FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
0 1 lazic zvoni telefon nikom se ne javljam
1 1 necu da uzvratim poziv cekam kraj
2 1 zovem sve strumfove nazad TINOOOOOOOOO NE SAM SAFETEEEEE TINO SUSICU NE SAM
miševi u rupe !!!!!
1 1 necu da uzvratim poziv cekam kraj
2 1 zovem sve strumfove nazad TINOOOOOOOOO NE SAM SAFETEEEEE TINO SUSICU NE SAM
miševi u rupe !!!!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Teže i stresnije od očekivanog. Ali znalo se da će biti tako bez ove dvojice.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Jesmo li na Areni protiv Borca ?
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 22:09Yebalo sve i u sekiraciji uzivas,pate nas,istina jako rijetko,gube,krenes da prebacis program jer ne znam da li duhanim ili jedem cigaru i oni pobjede...
Ma neka ide sve u pm puno mi srce...
Ali fakat nidje mi ni zene ni sina,jesam li ih oboje izbacio napolje,veze nemam...
Dusa nasa @Vanja8

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Konacno malo oduska na forumu.
Sve u svemu nasa najlosija utakmica ove sezone gdje u 89 minuta nismo imali ozbiljnu priliku. Vrlo lose pripremljeno od strane vinka i to su fakti. More losih centarsuta, forsiranje lopti na handzica koji je svakako bezopasan u svakoj utakmici, a kamoli protiv ona dva bivola od stopera kojima nije uzeo nijedan duel za citavu utakmicu.
Ako su ljudi po 2m, logicno je da moras forsirati prodore sa strana i onda prizemna lopta u 5m ili povratna jer ce tu biti najslabiji za reagovati. To se i pokazalo kod gola fanima. Da je ubacak bio na glavu, ostalo bi 1-1. Zato je tu sven susic, iskusniji od igraca i trenera zajedno
.
Milicevic, Susic i Djokanovic strasni, nemam rijeci. Djokanovic pogotovo, kakva radilica, ogromne pare uzimamo za ovog.
Pobjeda je rezultat ovosezonskog mentaliteta i individualnog kvaliteta. Vidjeli ste npr. Susica kako ne gubi loptu i uvijek ima rjesenje, dok handzic i jukic imaju problem za svako rjesenje. Na kraju krajeva bili smo bez ubitacnog trija tako da ne treba sad praviti neki bauk. Da se desio kiks, sto je normalno poslije godinu dana, ovdje bi se vec 80 stranica ispisalo jer tesko da bi ko ostao imun na katastrofalnu igru, sto se moglo i procitati tokom utakmice.
Ne uzimajuci u obzir danasnju utakmicu, u zadnje vrijeme igramo lose pogotovo u drugom poluvremenu i mora se poraditi na tom segmentu, zamalo da nam klub u fazi raspadanja pridje na 2 boda.
Susic jos jednom dokazao kakav je gigant, igraci kao on se tesko nadju i jos teze dovode, zasluzio je apsolutno svaku marku. Ne mora on ni dati gol, ali dovoljno je iskusan da donese prevagu na terenu i da se nadje u pravo vrijeme na pravom mjestu.
Hvala na ovom srkletu, odavno se nisam ovako nasikirao, cupao majicu i psovao, malo sam to i pozelio iskreno.
Okrenuti se borcu po puni plijen, niposto po bod, tako razmisljati i tako ce se i desiti. Igraci su sada dovoljno motivisani.
Molim predstavnike kluba da u banjaluci urade sve sto je moguce kako bi se ispraznila tribina sa chetaljima do pocetka utakmice. Na to apelovati i ranije, a ne kada krene utakmica i poslije utakmice. I naravno, sto prije krenuti za napadacem, platiti koliko zine i za nas nema zime.
2018 2019 2020 jesenje titule
Sve u svemu nasa najlosija utakmica ove sezone gdje u 89 minuta nismo imali ozbiljnu priliku. Vrlo lose pripremljeno od strane vinka i to su fakti. More losih centarsuta, forsiranje lopti na handzica koji je svakako bezopasan u svakoj utakmici, a kamoli protiv ona dva bivola od stopera kojima nije uzeo nijedan duel za citavu utakmicu.
Ako su ljudi po 2m, logicno je da moras forsirati prodore sa strana i onda prizemna lopta u 5m ili povratna jer ce tu biti najslabiji za reagovati. To se i pokazalo kod gola fanima. Da je ubacak bio na glavu, ostalo bi 1-1. Zato je tu sven susic, iskusniji od igraca i trenera zajedno
.
Milicevic, Susic i Djokanovic strasni, nemam rijeci. Djokanovic pogotovo, kakva radilica, ogromne pare uzimamo za ovog.
Pobjeda je rezultat ovosezonskog mentaliteta i individualnog kvaliteta. Vidjeli ste npr. Susica kako ne gubi loptu i uvijek ima rjesenje, dok handzic i jukic imaju problem za svako rjesenje. Na kraju krajeva bili smo bez ubitacnog trija tako da ne treba sad praviti neki bauk. Da se desio kiks, sto je normalno poslije godinu dana, ovdje bi se vec 80 stranica ispisalo jer tesko da bi ko ostao imun na katastrofalnu igru, sto se moglo i procitati tokom utakmice.
Ne uzimajuci u obzir danasnju utakmicu, u zadnje vrijeme igramo lose pogotovo u drugom poluvremenu i mora se poraditi na tom segmentu, zamalo da nam klub u fazi raspadanja pridje na 2 boda.
Susic jos jednom dokazao kakav je gigant, igraci kao on se tesko nadju i jos teze dovode, zasluzio je apsolutno svaku marku. Ne mora on ni dati gol, ali dovoljno je iskusan da donese prevagu na terenu i da se nadje u pravo vrijeme na pravom mjestu.
Hvala na ovom srkletu, odavno se nisam ovako nasikirao, cupao majicu i psovao, malo sam to i pozelio iskreno.
Okrenuti se borcu po puni plijen, niposto po bod, tako razmisljati i tako ce se i desiti. Igraci su sada dovoljno motivisani.
Molim predstavnike kluba da u banjaluci urade sve sto je moguce kako bi se ispraznila tribina sa chetaljima do pocetka utakmice. Na to apelovati i ranije, a ne kada krene utakmica i poslije utakmice. I naravno, sto prije krenuti za napadacem, platiti koliko zine i za nas nema zime.
2018 2019 2020 jesenje titule
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim da će Borac biti duplo lakša tekma nego ova. Nisu oni ništa specijalno, što neko reče igraju otvorenije nego ovi mesarski Radnik, tako da mislim da će to proći lakše od očekivanog. Navijača i tog pritiska nema, tako da u startu otpada taj izgovor.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hebib je desno krilo, prinudno igra desnog beka.Pantelija je napisao/la: ↑02 dec 2020, 22:27Da se ne lazemo on ne znam gdje je gori bio. Naprijed ili nazad. Uzas. Ona tri auta dva je on napravio prije gola oba nepotrebna. Prvu loptu glavom umjesto da spusti dva igraca aama on izbija. Drugi lik na liniji nema gdje on izbija loptu... Da ne pricam o odlukama rokom tekme pri dodavanju i centriranju...
Svima je on drag i sve super ali u samo dva mjeseca sa oremusom na beku se vidjelo kolika je razlika izmedju pravog beka i ovo sto pokusava heba da igra.
Bolje i njega gledati tu, nego Dušana Hodžića.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Nije bolje. DuMan bar zna defanzivno odigrati.
Heba na desnom.krilu moze igrati samo zadnjih 5 minuta pored fanima. Dana naprijed spavao i apsolutno nista sem nekoliko uzasnih pokusaja driblinga i par "centarsuteva".
Dakle, kada igra krilo ne pomaze beku, poglesati utakmicu na grbavici 5-2, kada igra beka uzasan je, a kao krilo ne vidim ga ispred fanima a vec na proljece ili ljeto ispred malo Resica
Heba na desnom.krilu moze igrati samo zadnjih 5 minuta pored fanima. Dana naprijed spavao i apsolutno nista sem nekoliko uzasnih pokusaja driblinga i par "centarsuteva".
Dakle, kada igra krilo ne pomaze beku, poglesati utakmicu na grbavici 5-2, kada igra beka uzasan je, a kao krilo ne vidim ga ispred fanima a vec na proljece ili ljeto ispred malo Resica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Alu brate vjeruj mi **** koncepciju na forumu. Skonto sam da volis Sarajevo, ali ovde pojedinci jedva cekaju da se primi go da odma osudjuju. Ja ne mogu da vjerujem da neko psuje Hadzicu, pa frajer je nesto najbolje sto se desilo ovom klubu zadnjih 20 godina. Sjeca li se iko kako nam je bilo prije, u lalvim smo uslovima radili. Hadzic dovodi igrace ciji menadzeri nece ugroziti klub, zar to nije najbitnije. Mi smo ovde zaboravili Jesica i njegov period. Zar ne treba sad da svi da podrzimo klub i sve oko kluba. E brate godinu dana bez poraza, pa zar to nije dovoljno da svi stanemo uz klub i ako se desi neki poraz. Pa dusmani jedva cekaju da u ovakvu situaciju da se mi svadjamo, jer smo sampioni, a to smo pokazali vcrs. Sampioni sampionski. Hajde sacekajte, strpite se. Jeli mislite da napadac nece doci na zimu, pa neka dodje i na ljeto ja necu a reci, jer su ovi momci pokazali da su drugovi, ekipa i sampioni. Sad moramo jaki biti vjeruj mi. Nisam ni ja mlad ako si mislio, dosta imam utakmica na Kosevu, ali kad se sjetim kako je bilo, ja sad nemam reci nista na ovo. Podrzimo sampione i u BL i ako se desi poraz. Tatar je pravi momak, i ja nisam nista rekao kad se ono desilo u Mostaru, svakom se moze desiti, nije sigurno uradio sa namjerom. Hajde da budemo na okupu svi, na proljece kad puste publiku da zagrimo kao nikad. Zar je ista drugo bitno. Mi nikad necemo moci dogurati daleko, to je nasa realnost, ali hajde da ovo sto imamo da poguramo. Bice bolje, idemo pravim putem...forza_juve je napisao/la: ↑02 dec 2020, 22:00Pa gdje je tu psovka?Amca007 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 21:56Evo tvojih prozivki cim gubimoforza_juve je napisao/la: ↑02 dec 2020, 18:42Nek celava ubleha dovede jos jednog Zinedina a napadac neka ceka 2024 godinu.
Jel potrebniji napadac bio?
I sada cu reci da jest
Zna se ko psuje i stvarno ne bih vise o tome
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ne zna Dušman ništa.Pantelija je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:26Nije bolje. DuMan bar zna defanzivno odigrati.
Koštao nas protiv Bresta , koštao nas protiv Veleža.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- AlfredNobel
- Kontakt:
E jeste vala i imao posla u defanzivi, slomio se jadni Radnik od ofanzive, napada, kontri i blitzkriegova.
-
- Kontakt:
Hajde sve to na stranu... Ali ja ne znam šta je sa Handžićem. Hajde što on nije u formi, hajde što ne može zabit, ali čovjek duela ne može dobit, i večeras katastrofalno loša tekma.
Nikad on nije bio klasa neka, ali je znao odigrati solidno... Sjećam se protiv Batea u Zenici momak se nosio sa Evropskom ekipom, hiljadu duela dobio i milion lopti sačuvao...
Ovo sad tačno u rangu Melunovića možda čak i gore.
Nikad on nije bio klasa neka, ali je znao odigrati solidno... Sjećam se protiv Batea u Zenici momak se nosio sa Evropskom ekipom, hiljadu duela dobio i milion lopti sačuvao...
Pa ako si gledao proriv veleza i da si menager, platio bi brandaa 4 miliona eura jer bi mislio da je roben licnoAlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:29E jeste vala i imao posla u defanzivi, slomio se jadni Radnik od ofanzive, napada, kontri i blitzkriegova.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Ja sam misljenja na je dusan bolji na beku od hebiba trenutno
HvalaSamozdravlje je napisao/la: ↑02 dec 2020, 22:01fera, Ti si onaj ko je najvise vjerovao u TSSfera je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:24Ja sto se napsovase ljudi
Ovakve su pobjede najslađe.
Tino i Fanimo pokazali klasu kad je trebalo.
Tesko ce biti odnijeti bodove borcu oni su domacinska ekipa.
Danas nas je sudija zamalo kostao 3 boda nadam se da u narednom kolu nece biti gresaka, trebalo se malo buke dici oko suđenja preventivno pred gostovanje borcu.Iskreno ni ja nisam sumnjao u talenat, evo dosta je vratio.
Treba samo zamisliti situaciju sa manjkom 3 boda. Ogromni bodovi, velicanstven doprinos TSS, da mirno udjemo u posljednjih 16 utakmica(2+14 ).
Veliki pozdrav @fera, kao da imas B- licencu
Plavo za @Kometa

Da nas samo hoce pogledati sreca da Tino bude zdrav na proljece.
Danas je napravio razliku u veoma bitnom trenutku, bilo bi se tesko psihicki vratiti do naredne utakmice da su se danas prosuli bodovi.
Ako nista za Fanima dijelimo misljenje tu nema promasaja

Fanimo igra trenutno dvije pozicije, onaj Hebib se zaleti preko centra i ceka on gore loptu pa fanimu ostaje premalo prostora za igru bespotrebno mu lik pravi guzvu. Vecina upotrebljivih lopti sto je dobio su bili neki dugi pasovi od Milicevica. Drag mi je Hebibovic al je stvarno nekakav na svoju ruku, takticki totalno neprikladan na ovoj poziciji posebno u ovim utakmicama gdje nema nekog tempa.
Nek je Pejovic dobio karton da malo odmorinu zadnje ga vrijeme bas ne ide.
You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne može obični pas odigrati. Čak ima ona situacija u drugom dijelu kad mu stoji Pidro par metara udaljen od njega, lik je glat posla u aut.ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:32Hajde sve to na stranu... Ali ja ne znam šta je sa Handžićem. Hajde što on nije u formi, hajde što ne može zabit, ali čovjek duela ne može dobit, i večeras katastrofalno loša tekma.

Jednostavno, nema volje za karijerom. Ne bi ni ovako igrao da nije bilo povrede Ahmeta. On se pomirio s tim da je back up, njemu dobro. Fina lova liježe, ode malo na trening, dobije 10-15 minuta na kraju tekme, a može se zaebavati po Koševu i ostatku grada s svojim mahalašima. Možda ovo ružno zvuči, ali tako je. To bi bilo to od njega, on se s ovakvim pristupom karijeri može oprostiti već sutra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.