FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BeHighirly
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BeHighirly » 03 dec 2020, 13:26

Dajte vise tog Hirosa :mrgreen:

Ja bih se u zimskom roku mozda rijesio Veselinovica, ili probati s nekom eventualnom posudbom za Boju? Ocito je da je ozljeda ostavila traga na njemu.
Ordagic!? Ovog mjeseca mu istice ugovor...

Krpica pokusati vratiti, a iksirati Lendrica? Mada ni sa Zecom nisi nikad rahat, k'o kad ima staklene noge. Asima bih takodjer rijesio, bespotrebno je tu, nema potencijala za Zelju. Domet su mu Mladost ili Olimpik, sto se tice PL.

Defanziva je bolna tacka. Kosoric je nasa legenda, uz duzno postovanje, ali msm da u buducnosti moze posluziti vise kao opcija s klupe. Steta zbog Vrhovca, gajio sam mnogo vece nade u njega.
Da li ima kakav branic da se pominje? Ja sanjam povratak Cocalica, kad tad :mrgreen:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 03 dec 2020, 13:34

Merakk1921 je napisao/la:
03 dec 2020, 13:11
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
03 dec 2020, 11:02
SudoHusika je napisao/la:
03 dec 2020, 10:57

Hajde mi molim te objasni kako ti planiraš dovesti Lukića? Jedan od najboljih napadača trenutno, vezan ugovorom u konkurentskom klubu, mladi reprezentativac i igrač kojeg gotovo sigurno očekuje inostrani angažman? Hajde mi samo to objasni?

Ovo ti je onaj sto je napisao da trebamo zaganjat Danilovica. :mrgreen:

Ovo ti je onaj sto je rekao da ga na posudbu treba dovesti, a ti sto se zadovoljavas sa Zecevima i Veselinovicem, ne gine nam svake godine borba za Evropu. Sta je to Danilovic ? Baloteli? Misljenja sam da nam treba 2 zvucna pojacanja da bi se borili za titulu, ne moras da postujes moje misljenje, svak ima pravo na svoje misljenje. Za Bradonjica ste takodjer govorili, mlad , repka bla bla bla, evo ode u Zrinjski ? Strucnjaci ste
Dobro ja rekoh, troler klasičan...

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 03 dec 2020, 13:37

Ermin Zec jos moze dati ruke ako prode zimske pripreme bez povrede.Ocekujem i stilica boljeg na proljece.Veselinovic je sinoc licio na igraca od prosle sezoneq.Jedan kvalitetan zadnji vezni bi nam dobrodosao i bar jedno krilo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 dec 2020, 13:42

**** saznaju kako su Kodro i Barbarez u najužem izboru, a od domaćih trenera najbolje kotira Amar Osim, najtrofejniji bh.stručnjak. Za Osima je dobar dio članova fudbalske vlade, ali je javna tajna da je bio u “nemilosti” odlazećeg predsjednika Elvedina Begića.

Također u Savezu ima zagovornika da bi kao dobra rješenja bili Blaž Slišković i Husref Musemić. Baka je u dva navrata uspješno vodio “Zmajeve”, a Musemić je najuspješniji trener u povijesti FK Sarajeva.
E pa neće da može drugovi. :nene:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 dec 2020, 13:49

Samir Bekrić:

"U Željezničar sam se vratio 2016. godine kada sam bio na nekom vrhuncu i bio u godinama da napravim još jedan vrhunski inostrani angažman. Imao sam ponuda na stolu, nisam gledao novac, vratio sam se jer volim Želju i želio sam da pravimo neku lijepu priču. Na početku je sve bilo super, ali kasnije su me ljudi izradili i maltene ostavili na ulici. Imao sam ponudu iz Kine, ali nisam želio da idem jer je supruga bila u osmom mjesecu trudnoće. Šest mjeseci sam 'visio', bilo mi je ključno, jer bi to bio kraj karijere. Nisam želio da odem na taj način iz kluba kojeg volim i obožavam. Nisam ni spavao tih šest mjeseci. Davao sam sve od sebe, vrijedno trenirao i vjerovao da ću se vratiti na Grbavicu i pokazati da su pogriješili. Zrinjski je u tom trenutku bio jako korektan i spasio mi je karijeru.."
Naravno, govori o periodu vladavine faraona Misketa prvog i njegovih neznalica sa kojima se okružio.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 03 dec 2020, 13:52

Merakk1921 je napisao/la:
03 dec 2020, 13:11
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
03 dec 2020, 11:02
03 dec 2020, 10:57

Hajde mi molim te objasni kako ti planiraš dovesti Lukića? Jedan od najboljih napadača trenutno, vezan ugovorom u konkurentskom klubu, mladi reprezentativac i igrač kojeg gotovo sigurno očekuje inostrani angažman? Hajde mi samo to objasni?

Ovo ti je onaj sto je napisao da trebamo zaganjat Danilovica. :mrgreen:

Ovo ti je onaj sto je rekao da ga na posudbu treba dovesti, a ti sto se zadovoljavas sa Zecevima i Veselinovicem, ne gine nam svake godine borba za Evropu. Sta je to Danilovic ? Baloteli? Misljenja sam da nam treba 2 zvucna pojacanja da bi se borili za titulu, ne moras da postujes moje misljenje, svak ima pravo na svoje misljenje. Za Bradonjica ste takodjer govorili, mlad , repka bla bla bla, evo ode u Zrinjski ? Strucnjaci ste
Majstore ako nisi zakljucio dosad da ne stojimo finansijski cvrsto onda ti stvarno nemam sta rec, e sad ako ne stojimo finansijski cvrsto i ti kazes trebaju ti dva pojacanja u vidu Jove Lukica i Vladana Danilovica sta da ja tebi kazem jedan otisao u Portugal drugi ubjedljivo najbolji spic lige i ne moze ga nijedna ekipa u ligi dovest jer on iz Borca ide samo vani. Bradonjic je dobar igrac ali ako mu ponudimo ugovor mi, zrinjski i borac sta mislis za koga ce potpisat. Nemoj bit nerealan Zec Ermin je sasvim dobar kvalitet za ove lige i ako ostane zdrav moze pravit dar mar. To sto ti ocekujes nerealne stvari to je tvoj problem i ja bi volio da nam je ovogodisnje pojacanje bio Ara Hodzic pa nije.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 03 dec 2020, 13:54

Bravo djeco :bih: Grbavica škola fudbala :ljepota:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 03 dec 2020, 14:03

Bezideja, is that you? 😂
Željezničar za život cijeli!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 dec 2020, 14:04

braco je napisao/la:
03 dec 2020, 13:42
**** saznaju kako su Kodro i Barbarez u najužem izboru, a od domaćih trenera najbolje kotira Amar Osim, najtrofejniji bh.stručnjak. Za Osima je dobar dio članova fudbalske vlade, ali je javna tajna da je bio u “nemilosti” odlazećeg predsjednika Elvedina Begića.

Također u Savezu ima zagovornika da bi kao dobra rješenja bili Blaž Slišković i Husref Musemić. Baka je u dva navrata uspješno vodio “Zmajeve”, a Musemić je najuspješniji trener u povijesti FK Sarajeva.
E pa neće da može drugovi. :nene:
ovo bi nas ugasilo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 dec 2020, 14:04

03 dec 2020, 14:03
Bezideja, is that you? 😂
:rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 dec 2020, 14:05

03 dec 2020, 14:03
Bezideja, is that you? 😂
**** valjao je Bezideja ,sad moram citati Brkinu analizu :rol:

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 03 dec 2020, 14:15

Treba malo biti i pokvaren ako vec nismo u situaciji da dovodimo kako treba. Sjetimo se samo sta se nama radilo i uzvratiti istom mjerom. Npr. Zakaric sad ističe ugovor i ponuditi mu cifru i otežati Borcu posao da ga produzi. Pa nema veze ako i ne uspijemo bar ce ga vise platiti i suziti lovu za druga pojačanja. Isto bi uradio i za ovog Bradonjica sto spominjete. Kad bi mogli uzeti kakvu paru za Lendric i Boju, a to iskoristiti za Krpica i Ordagica bilo bi dobro. Nadam se da ce nafatati kakvo krilo zajebano. Ovog Hirosa sto spominjete ne zvuci lose ostavio mi je pozitivan dojam ali njegova pozicija i nije nesto sto nam skripi. Amar je Lukića davno nanisanio i kad nismo uspjeli da ga dovedemo kao anonimusa necemo ni sada. Nije mi ni taj Ordagica realan, ako se bude vraćao ode on u Tuzlu.
Cocalic, Sehic sa Stilicem zvuci sexy ali to su samo mokri snovi.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 03 dec 2020, 14:24

A sta je to sa Vrhovcem?

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 03 dec 2020, 14:27

E cuj Crnov. Haha.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 03 dec 2020, 14:27

Nama u vezi treba igrac tipa blagojevic ili tomic,igrac koji puno rade ali su u stanju i organizovati napad.Radovac mi izgleda dobar ali nemamo sanse za dovodenje a cini mi se da je Brko bio raspolozen za dovodenje prije nego je otisao u velez

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 03 dec 2020, 14:29

Da bi dovodili, treba prvo rasteretiti budžet od igrača koji nemaju gotovo nikakav doprinos. A ima ih, nažalost.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 dec 2020, 14:41

03 dec 2020, 14:29
Da bi dovodili, treba prvo rasteretiti budžet od igrača koji nemaju gotovo nikakav doprinos. A ima ih, nažalost.
brate ja molim boga samo da ne budemo jos slabiji ,valjda ima ponuda za Ikica

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 03 dec 2020, 14:44

Dovesti Hiroša,Bradonjića i Krpića a nekim se igračima zahvaliti

EDIT
Šta je sa Gasala i Hajrića
Daj mu 90 minuta da vidimo šta zna 42 minute do sad odigro na kapaljku

Gasal odličan bio protiv Radnika od tada ga nigdje
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 03 dec 2020, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Rodjeni su pitarske picke!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 03 dec 2020, 14:47

KANA je napisao/la:
03 dec 2020, 14:41
Ne kukaj više živ bio. Naslutiš vazda neku nesreću.
Gdje će ga sada pustiti, nema nikakve logike.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 dec 2020, 14:47

KANA je napisao/la:
03 dec 2020, 14:41
braco je napisao/la:
23 nov 2020, 11:28
Izašli novi Ikićevi highlightsi, u klipu su samo isječci iz Želje, a ne iz prethodnih klubova. Ono što mi se ne sviđa je to što dobar broj igrača koji izađu na ovom youtube kanalu ubrzo ili napuste klub ili žele da napuste klub (zato se i promovišu s ovim highlightsima :D ) tako da se nadam da Frane nije u toj grupi. :mrgreen:

:mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Proximic, Strumfinho i 45 gostiju.