Ne znam, pitam. Cuo sam samo da nece dati Solinasu udje na stadion, jedino ako kupi jednu stolicu moze.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ja samo znam da hoću barem jednu je.be.nu titulu prvaka da doživim, pa zar toliko puno tražim...
Ne interesuje me ko će preuzeti klub, samo da je kapacitet uzet titulu, pa da i mi vidimo kakav je to osjećaj
A jučer sam napisao, ko traži obrazli poštene ljude u fudbalu u ovoj ludoj državi, nije nešto dobro posložio u glavi...
Ne interesuje me ko će preuzeti klub, samo da je kapacitet uzet titulu, pa da i mi vidimo kakav je to osjećaj

A jučer sam napisao, ko traži obrazli poštene ljude u fudbalu u ovoj ludoj državi, nije nešto dobro posložio u glavi...
-
- Kontakt:
Ma neka uzme daj samo redovne plate, kako cujem opet nema para i ko zna kad je zadnja plata bila.
-
- Kontakt:
Evo toliko me potreslo harakiri cu napravit
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:

Nego, kakve info imaš, možeš li podijeliti s ekipom?
-
- Kontakt:
Ma nemam nikakve.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- Probisvjet
- Kontakt:
Dogovor je pao. PDA ce u koaliciju sa SDP u kantonu, a isto u Dzasminovoj avliji. Vec su potpisali vecinu. Kranovi ne smiju stati, lobanja je istisnut, nove ideje se radjaju...
Sisa i žlipa ko zna, mozda... Možda i žlipa hoce titulu za života da bude opjevan i da mu Maksim Gorki ne zamjeri kada preseli s one strane zemljine kore.
Sisa i žlipa ko zna, mozda... Možda i žlipa hoce titulu za života da bude opjevan i da mu Maksim Gorki ne zamjeri kada preseli s one strane zemljine kore.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Lobanja kao tomket-lobanja, ili lobanja kao enko-lobanjaProbisvjet je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:34Dogovor je pao. PDA ce u koaliciju sa SDP u kantonu, a isto u Dzasminovoj avliji. Vec su potpisali vecinu. Kranovi ne smiju stati, lobanja je istisnut, nove ideje se radjaju...

-
- Kontakt:
Rezultati su nam se poklopili kol'ko tol'ko, sljedece kolo moramo pobjediti, ne postoji druga opcija i da se odvojimo jos malo, jer i konkurenti imaju teske utakmice:
FK Sloboda - FK Krupa
FK Mladost DK - HŠK Zrinjski
FK Radnik B. - FK Tuzla C.
FK Velež - FK Olimpik
FK Sloboda - FK Krupa
FK Mladost DK - HŠK Zrinjski
FK Radnik B. - FK Tuzla C.
FK Velež - FK Olimpik
- Probisvjet
- Kontakt:
tokmek-lobanja, a evner je lobanjas, a njegov zare je trenutno koronas.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:59Lobanja kao tomket-lobanja, ili lobanja kao enko-lobanjaProbisvjet je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:34Dogovor je pao. PDA ce u koaliciju sa SDP u kantonu, a isto u Dzasminovoj avliji. Vec su potpisali vecinu. Kranovi ne smiju stati, lobanja je istisnut, nove ideje se radjaju...
Sisa i žlipa ko zna, mozda... Možda i žlipa hoce titulu za života da bude opjevan i da mu Maksim Gorki ne zamjeri kada preseli s one strane zemljine kore.![]()
Sjecam se kada lobanja kaze otvorite kapiju da parkiram gje je parkirao asmir.

Parkira mu a zlipa fino, jer ovaj pravi vece zgrade sa vecim kranovima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
A kakav tokmak i uhljup, ma i ovo sad je extra samo da ono go.vno više ne gledam... lik je hodajuća nesreća je.bo.teProbisvjet je napisao/la: ↑02 dec 2020, 21:40tokmek-lobanja, a evner je lobanjas, a njegov zare je trenutno koronas.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:59Lobanja kao tomket-lobanja, ili lobanja kao enko-lobanjaProbisvjet je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:34Dogovor je pao. PDA ce u koaliciju sa SDP u kantonu, a isto u Dzasminovoj avliji. Vec su potpisali vecinu. Kranovi ne smiju stati, lobanja je istisnut, nove ideje se radjaju...
Sisa i žlipa ko zna, mozda... Možda i žlipa hoce titulu za života da bude opjevan i da mu Maksim Gorki ne zamjeri kada preseli s one strane zemljine kore.![]()
Sjecam se kada lobanja kaze otvorite kapiju da parkiram gje je parkirao asmir.![]()
Parkira mu a zlipa fino, jer ovaj pravi vece zgrade sa vecim kranovima.
u nedjelju bez TV prenosa
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Pet od šest utakmica bit će u TV prijenosima. Jedini meč koji neće biti na TV ekranima je duel Slobode i Krupe koji se igra u nedjelju od 13 sati.
-
- Kontakt:
Treba to uzet
- ASD
- Kontakt:
Trebalo bi halaliti juniorsku ligu.
Mehmedović i Paležnica bi trebali malo i u prvom timu da igraju. Konkurencija im i nije neka.
Mehmedović i Paležnica bi trebali malo i u prvom timu da igraju. Konkurencija im i nije neka.
Protiv Krupe smo kompletni,nema izgovora svaki igrac mora dati maksimum,ako nekome ne ide Grado moze pet igraca zamjeniti.Mora se krenuti od prve minute na pobjedu bez kalkulacija.
-
- Kontakt:
kakav je teren? 

-
- Kontakt:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
ako je smrznut to je i dobro odrzace se bar malo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.