15:10

03 dec 2020, 14:14
90minut je napisao/la:
03 dec 2020, 14:06
Da li je Tino u međuvremenu nakon Seltika imao neku povredu pa je ispao iz one forme da igra 60 minuta?
Jeste. Taman je bio povezao par tekmi, u jednoj čak bio među trojicom koja su najviše pretrčala i onda opet pauza.
Pa to morao je biti povrijeđen ili se zakacio s Marinovicem, ko zna u kakvom je stanju sad.

Za zadnjih 25 minuta se lik ubio kvalitet dolazi baš do izražaja.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 dec 2020, 15:18

03 dec 2020, 14:36
03 dec 2020, 14:28
Ja da se pitam ovog Handzica nebi u pocetnu postavu kad bi me automatskom puskom prisiljavali, da se razumijemo imamo odmah igraca manje u ekipi. Dat mu sansu 20 min ili i to je to. Tesko je njemu nosat guzove a kamoli da trci
Dobar je Hare, nemoj zezati. Vinko igra na taktiku njegove širine, kad se okrene leđima, protivnički stoperi ne vide ni defanzivne vezne, kamoli šta dalje.
:thumbup: :urnebes: :urnebes: :thumbup:

De ba popustite malo. Eto Handzic sam sebe stavlja u prvih 11. Je li to sugerisete da Marinovic ne zna svoj posao? Je li to Handzic kriv sto Mersudin zbog povreda i godina nije vrh? Je li Handzic kriv sto se nisu dovela dva spica? Da kriv je za "laznjake", ali i Mesiju se desi, a on nije ni M od Mesija. Qrcobolju mu ne mozete prebacivati, mozete, ali ako zelite to vidjeti. "Kiseo" osmjeh smatrate provokacijom i qrcoboljom.
Kako tako ucestvovao u oba gola, po zavrsetku utakmice vidno odusevljen. Ni Hebib ni Hodzic nisu krivi ako igraju.
Dvostruki arsini nas prate od "46 :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2020, 15:32

Samozdravlje je napisao/la:
03 dec 2020, 14:27
Zip je napisao/la:
03 dec 2020, 09:47
Jucer mi je jedan igrac izvukao zivac jednim potezom a to je nas Hebib kada je trebao da vrati loptu Radniku iz auta. Znaci, ganjas rezultat, svaka sekunda bitna, lik iz auta gurnu loptu u sami cosak kod korner zastavice... Pa sunce ti poljubim, imate li vi gram mozga ? Jel bas morate pokazati fudbalsku neintelignciju :damn:

:urnebes: I ja sam to primjetio svegami, ali ne samo to nego i one rasprave sa sudijom kod bilo koje odluke, a vrijeme curi. Boze sacuvaj. :plac:
Ja jos ne mogu da vjerujem da igrac Radnika nije pao u 16 metara kada se ono Djokanovic okliznuo, hladno da je pao bio bi penal...
Bilo je dosta tih situacija, a naravno i pejovic je napravio debilan potez...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 dec 2020, 15:33

Joj mogu mislit sto su imali u planu padat i oduzimat vrijeme zadnjih 5 minuta..steta sto nisu dobili uopste priliku za to. Samo bih se dodatno iznerviro
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 dec 2020, 15:37

Ohani kralju moj, argumenti su ti malo reći smiješni.

Niko ne komentariše to što je u prvih 11, da ima drugih opcija, bio bi zavaren za hoklicu. Komentarišu se njegovi promašaji, ne promašaJ, nego promašaJI. U derbiju je fulio tri-četiri zicera, protiv Veleža četiri, jučer ne može pas na par metara odigrati, svaki duel zijanio, ama baš nikakve koristi od njega. Trebam nešto da ga žalim? I gdje si vidio da je neko napisao da Vinko ne zna svoj posao? Izmišljanje obično.

Znači, po tvojoj logici, Handžić nije kriv za promašaje, Emir je jer nije doveo napadača? Nije kriv za promašaje, jer eto Ahmet se povrijedio. Ovaj dio oko Messija obični kliše i to je univerzalni argument za svaku moguću situaciju. Messi ne fuli osam zicera, sigurno, to ni Melunović ne fula.

Tvojom logikom onda svi mi možemo igrati svaku poziciju, pa kad budemo loši, samo kažemo 'pa i Messi fuli', 'nisam ja kriv, Marinović me stavio da igram', 'kakve veze ja imam s promašenim zicerom, mogao je Hadžija napadača dovesti umjesto mene'. Stavi me trener na gol, napravim kardinalne greške i kasnije samo kažem 'krivite njega, on me stavio na gol'. Pa zamisli na šta bi to ličilo, niko nikad nizašta ne bi snosio odgovornost, samo bi prebacali na drugog.

Tačno mi ne bude dobro kad vidim ovo neko pravdanje, moralisanje, a još smiješnije argumente, ako se tako mogu nazvati. Nakačila ga je raja zbog bruku promašenih prilika i zicera, nonšalancije, a sve je to posljedica njegovog trenutnog pristupa karijeri.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 dec 2020, 15:39

Potpuni remont nam treba. Namjerno necu spominjati pojedine igrace, ali ovakvi sigurno ne mozemo biti konkurentni u Evropi (aBd u kval. LP).
Potrosena je ova ekipa. Hvala do neba za sve sto su nam dali, a i uzeli su i profitirali. Niko ne bi vjecno bio u firmi, a da moze raditi u boljoj.
Kako smo poceli tako i zavrsavamo ovo prvenstvo. Traljavo.
Dosta je posla pred Upravom, SD i SS. naravno odluke donosi prvenstveno Nam(€), a na Upravi je da dobro kanalise €. Nece biti lahko SD i SS u situaciji kad 15-ci istice ugovor, a bar 8-10 vise nije za evropsko Sarajevo. Nije lijepo reci, ali ovih 8-10 igraca postaju teret klubu. To se mora rijesiti prvenstveno u interesu Kluba, a i prema igracima treba biti sto vise korektan, pogotovo zasluznim u zadnje 3-4 godine.
Dobro bi bilo zadrzati 5-7 igraca kojima istice ugovor , radi kontinuiteta, a treba bar 4-5 dovesti za Evropu. Ti dovedeni trebaju biti prvenstveno zdravi i kvalitetni.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 dec 2020, 15:47

Trenutnom rosteru gori pozicija napadača.
Jasno da će trebati i neki backup za njega, stoper rezervni svakako obzirom da je izvjesno da Šerbečić ide.
Pitanje je ko će otići od onih kojima je teško naći zamjenu, tu prije svega mislim na Rahmana i Tatara.
Da ne pričam o tome kako bi trebali dovesti bolje igrače od njih ako hoćemo nešto više.
Najbolje bi bilo osvježiti postojeću ekipu sa po jednim igračem u svakoj liniji, međutim to dosta zavisi od odlazaka.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 dec 2020, 15:49

03 dec 2020, 15:18
03 dec 2020, 14:36

:thumbup: :urnebes: :urnebes: :thumbup:

De ba popustite malo. Eto Handzic sam sebe stavlja u prvih 11. Je li to sugerisete da Marinovic ne zna svoj posao? Je li to Handzic kriv sto Mersudin zbog povreda i godina nije vrh? Je li Handzic kriv sto se nisu dovela dva spica? Da kriv je za "laznjake", ali i Mesiju se desi, a on nije ni M od Mesija. Qrcobolju mu ne mozete prebacivati, mozete, ali ako zelite to vidjeti. "Kiseo" osmjeh smatrate provokacijom i qrcoboljom.
Kako tako ucestvovao u oba gola, po zavrsetku utakmice vidno odusevljen. Ni Hebib ni Hodzic nisu krivi ako igraju.
Dvostruki arsini nas prate od "46 :rol:
Ne možemo igrati bez napadača, onda nema igre na krilima.
Vidjeli smo sa TC kako to izgleda.
Handžić kakav god je bolji nego bilo ko drugi na toj poziciji u trenutnoj situaciji.
Koševo Zapad

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 dec 2020, 15:51

03 dec 2020, 15:37

Niko ne komentariše to što je u prvih 11, da ima drugih opcija, bio bi zavaren za hoklicu. Komentarišu se njegovi promašaji, ne promašaJ, nego promašaJI. U derbiju je fulio tri-četiri zicera, protiv Veleža četiri, jučer ne može pas na par metara odigrati, svaki duel zijanio, ama baš nikakve koristi od njega. Trebam nešto da ga žalim? I gdje si vidio da je neko napisao da Vinko ne zna svoj posao? Izmišljanje obično.

Znači, po tvojoj logici, Handžić nije kriv za promašaje, Emir je jer nije doveo napadača? Nije kriv za promašaje, jer eto Ahmet se povrijedio. Ovaj dio oko Messija obični kliše i to je univerzalni argument za svaku moguću situaciju. Messi ne fuli osam zicera, sigurno, to ni Melunović ne fula.

Tvojom logikom onda svi mi možemo igrati svaku poziciju, pa kad budemo loši, samo kažemo 'pa i Messi fuli', 'nisam ja kriv, Marinović me stavio da igram', 'kakve veze ja imam s promašenim zicerom, mogao je Hadžija napadača dovesti umjesto mene'. Stavi me trener na gol, napravim kardinalne greške i kasnije samo kažem 'krivite njega, on me stavio na gol'. Pa zamisli na šta bi to ličilo, niko nikad nizašta ne bi snosio odgovornost, samo bi prebacali na drugog.

Tačno mi ne bude dobro kad vidim ovo neko pravdanje, moralisanje, a još smiješnije argumente, ako se tako mogu nazvati. Nakačila ga je raja zbog bruku promašenih prilika i zicera, nonšalancije, a sve je to posljedica njegovog trenutnog pristupa karijeri.

Care moj , majstor si za izvrtanje tudjeg misljenja. Pola posla napadaca je da se nadje u sansi, a pola realizacija. Bilo je i drugih sansi i promasaja(eto ti argument za napad). Masili su Hebib(a zabi protiv Zrinjskog pobjedonosni), Masio je Fanimo(pa zabi sinoc pobedonosni)u Mostaaru. zabio je i Handzic Zrinjskom, lahka pozicija, ali njegova dobra procjena da bude tu u tom trenutku.
Sta predlazes za Handzica ? Raskid na stetu Kluba ? Zapad ? Mozda da on sam kaze odoh na biro ?
Znam te majstore i vjeruj postujem (nije kurtoazija ili sl.), ali daj rjesenje za Handzica i sve kojima istice ugovor u januaru i 30.06."21.
Ja zavrsio, Ti izvoli. Znam da sam donji :rol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 dec 2020, 15:54

Shategabri je napisao/la:
03 dec 2020, 15:49

Ne možemo igrati bez napadača, onda nema igre na krilima.
Vidjeli smo sa TC kako to izgleda.
Handžić kakav god je bolji nego bilo ko drugi na toj poziciji u trenutnoj situaciji.

E TO je TO. Treba nam bolji, ali ga nema. Svako drugo razmisljanje vodi tome da je Marinovic kriv.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 dec 2020, 15:55

Kakav remont, o čemu ti pričaš? Evo nam broji nam tih 8-10 igrača, što nisu za 'evropsko Sarajevo' i što su na teretu? Gubiš se pravo..

Na osnovu čega je potrošena? Zbog toga što se nisu popiišali Radnika, što nisu dobili Veleža rutinski, kao i Želju? :rol: :tokralju:
Izguglaj značenje riječi 'forma'.

Ne mogu da vjerujem šta čitam, trudiš se nekom objasniti nešto i on dođe i isto piše. Do prije tri kola, rutinski rješavali tekme, sad naiđu dva remija, odmah frka. To je ono preseravanje.. Kad bi neko s strane pročitao da smo 'istrošena' ekipa, rekao bi negdje deseti na tabeli. Ta istrošena ekipa je jedina neporažena, koja je uzela historijski 41 bod, koji bježi drugom pet bodova, koja ima najbolju odbranu lige i koja je zabila najviše.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 03 dec 2020, 15:58

03 dec 2020, 15:51

Care moj , majstor si za izvrtanje tudjeg misljenja. Pola posla napadaca je da se nadje u sansi, a pola realizacija. Bilo je i drugih sansi i promasaja(eto ti argument za napad). Masili su Hebib(a zabi protiv Zrinjskog pobjedonosni), Masio je Fanimo(pa zabi sinoc pobedonosni)u Mostaaru. zabio je i Handzic Zrinjskom, lahka pozicija, ali njegova dobra procjena da bude tu u tom trenutku.
Sta predlazes za Handzica ? Raskid na stetu Kluba ? Zapad ? Mozda da on sam kaze odoh na biro ?
Znam te majstore i vjeruj postujem (nije kurtoazija ili sl.), ali daj rjesenje za Handzica i sve kojima istice ugovor u januaru i 30.06."21.
Iako ogranski ne podnosim Alfreda, sve sto je napisao je u pravu, od prve do zadnje rijeci. Neka Harisa jos ove dvije utakmice, ali onog momenta kad sudija svira kraj protiv Slobode, harisa treba nabiti nogom u guzicu.
PSPHM

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 dec 2020, 16:02

03 dec 2020, 15:51

Ništa ja izvrnuo nisam, nego ti prosipaš epske provale. Sam si nabrojao sve te gluposti, od toga kako i Messi fula, preko toga da Handžić sam sebe ne stavlja u prvih 11, do toga kako je samo kriv za 'lažnjake'. :bow:

Bilo je i drugih promašaja, kojih to i od kojih igrača? Navedi mi samo jednog koji je za dvije tekme fulio osam šansi (od toga barem pola ziceri i onu s par metara protiv Veleža)? Opet pravdanje u prazno.

Šta predlažem? Odmah klupa u narednoj tekmi, u napad gurnuti Velkoskog. Harisa zavariti za hoklicu i ne dati mu da ustane s nje do juna naredne godine. Za tribinama nema potrebe. U junu mu se zahvaliti, a mogu i sad na zimu raskinuti, meni svejedno. Prosto..

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 dec 2020, 16:09

Ja bih Handžiću kupio ovaca i na Bjelašnicu da ih čuva.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2020, 16:09

Ja bih Handzicu uzeo BMW :kafa:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 03 dec 2020, 16:13

Je li zasluzio kritike Haris - jeste.
Je li nas kostao mnogih bodova ove sezone - jeste.
Ali kad hladne glave razmislim, donio nam je vazne bodove u proslosti, sjetite se Veleza i Radnika, najezim se sav.
On moze bolje siguran sam, nema sanse da ovako nastavi biti los.
Svjestan je on svega, ne trebamo mu jos mi skakat po glavi svaki mec.
I da je Merso zdrav i da igra, nama je svakako trebao napadac.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 dec 2020, 16:18

I da ne zaboravimo isto pohvaliti i Nigerijca, momak je opet dao vrlo važan go, pobjedonosni, ja mislim da mu je ovo 3,4 go i to kad je najpotrebnije, on je na pravom mjestu i u pravom trenutku.... Svaka čast Fani

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 dec 2020, 16:22

03 dec 2020, 15:55
Kakav remont, o čemu ti pričaš? Evo nam broji nam tih 8-10 igrača, što nisu za 'evropsko Sarajevo' i što su na teretu? Gubiš se pravo..

Majstor si verbalnog nadmudrivanja, a ja ti bas i nisam neki protivnik. No evo ti prezimena igraca za koje mislim da nisu za ono evropsko Sarajevo koje vidim u nekim grupama:
- Dzafic
- D.Hodzic
- A, Hebibovic
- Velkoski
- Handzic
- Ahmetovic
- Milanovic
8. ?

Haj vozdra.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 03 dec 2020, 16:25

forgempp je napisao/la:
03 dec 2020, 16:13
Je li zasluzio kritike Haris - jeste.
Je li nas kostao mnogih bodova ove sezone - jeste.
Ali kad hladne glave razmislim, donio nam je vazne bodove u proslosti, sjetite se Veleza i Radnika, najezim se sav.
On moze bolje siguran sam, nema sanse da ovako nastavi biti los.
Svjestan je on svega, ne trebamo mu jos mi skakat po glavi svaki mec.
I da je Merso zdrav i da igra, nama je svakako trebao napadac.
I sta sad trebamo? Da nam svima nabija tlak i sijede jer je prosle sezone dao dva vazna gola? Lik ne moze olimpijski bazen pogodit. Pa dan ga **** jeste vi vidjeli gol kad? 9x3. To je 27 metara kvadratnuh. Lik garsonjeru **** promasi.
PSPHM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, mnon46 i 10 gostiju.