Mislim, da se ne naljuti dečko, ali baljezga gluposti.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:02SudoHusika je napisao/la: ↑03 dec 2020, 10:57Hajde mi molim te objasni kako ti planiraš dovesti Lukića? Jedan od najboljih napadača trenutno, vezan ugovorom u konkurentskom klubu, mladi reprezentativac i igrač kojeg gotovo sigurno očekuje inostrani angažman? Hajde mi samo to objasni?Merakk1921 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 10:32
Ja pišem danima da se treba Bradonjic dovesti jer sigurno ga neces placati vise od Veselinovica .. on bi mam legao u ekipi samo tako .. on i Lukic iz Borca
Ovo ti je onaj sto je napisao da trebamo zaganjat Danilovica.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
Svaka cast za ovo sto su na usluzi Dzuburovoj porodici.“Posljednjih petnaest dana zaista je tužno za nas. Otišao je čovjek koji je mnogo volio klub, nas igrače. Imao sam sjajan odnos sa njim, jako me pogodila ta vijest, teško ćemo to preboljeti. Čovjek je živio za nas, za klub i jedno veliko mu hvala, kao i njegovoj porodici. Mi smo na usluzi njima, nadam se da će biti jaki i izdržati ovo sve."
"Nastala je spontano. Prije svega mogu reći da je ta slika mnogo skupa. To su veliki igrači, igrači koji su napravili velike stvari u karijeri i i svi trebamo biti sretni što igraju u našem klubu. Drago mi je da mi imamo dobru klapu i jako mi žao što navijači ne mogu na stadione. Da smo imali podršku sa tribina, uvjerljivo bismo bili prvi na tabeli“.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ma nema se šta reći za Bekriju. Da te zdravlje posluži doktore i da još neko vrijeme donosiš preokrete.
FRANČESKO!!!!
FRANČESKO!!!!
-
- Kontakt:
Ma nije problem da kazu nekog realnog igraca iz slabijeg kluba al kakav Danilovic, Lukic, Cvijanovic.. Treba malo realan bit.SudoHusika je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:13Mislim, da se ne naljuti dečko, ali baljezga gluposti.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:02SudoHusika je napisao/la: ↑03 dec 2020, 10:57
Hajde mi molim te objasni kako ti planiraš dovesti Lukića? Jedan od najboljih napadača trenutno, vezan ugovorom u konkurentskom klubu, mladi reprezentativac i igrač kojeg gotovo sigurno očekuje inostrani angažman? Hajde mi samo to objasni?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Slažem se. Nismo trenutno u mogućnosti "oteti" nekog igrača od konkurencije i tako se treba i ponašati, a ne baljezgati gluposti.
Zeljovci moji, vidim mnogi se mucite sa MojaTv. Uvijek pokusam pomoci pred utakmicu, ali tada je vec kasno, a mnogo vas nije na TI sa racunarima. Ovako, hajde ko nema mogucnost nikako da gleda MojaTv kanal, neka mi se javi u pp da probam pomoci koliko mogu. Mogu izaci u susret jedno desetak osoba. Pa bujrum.
P.S.
Novim nickovima koje ne vidjam ovdje i navijacima drugih klubova ne pomazem, samo Zeljovci sa ove teme.
P.S.
Novim nickovima koje ne vidjam ovdje i navijacima drugih klubova ne pomazem, samo Zeljovci sa ove teme.
“Velika zahvalnost ide Zrinjskom. U Željezničar sam se vratio 2016. godine kada sam bio na nekom vrhuncu i bio u godinama da napravim još jedan vrhunski inostrani angažman. Imao sam ponuda na stolu, nisam gledao novac, vratio sam se jer volim Želju i želio sam da pravimo neku lijepu priču. Na početku je sve bilo super, ali kasnije su me ljudi izradili i maltene ostavili na ulici. Imao sam ponudu iz Kine, ali nisam želio da idem jer je supruga bila u osmom mjesecu trudnoće. Šest mjeseci sam 'visio', bilo mi je ključno, jer bi to bio kraj karijere. Nisam želio da odem na taj način iz kluba kojeg volim i obožavam. Nisam ni spavao tih šest mjeseci. Davao sam sve od sebe, vrijedno trenirao i vjerovao da ću se vratiti na Grbavicu i pokazati da su pogriješili."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dotegli ce njega Ermin investitor, Hiros njega voliavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:47Ma to što on komentariše sa Nedom Turkovićem ne mora ništa značiti![]()

Nadam se da ću igrati još dugo. Vidim da šef ne može bez mene (osmijeh)“.
Šta priča ovaj Bekrić pa svakako sam sebe uvodi u igru
Šta priča ovaj Bekrić pa svakako sam sebe uvodi u igru
Rodjeni su pitarske picke!
Treba dovesti Katai iz Zvezde da igra umjesto HajdarevicaMerakk1921 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 10:32
Ja pišem danima da se treba Bradonjic dovesti jer sigurno ga neces placati vise od Veselinovica .. on bi mam legao u ekipi samo tako .. on i Lukic iz Borca
U početku sam mislio da jednostavno nema pojma šta priča ali on iz kola u kolo opet iste gluposti ponavlja tako da mislim da je ipak trolanje u pitanju. Mislim nemoguće da nakon što ti pet ljudi lijepo sve objasni ti i dalje guraš isto.SudoHusika je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:13Mislim, da se ne naljuti dečko, ali baljezga gluposti.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:02SudoHusika je napisao/la: ↑03 dec 2020, 10:57
Hajde mi molim te objasni kako ti planiraš dovesti Lukića? Jedan od najboljih napadača trenutno, vezan ugovorom u konkurentskom klubu, mladi reprezentativac i igrač kojeg gotovo sigurno očekuje inostrani angažman? Hajde mi samo to objasni?
Možda nemamo pare da platimo igrača, al ja bih probao neku trampu u kojoj bi nekom utrpao Mujezinovića, Boju ili Subašića.
Nismo ga mogli dovest kad je bio u drugoj ligi u krupi a on bi sad da ga dovodi kad je postao neko ime u ligi.SudoHusika je napisao/la: ↑03 dec 2020, 10:57Hajde mi molim te objasni kako ti planiraš dovesti Lukića? Jedan od najboljih napadača trenutno, vezan ugovorom u konkurentskom klubu, mladi reprezentativac i igrač kojeg gotovo sigurno očekuje inostrani angažman? Hajde mi samo to objasni?Merakk1921 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 10:32
23
Treba pokusati Crnova vratiti, vjerujem da bi nam valjao na krilu.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- Merakk1921
- Kontakt:
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:02SudoHusika je napisao/la: ↑03 dec 2020, 10:57Hajde mi molim te objasni kako ti planiraš dovesti Lukića? Jedan od najboljih napadača trenutno, vezan ugovorom u konkurentskom klubu, mladi reprezentativac i igrač kojeg gotovo sigurno očekuje inostrani angažman? Hajde mi samo to objasni?Merakk1921 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 10:32
Ovo ti je onaj sto je rekao da ga na posudbu treba dovesti, a ti sto se zadovoljavas sa Zecevima i Veselinovicem, ne gine nam svake godine borba za Evropu. Sta je to Danilovic ? Baloteli? Misljenja sam da nam treba 2 zvucna pojacanja da bi se borili za titulu, ne moras da postujes moje misljenje, svak ima pravo na svoje misljenje. Za Bradonjica ste takodjer govorili, mlad , repka bla bla bla, evo ode u Zrinjski ? Strucnjaci ste
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, WeekendOffender i 69 gostiju.