FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Braithwait dokazuje da se radom sve postiže i direktno ponižava Messija koji već godinama ne daje svoj maksimum i koči ekipu.
Nisam se ja smijao, nego sam govorio da ne treba djeci da uzima minute. Rekao sam neka ga, ali nek bude zadnja opcija u napadu. Nemam ja nista protiv njega, ali Larsson uloga je plafon, sto je opet sasvim okej.AlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 21:18Ja sam govorio prije par mjeseci da meni Braithwaite uopšte nije loš igrač, pa eto kao back up. Tad se @messilla smijao i čudio. Momak je veliki profesionalac, radnik, na terenu dosta radi i ima uticaja na igru. Drago mi je da sve više i više dobija šansu, zaslužio je da mu se bar pruži ista.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nije ovo penal, počeo frajer padat prije kontakta
kako ga trincao izbaci u gol priliku
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 02 dec 2020, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste jaki, sila! Sig. osvajate ove sezone, 16:2 G/R utakmicu prije kraja. Bravo Koemann bravo stručni štab.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hajde šta fali, ovi su svakako već izgubili a dobro dođe da stakleni nabije samopouzdanje kakvo.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Drugacije je totalno kad imas pravog spica da igra na tom mjestu,bukvalno i da je najgori na svijetu nekako ce kretnjama i tim pozicioniranjem pravog spica uraditi vise nego kad gurnes nekog neprirodnog na tu poziciju.Ono kad smo igrali sa nekin fol laznim devetkama,guranje Messija u spic itd,to je stvarno za bogu plakat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
O tome ti pričam. Pa Braithwait sigurno nije ništa lošiji od jednog Marija Gomeza, Edina Džeke ili Oliviera Girouda, a Messi na špicu je ko Gotze u Njemačkoj reprezentaciji prije, nije to to.miky_hz je napisao/la: ↑02 dec 2020, 21:33Drugacije je totalno kad imas pravog spica da igra na tom mjestu,bukvalno i da je najgori na svijetu nekako ce kretnjama i tim pozicioniranjem pravog spica uraditi vise nego kad gurnes nekog neprirodnog na tu poziciju.Ono kad smo igrali sa nekin fol laznim devetkama,guranje Messija u spic itd,to je stvarno za bogu plakat.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moja greška onda, pardon.messilla je napisao/la: ↑02 dec 2020, 21:26Nisam se ja smijao, nego sam govorio da ne treba djeci da uzima minute. Rekao sam neka ga, ali nek bude zadnja opcija u napadu. Nemam ja nista protiv njega, ali Larsson uloga je plafon, sto je opet sasvim okej.AlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 21:18Ja sam govorio prije par mjeseci da meni Braithwaite uopšte nije loš igrač, pa eto kao back up. Tad se @messilla smijao i čudio. Momak je veliki profesionalac, radnik, na terenu dosta radi i ima uticaja na igru. Drago mi je da sve više i više dobija šansu, zaslužio je da mu se bar pruži ista.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Donnie Darko
- Kontakt:
Budući balon dor. Taman će se ugurat između Asensia, Viniciusa, Rodryga i Loldegarda.[Sport] Barça since Martin Braithwaite came into the side last week: three games, 210 minutes, 11 goals, zero conceded. Avg. a goal every 19.1 minutes. Braithwaite's scored four of them, set up one and won the penalty for another
Trincao uvijek potez viska, ne znam, ne mirise mi nikako, znam da je prerano, ali ne vidim u njemu neki ekstra potencijal.
⚽FK Garaže⚽
Mogao bi Dembele i dobaciti ponekad
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Lijepo prvo i smorativno drugo poluvrijeme.
Busk umalo crveni da dobije u revijalnoj utakmici, Pjanić go qrac, Trincao bi realno bio pojačanje za Želju, za Barcu još uvijek nije, al' ima kad.
Koemanu ću da **** sve ako izbaci Desta iz prve. Mali kad obori glavu i sruči se na igrača meni koljena zaklecaju, kakav će to samo bek da bude ako ga povrede i klupa zaobiđu...
Busk umalo crveni da dobije u revijalnoj utakmici, Pjanić go qrac, Trincao bi realno bio pojačanje za Želju, za Barcu još uvijek nije, al' ima kad.
Koemanu ću da **** sve ako izbaci Desta iz prve. Mali kad obori glavu i sruči se na igrača meni koljena zaklecaju, kakav će to samo bek da bude ako ga povrede i klupa zaobiđu...
Lijepa predstava večeras. Odbrana nije imala posla, tako da se nema šta previše ni komentarisati.
U vezi Busquets i Pjanić jako blijedo, od Miralema nekako dosta više očekujem, al' doduše i igra daleko od gola. Griezman, Dembele i Braithweite odlični, Martin stvarno dosta prostora otvara ostalima igrajući tu devetku, lijepo izboren i penal. Dembele dosta dobro djeluje, solidna forma je u pitanju, samo nervira sa nekim fulanim zicerima, onaj pokušaj povratnog pasa Puigu mu nije trebao, ono je morao odmah zakucati u mrežu.
Dest je fenomenalan stvarno, "sreća" u nesreći je ta ozljeda Roberta jer ga neće Koeman više bespotrebno gurati ispred Desta.
Po meni najlošiji večeras Trincao, momak konstantno ima taj neki potez viška. Doduše, prva mu je sezona u timu, mlad je, ima tu potencijala očito, al' vidjet ćemo dal' će napredovati dovoljno za tim kalibra kao što je Barca.
U vezi Busquets i Pjanić jako blijedo, od Miralema nekako dosta više očekujem, al' doduše i igra daleko od gola. Griezman, Dembele i Braithweite odlični, Martin stvarno dosta prostora otvara ostalima igrajući tu devetku, lijepo izboren i penal. Dembele dosta dobro djeluje, solidna forma je u pitanju, samo nervira sa nekim fulanim zicerima, onaj pokušaj povratnog pasa Puigu mu nije trebao, ono je morao odmah zakucati u mrežu.
Dest je fenomenalan stvarno, "sreća" u nesreći je ta ozljeda Roberta jer ga neće Koeman više bespotrebno gurati ispred Desta.
Po meni najlošiji večeras Trincao, momak konstantno ima taj neki potez viška. Doduše, prva mu je sezona u timu, mlad je, ima tu potencijala očito, al' vidjet ćemo dal' će napredovati dovoljno za tim kalibra kao što je Barca.
Neyo izjavio da mu je zelja da zaigra s Messijem ponovo i da se nada da ce se to u 2021 i ostvariti.
E sad ili ce Messi u PSG ili on nazad u nase jato.
E sad ili ce Messi u PSG ili on nazad u nase jato.
27.10.2020
I ja sam tog misljenja, već odavno. apsolutno nikakve koristi od njega dok je na terenu..
Volim te Bosno!!!
Talentovan je Trincao i treba ga istrpiti. Prevelika je njemu želja za dokazivanjem. Preboljeće te dječije bolesti rolanja lopte.
Ali kako glub radi pogrešno, imao si tu Pereza, a onda platio Trincao. A isti talenti, tu negdje.
Ovoj ekipi iduće ljeto, ako uzmemo da će otići Messi, treba 2-3 igrača, nadam se da nova uprava neće odmah kamaru igrača nabacati, doduše ni neće se imati novca za neke Neymare zbog krize.
Ali ako uzmemo da će Leo otići njegova plata će biti veliko rasterećenje za klub.
Onako ofrlje, dovesti napadača, boljeg od danca, lijevog beka, jednog dobrog štopera, za početak. Albu, Pikea i Busketsa klupirati, neke poslati u mls ako hoće.
Ali kako glub radi pogrešno, imao si tu Pereza, a onda platio Trincao. A isti talenti, tu negdje.
Ovoj ekipi iduće ljeto, ako uzmemo da će otići Messi, treba 2-3 igrača, nadam se da nova uprava neće odmah kamaru igrača nabacati, doduše ni neće se imati novca za neke Neymare zbog krize.
Ali ako uzmemo da će Leo otići njegova plata će biti veliko rasterećenje za klub.
Onako ofrlje, dovesti napadača, boljeg od danca, lijevog beka, jednog dobrog štopera, za početak. Albu, Pikea i Busketsa klupirati, neke poslati u mls ako hoće.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Laporta mami dolaskom Neymara u Barcu.
I ocekivano je bilo nakon sto je Pep izjavio da nema nista od povratka a Font ima Xavija.
Nadati se da ce Viktor sjesti na predsjednicku stolicu ipak i da se clanovi nece sluziti nostalgijom pri glasanju vec buducnosti i pravom sistemu, a ne vjestackim i privremenim promjenama.

Nadati se da ce Viktor sjesti na predsjednicku stolicu ipak i da se clanovi nece sluziti nostalgijom pri glasanju vec buducnosti i pravom sistemu, a ne vjestackim i privremenim promjenama.
@igrajlopte 🐦
Ma Bogami ko god bude predsjednik dobro je, promjena, ne moze bit' gore od ovoga (valjda).
Samo znam da ce imat' posla koliko ti Bog hoce...prava slika kluba trenutno je izjava sinoc od onog privremenog, sta rece, stadion poceo da se raspada, neki krov prop'o?
Boze sacuvaj.
Samo znam da ce imat' posla koliko ti Bog hoce...prava slika kluba trenutno je izjava sinoc od onog privremenog, sta rece, stadion poceo da se raspada, neki krov prop'o?

Boze sacuvaj.
Jel ti fkt navijas za barsu pa se nadas povratku klauna koji izlazi iz primea ?
Messi s 34 god i neymar su dovoljni za sta ? LP

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.