FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A koji je ovo put sve mu yebem strumfovsko.
Klanje u najavii..
Klanje u najavii..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Najbolji sudac i najpošteniji je Bilbija iz Prijedora...Peljto do njega...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Kad su nedavno igrali Željo - Zrinjski na Grbavici, izmislio je faul iz kojeg je Željo dao gol za pobjedu.
Korisna stvar jucerasnje utakmice, po mene, pomogla mi je da se preznojim i spustim tempersturu u ove korona dane. 
Kazem ja juce treba dici malo galamu oko suđenja 

You are someone else I am still right here
100%, možda i zvanična ispoštuje barem nekom porukom, ionako svi čitaju forum
NEMA NAZAD
Steta, kao sto neko rece vec vidim nepostojeci penal crvenni karton ponisten cist go i jedno 20 prekrsaja 50-50 koji idu u korist Vice
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Brz oporavak drug, nadam se da ces proci bez vecih problema

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi ako budemo pravi moze se sageti samo. Ako budemo kao juce protiv Radnika ne piše nam se dobro pa taman, da nama silji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne bih se cudio da izvede
Kovacevic
Hebibovic Dupovac Milicevic Pidro
Velkoski Djokanovic
Fanimo Rahmanovic Tatar
Handzic
Kovacevic
Hebibovic Dupovac Milicevic Pidro
Velkoski Djokanovic
Fanimo Rahmanovic Tatar
Handzic
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedina poenta. Muka mi više kad vidim kukanje odmah nakon delegiranja. Kad si pravi, ne može protivniku pomoći pet Jakupovića i Mujića.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:10Mi ako budemo pravi moze se sageti samo. Ako budemo kao juce protiv Radnika ne piše nam se dobro pa taman, da nama silji.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa nas sudije kolju od početka sezone žute kartone dobijamo ko na traci, evo samo primjer protiv Veleza gdje njihov vezni red udara tokom čitave tekme naše igrače i tek na kraju tekme dobise žuti karton, a Tatar ekspresno dva žuta crveni, pa svaku drugu tekmu nam fali neko zbog kartona.
Pozdrav bordo naciji od pitara iz čoška istoka, tamo prema sjeveru. Nisam insajder i nemam veze sa klubom, osim ljubavi prema našem SARAJEVU.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Al kad čujem moraš biti pravi.
Lutkani mi nismo BH Bayern pa da te boli k ko sudi.
Naravno da itekako ima uticaja suđenje, nek ti da napocetku Đokanu i Sušiću žute šta misliš kako je njima igrst, znaju da za svaki blszi start retars moze izvadit drugi zuti (jos onaj hadalj ce jedva docekat).
Pustit ce da te udaraju, vi mislite to lahko trpit na terenu.l, ne znam niste mi logicni kad napisete nek sudi bilo ko ako si pravi.
Možeš ti jesti teren do 60 minute i debil da ti ujebe sve sa crvenim, ala Velež.
Samo ne znam zašto baš ovaj sudija već neki put sudi ili nama ili gurbetima, a zna se ciji je navijac.
Al kažu kakav je šok bio u busu na relaciji Mostar - Sarajevo.
Od sjaja do ocaja
Naravno da itekako ima uticaja suđenje, nek ti da napocetku Đokanu i Sušiću žute šta misliš kako je njima igrst, znaju da za svaki blszi start retars moze izvadit drugi zuti (jos onaj hadalj ce jedva docekat).
Pustit ce da te udaraju, vi mislite to lahko trpit na terenu.l, ne znam niste mi logicni kad napisete nek sudi bilo ko ako si pravi.
Možeš ti jesti teren do 60 minute i debil da ti ujebe sve sa crvenim, ala Velež.
Samo ne znam zašto baš ovaj sudija već neki put sudi ili nama ili gurbetima, a zna se ciji je navijac.
Od sjaja do ocaja
železničar RS !!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Susic Tino Sven!
Kako ih lik prodje kod drugog gola ono kod nas jos jedino Rahman moze napraviti
Jedva cekam, da ih vidim na terenu zajedno sa Djokanovicem. Mislim, da je to nas najbolji trio u sredini. Samo Susic, da popravi defanzivu, ako bude kao prije bice dosta prostora za Borac sto nije bas dobro.
Kako ih lik prodje kod drugog gola ono kod nas jos jedino Rahman moze napraviti

Jedva cekam, da ih vidim na terenu zajedno sa Djokanovicem. Mislim, da je to nas najbolji trio u sredini. Samo Susic, da popravi defanzivu, ako bude kao prije bice dosta prostora za Borac sto nije bas dobro.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
"ti ako si pravi, nije bitno ko ti sudi" može reći samo onaj ko lopte u životu nije vidioSedrenikHz je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:34Al kad čujem moraš biti pravi.
Od sjaja do ocaja
NEMA NAZAD
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Elvis Mujić... huja me odmah uhvati. Zna se šta će raditi, treba ukazivati i ponavljati do utakmice kako nam se skroz ne bi pos.rao u sav uložen trud.
Zadnjih kola smo imali dosta drastičnih grešaka sudija na našu štetu gdje su nam uzeli finih bodova a mogli su i sinoć, malo je falilo. S obzirom na zaostatak ne komentarišemo te greške a i zbog velikih promašaja nekih naših igrača i zaboravimo to, a sve bi bilo drugačije da su svirani čisti penali u Tuzli i u Mostaru za nas koji su bili i koji bi bili svirani svakoj ekipi ispod nas.
Zadnjih kola smo imali dosta drastičnih grešaka sudija na našu štetu gdje su nam uzeli finih bodova a mogli su i sinoć, malo je falilo. S obzirom na zaostatak ne komentarišemo te greške a i zbog velikih promašaja nekih naših igrača i zaboravimo to, a sve bi bilo drugačije da su svirani čisti penali u Tuzli i u Mostaru za nas koji su bili i koji bi bili svirani svakoj ekipi ispod nas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Po meni je veći problem to što je opet drugi mahač Mirza Čejvanović, vidi se da lik ne zna.

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da stvar bude još gora, ja kako vidim ovdje je lopta 'davno' poslana što znači da je Hebibović bio još više iza..
FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Sudija te moze zaklati ako bas ocito silji protiv tebe. Prekrsaj van 16m da svira kao penal, onda kad protivnickog igraca vjetar odgurne da takodje svira penal, kad tvom igracu polome noge u kaznenom prostoru on samo odmahne rukom itd.
Ali prikazati igru kao juce protiv Radnika i žaliti se na ovu situaciju kod ofsajda (svi znamo da je ovo cist gol) nema smisla. Ovakvom Radniku moraš stvoriti jedno 5,6 ovakvih prilika minimum i zabiti 2,3 gola onda te boli qrac za sudiju. Mi smo juce bili anemicni i kao, da su igraci cekali da udje neka frljoka i da sto prije prodje utakmica.
Ali prikazati igru kao juce protiv Radnika i žaliti se na ovu situaciju kod ofsajda (svi znamo da je ovo cist gol) nema smisla. Ovakvom Radniku moraš stvoriti jedno 5,6 ovakvih prilika minimum i zabiti 2,3 gola onda te boli qrac za sudiju. Mi smo juce bili anemicni i kao, da su igraci cekali da udje neka frljoka i da sto prije prodje utakmica.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Dadox, nedimmmm1337 i 64 gosta.