FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Banja Luka nam je posljednjih desetak godina kao drugi dom. Po pravilu nosimo bodove bez velike drame. Čak i kad se nahajcaju, napune tribine i učine sve što im je u moći opet nas nisu dobijali.
Dobra stvar je što imaju poprilično kvalitetan teren, a oni će se otvoriti jer nemaju izbora i očekujem baš dosta prilika iz naše tranzicije preko krila i Rahmanovića. I opet će sve zavisiti od toga koliko će Handžić(ili nadam se Velkoski) biti raspoloženi da pospreme u mrežu.
Sušić je prvu utakmicu za nas odigrao baš u Banja Luci i bio je odličan, nadam se da nas ista sudbina i sada čeka. Benjo i Amar će biti veliki upgrade, i uz Fanima kome odgovara nešto otvorenija igra s nabijenim tempom imam baš dobar osjećaj.
Tatar i Fanimo, iza Rahmanović, u vezi Sušić i Djokanović. Ovo djeluje baš dobro.
Dobra stvar je što imaju poprilično kvalitetan teren, a oni će se otvoriti jer nemaju izbora i očekujem baš dosta prilika iz naše tranzicije preko krila i Rahmanovića. I opet će sve zavisiti od toga koliko će Handžić(ili nadam se Velkoski) biti raspoloženi da pospreme u mrežu.
Sušić je prvu utakmicu za nas odigrao baš u Banja Luci i bio je odličan, nadam se da nas ista sudbina i sada čeka. Benjo i Amar će biti veliki upgrade, i uz Fanima kome odgovara nešto otvorenija igra s nabijenim tempom imam baš dobar osjećaj.
Tatar i Fanimo, iza Rahmanović, u vezi Sušić i Djokanović. Ovo djeluje baš dobro.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sto se mene tice preuzeo je od Rustemovica celnu poziciju meni najantipaticnijeg igraca FKS ikad. Ostalima sve halalim, ali ovo sto se njemu desava, pa tek onda meni zbog njega je prevrsilo svaku mjeru. Ne bih podnio gledati ga vise od ove dvije preostale utakmice kao startera.ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:32Hajde sve to na stranu... Ali ja ne znam šta je sa Handžićem. Hajde što on nije u formi, hajde što ne može zabit, ali čovjek duela ne može dobit, i večeras katastrofalno loša tekma.
Nikad on nije bio klasa neka, ali je znao odigrati solidno... Sjećam se protiv Batea u Zenici momak se nosio sa Evropskom ekipom, hiljadu duela dobio i milion lopti sačuvao...
Ovo sad tačno u rangu Melunovića možda čak i gore.
Hvala Sarajevu na jos jednoj pobjedi, draza mi je od svake ove sezone.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma nije samo ni odbrana u pitanju, Hebibovic igra svoju igru boli ga neka stvar za taktiku i sve... Ide on gdje hoce boli ga briga sto dovlaci igrace i pravi guzvu Fanimu. Pogledam kad nasi krenu u napad gdje stoji Pidro a gdje Hebib, Pidro ceka da ucestvuje u igri i dosta nam se napada i gradilo po lijevoj strani dok se Hebib ispali gore na njihovu polovicu jedva ga kamera stigne uhvatiti malo i to kad odzumiraju...AlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:29E jeste vala i imao posla u defanzivi, slomio se jadni Radnik od ofanzive, napada, kontri i blitzkriegova.
Nadam se da ce ga koristiti na krilu kad se oporavi Oremus.
You are someone else I am still right here
Znaci ako ne mislimo kao ti svi smo debili?
Ti pametan, nas 90% debili?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ti si najjači frajer na ovom forumu, ubjedljivo

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Sličnog sam mišljenja..Miljacka je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:41Sto se mene tice preuzeo je od Rustemovica celnu poziciju meni najantipaticnijeg igraca FKS ikad. Ostalima sve halalim, ali ovo sto se njemu desava, pa tek onda meni zbog njega je prevrsilo svaku mjeru. Ne bih podnio gledati ga vise od ove dvije preostale utakmice kao startera.ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:32Hajde sve to na stranu... Ali ja ne znam šta je sa Handžićem. Hajde što on nije u formi, hajde što ne može zabit, ali čovjek duela ne može dobit, i večeras katastrofalno loša tekma.
Nikad on nije bio klasa neka, ali je znao odigrati solidno... Sjećam se protiv Batea u Zenici momak se nosio sa Evropskom ekipom, hiljadu duela dobio i milion lopti sačuvao...
Hvala Sarajevu na jos jednoj pobjedi, draza mi je od svake ove sezone.![]()
Mada Rustem je ginuo, momak je svaku tekmu izgarao, nije bio kvalitet ali je ginuo a nekad je to dovoljno da vidiš.
Njegova nesreća je tad bila što nismo imali nekih rješenja u veznom pa smo u neka doba i Ivetića pokušavali na zadnjem veznom čini mi se... Na kraju spalo na to da Rustem nešto kreira ali nebitno to je druga tema...
Fakat je odvratno ovo što Hare radi, sve razumijem i dijete kluba i bitni golovi, ali buraz dozovi se ba ne možeš pas dat prvom do sebe udaljenom 2-3 metra.
- AlfredNobel
- Kontakt:
A ebiga, nemoj pretjerivati. Lošiji jeste u defanzivi, ali ništa sad toliko da se treba pretjerivati. Deset puta mi je draže vidjeti njega na beku, nego mrtvaca Dušana, koji zvjera u nebesa i od kojeg strahuješ kod svakog primanja da ne napravi neku glupost, kao onomad protiv Bresta.Pantelija je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:35Pa ako si gledao proriv veleza i da si menager, platio bi brandaa 4 miliona eura jer bi mislio da je roben licnoAlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:29E jeste vala i imao posla u defanzivi, slomio se jadni Radnik od ofanzive, napada, kontri i blitzkriegova.
Ne bih se baš složio da je Fanimo klasa. Digli smo mi njega puno nakon Celtica, daleko je on od toga. Pozitivno me iznenadilo kod njega što ima finu realizaciju, znam da mu je to štekalo u Mladosti. Zna riješiti i napraviti fin potez, ali to sve dođe nakon dosta grešaka. Jednostavno, nije konkretan, kad dobije tu loptu, ne zna šta će s njom. Ima strašnu brzinu, ali i nije neki dribler. Evo i večeras ništa vrijedno pomena, dobije loptu, prebaci je na lijevu i mlitavi centaršut zvani 'radi reda'. Također, zna napraviti neke nejasne greške u fudbalskim osnovama.
Bilo kako bilo, ispast će da ga nešto strašno pljujem, ali samo hoću da reći da nije on nikakva klasa kao što je proglašen nakon Celtica. Igra toplo-hladno, osim te brzine ga nešto više ne krasi. Ta realizacija mu je za sada, odlična i to mi se sviđa. Ne komplikuje, završava rutinski i to pozdravljam.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Oremus, Rahmanovic, Tatar, Ahmetovic i 100% spreman Susic! Ma pregazili bi sve, al i ovako se dobro drzimo.
Susicu majstoreee
Susicu majstoreee
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Jel ima neko informacije o Oremušu i Rahmanoviću ? Jel za Mirka završena polusezona, hoce li Amar biti spreman za nedjelju ?
I takav imao gol i asistenciju. U šta vi gledate?AlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:38Ne može obični pas odigrati. Čak ima ona situacija u drugom dijelu kad mu stoji Pidro par metara udaljen od njega, lik je glat posla u aut.ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:32Hajde sve to na stranu... Ali ja ne znam šta je sa Handžićem. Hajde što on nije u formi, hajde što ne može zabit, ali čovjek duela ne može dobit, i večeras katastrofalno loša tekma.
Ovo sad tačno u rangu Melunovića možda čak i gore.![]()
Jednostavno, nema volje za karijerom. Ne bi ni ovako igrao da nije bilo povrede Ahmeta. On se pomirio s tim da je back up, njemu dobro. Fina lova liježe, ode malo na trening, dobije 10-15 minuta na kraju tekme, a može se zaebavati po Koševu i ostatku grada s svojim mahalašima. Možda ovo ružno zvuči, ali tako je. To bi bilo to od njega, on se s ovakvim pristupom karijeri može oprostiti već sutra.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma pusti lika, Handzicev rod...
Igrom slucaja citao forum od Zrinjskog od prije par god(dok je debeli igrao u zrinji), i ima vise komentara gdje brani Handzica, smijesan lik u najmanju ruku

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A ništa Almir Bekić ?ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:46Sličnog sam mišljenja..Miljacka je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:41Sto se mene tice preuzeo je od Rustemovica celnu poziciju meni najantipaticnijeg igraca FKS ikad. Ostalima sve halalim, ali ovo sto se njemu desava, pa tek onda meni zbog njega je prevrsilo svaku mjeru. Ne bih podnio gledati ga vise od ove dvije preostale utakmice kao startera.ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:32Hajde sve to na stranu... Ali ja ne znam šta je sa Handžićem. Hajde što on nije u formi, hajde što ne može zabit, ali čovjek duela ne može dobit, i večeras katastrofalno loša tekma.
Hvala Sarajevu na jos jednoj pobjedi, draza mi je od svake ove sezone.![]()
Mada Rustem je ginuo, momak je svaku tekmu izgarao, nije bio kvalitet ali je ginuo a nekad je to dovoljno da vidiš.
Njegova nesreća je tad bila što nismo imali nekih rješenja u veznom pa smo u neka doba i Ivetića pokušavali na zadnjem veznom čini mi se... Na kraju spalo na to da Rustem nešto kreira ali nebitno to je druga tema...
Fakat je odvratno ovo što Hare radi, sve razumijem i dijete kluba i bitni golovi, ali buraz dozovi se ba ne možeš pas dat prvom do sebe udaljenom 2-3 metra.
You are someone else I am still right here
Ma da sam licno Haris Handzic ne bih imao obraza pisati ovo sto on pise.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:49Ma pusti lika, Handzicev rod...
Igrom slucaja citao forum od Zrinjskog od prije par god(dok je debeli igrao u zrinji), i ima vise komentara gdje brani Handzica, smijesan lik u najmanju ruku![]()
Bice on meni zlatan tek kad ode.

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahhahahhaahafera je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:44Ma nije samo ni odbrana u pitanju, Hebibovic igra svoju igru boli ga neka stvar za taktiku i sve... Ide on gdje hoce boli ga briga sto dovlaci igrace i pravi guzvu Fanimu. Pogledam kad nasi krenu u napad gdje stoji Pidro a gdje Hebib, Pidro ceka da ucestvuje u igri i dosta nam se napada i gradilo po lijevoj strani dok se Hebib ispali gore na njihovu polovicu jedva ga kamera stigne uhvatiti malo i to kad odzumiraju...AlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:29E jeste vala i imao posla u defanzivi, slomio se jadni Radnik od ofanzive, napada, kontri i blitzkriegova.
Nadam se da ce ga koristiti na krilu kad se oporavi Oremus.

Dobro to jeste, ima tu neku slobodu, previše leti, ima ga svugdje. Ne znam, meni je on dobar, ne vidim mu neke toliko kardinalne greške. Logično da ih ima, jer da nema, igrao bi u nekoj dosta jačoj ligi, kad bi dobro igrao defanzivu, imao dobru realizaciju i bio taktički disciplinovan. Znači on na terenu, koliko god to bilo nekome smiješno i nejasno, ima to nešto. Oživi igra, ulazi se više u šanse, dosta pretrči po toj strani, tako da mislim da je više ovih pozitivnih stvari.
Svakako kad se Mirko oporavi, treba se vratiti na poziciju beka, gdje je odlično igrao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da ovo nije onaj Narcis što na zvaničnoj onog "ljutko emoji" stavlja na svaki komentar protiv rođe? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Možda je i on lično.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:49Ma pusti lika, Handzicev rod...
Igrom slucaja citao forum od Zrinjskog od prije par god(dok je debeli igrao u zrinji), i ima vise komentara gdje brani Handzica, smijesan lik u najmanju ruku![]()

Hare legendo ako si ti, priznaj nećemo ti ništa, dobrodošao među raju, svakako bi nam bio korisniji na forumu nego na terenu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Pena i 32 gosta.