FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

van gall
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la van gall » 25 dec 2010, 17:45

geronimo je napisao/la:
van gall je napisao/la: znam da su ovo gluposti
Znam i ja. :D
van gall je napisao/la:al et da se ima sta pisati ovdje :D
Bolje ništa nego gluposti. :mrgreen:
Dobro Gero necu da ovu tema nebude uvjek medju prve 3 svaki dan...a svakave se spekulacije pisu pa moze i ova :lol:
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 25 dec 2010, 17:47

van gall je napisao/la:Dobro Gero necu da ovu tema nebude uvjek medju prve 3 svaki dan...a svakave se spekulacije pisu pa moze i ova :lol:
Ma samo ti pisi , pusti Geru lava :lol: :lol: , mislim da mi ovdje bavarci jedva cekamo da cujemo neku vijest , pa cak i spekulacije da se malo nasmijemo :mrgreen:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 dec 2010, 17:55

bayern4ever je napisao/la: mislim da mi ovdje bavarci jedva cekamo da cujemo neku vijest
trač mili moj, trač. ako želiš tračeve čitati, ja ti mogu ovu stranicu napuniti za tili čas. :lol:
bayern4ever je napisao/la: pa cak i spekulacije da se malo nasmijemo :mrgreen:
ako ti kažem da dolazi džeko i neuer, hoćeš se onda smijati ili će ti se zalediti krv u žilama. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 25 dec 2010, 21:31

geronimo je napisao/la:ako ti kažem da dolazi džeko i neuer, hoćeš se onda smijati ili će ti se zalediti krv u žilama.
Ma tada bih plakao , jer nema potrebe ni za jednim niti drugim :mrgreen:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 dec 2010, 23:14

[youtube][/youtube] :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 dec 2010, 23:52

Ko su ovi momčići? :?

slika

slika

slika
Vom Jäger zum Gejagten

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 25 dec 2010, 23:58

Kahn, Muller, Gomez :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 dec 2010, 00:02

Bilal je napisao/la:Kahn, Muller, Gomez :mrgreen:
Bilo je lako ovu dvojicu dole (mali mu ništa se nije promjenio :D ), uostalom kao i Kahn. Zato sam našao ovu sliku iz najranijeg djetinjstva.
Vidi ga ovdje. :lol:
slika

ps: sad se sjetih da si otvaro link i tako saznao. priznaj. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 dec 2010, 00:42

Vidi Kahna isti hebo sebe, ni malo se nije promjenio. :D :D
No kada vidim ovaj dres u Müllera, odmah mi padaju napamet stara dobra vremena Bundeslige, legendrni udarac Klinsmanna u reklmau, legendarnu press-konferenciju Trapattonija. :D :D

slika

slika

slika

I naravno u tom dresu su igrale velike legende Njemackog fudbala, i za mene definitivno dres koji je donio mnogo dobrih stvari, koje poznaju svi poznavaoci Bundeslige.

slika
"My Favorite Ring is Always the Next One"

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 dec 2010, 04:14

Znaci,da se malo rezimira :)
Do sada,dobivali smo ponude od Chelsea,Juventusa i Tottenhama za Demichelisa,koji je na kraju otisao u Malagu.Za van Bommela dobivamo ponude od istih timova plus Manchester City.
Za Schweinsteigera smo dobivali ponude od po 50 miliona od Uniteda,Reala,a i Chelsea koji je na kraju poceo caprkati nesto.Cak su ljudi iz uprave Uniteda doputovali u Minhen,ali Schweini ih eto s.j.eba i potpisa.
Klosea zele i Juve,Lazio,Hoffenhaim,Gomez se blisko povezuje s Juveom i Liverpoolom.

Na drugoj strani mi uveliko pregovaramo sa sledecim igracima:
-Criscito
-Baines
-Torres
-Neuer
-Zarate
-Radu
-Subotic
-Hummels
-Lukaku
-Buffon
-Van Persie
-Taiwo
-Heitinga
-Van der Wiel
-Beckham
-Gustavo
-Shaqiri
-Sissoko
-Misimovic
-Glen Johnson
-Sjoerd Ars

...i naravno neizostavni Edin Dzeko :)

Samo jos jedna konstatacija : bit' ce velika borba za sve pozicije xD
#miasanmia

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 26 dec 2010, 10:33

schweinsteiger je napisao/la:Z
-Torres
-Gustavo
-Misimovic
ova tzrojica jah, ostali su tarabe.
ps
hicfeld je senilni ishlapljeli starac kojeg je pregazilo vrijeme :!:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 dec 2010, 18:46

U potrazi za novim igračima, opet smo počeli po vrtićima tražiti nove nade i talente. Nakon što smo 2008. godine iz bečke Austrije doveli tada 16-godišnjega austrijskog wunderkinda Davida Alabu, sad smo opet posegnuli za novim čudom od djeteta u susjednoj državi...

Iz Kapfenberga smo doveli 16-godišnjeg Yllija Sallahija, rođenjem Kosovara iz Srbice. Formalno smo ga posudili do ljeta 2012. godine, kada će mladac ući u punoljetnost, te stekao pravo prvokupa nakon toga.

Golobradi mladić igra na poziciji napadača ili ofenzivnog veznjaka i već će ovog proljeća nastupati za Bayernovu U19-ekipu. :D
Sent from my Philips Smart TV.

Elber
Kontakt:

Post Postao/la Elber » 26 dec 2010, 20:49

Pozdrav za najbolje navijace i da kazem da pratim vec neko vrijeme ovu temu,pa reko da se javim

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 dec 2010, 21:09

Elber je napisao/la:Pozdrav za najbolje navijace i da kazem da pratim vec neko vrijeme ovu temu,pa reko da se javim
Pozdrav i tebi i dobro dosao :D
Nego vidim mi poceli sastavljat forumsku ekipu Bayerna,Imamo Effenberga,Maakaya,Schweinsteigera,Lucu Tonija,Riberya,evo sad i Elbera a vec imamo i trenera van galla :lol: :lol: :lol:
(Mozda ima neko koga sam zaboravio nek halali sta ja mogu :D )Pa sta sad mi ostali da radimo,mjenjanje nickova ili ?? ;) ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 26 dec 2010, 21:15

Ma ima nas neograniceno :D heheheheh :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 dec 2010, 21:17

S-Y-L-A-R je napisao/la: (Mozda ima neko koga sam zaboravio nek halali sta ja mogu :D )Pa sta sad mi ostali da radimo,mjenjanje nickova ili
Pa zaboravio si da je poglavica glavni ili ti počasni predsjednik. Znači, drugo ime za Kaisera je geronimo. :lol:

@Elber, dobro nam došao. Strašan nick (igrač) nadam se isto tako i kao forumaš. ;)

P.S. Ostali Bavarci, bacite oko (prstiće) na temu Bundesliga i pokušajte baciti koji tip. Upravo (mi između sebe) biramo tim Bundeslige svih vremena. Pa eto.... 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 dec 2010, 22:12

a đe tu GAL mene niđe.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 dec 2010, 22:13

GAL je napisao/la:a đe tu GAL mene niđe.
hebiga dvojica ste pa nisam bas gledao da 2 trenera stavljam :D :D
Kakva bi to taktika bila :lol: :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 26 dec 2010, 22:30

Vidjecete vi kad GAL i ja spucamo taktiku i odradimo koji trening kako ce sve to ici :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 dec 2010, 23:37

Nakon 259 utakmica i 15 golova u dresu minhenskog Bayerna, Martin Demichelis će nastaviti svoju karijeru u Španiji. Argentinac je sa bavarcima osvojio četiri puta duplu krunu te je u sezoni 2007/08 bio član najuspješnije odbrambene linije u historiji Bundeslige (21 primljenih golova na 34 bundesligaških utakmica).

Njemački dnevni list "Bild" objavio je oproštajni intervju argentinca:

Bild: "Gospodine Demichelis, zbog čega ste se odlučili za 18-plasiranu ekipu špankse lige?"

Demichelis: "Imao sam mogućnost da igram za Valenciju, Fiorentinu, Napoli kao i za Sevillu. Ipak, trener Malage je Manuel Pellegrini. Sa njim sam osvojio argentinsko prvenstvo 2002. godine u dresu River Platea. Među nama vlada veliko povjerenje."

Bild: "Vlasnik Malage je šeijh Abdullah bin Nasser. Kakvu ulogu igra novac za vas?"

Demichelis: "Da mi je važan novac ostao bi na klupi Bayerna."

Bild: "Kako se odvijao rastanak?"

Demichelis: "Veoma emocionalno. Van Gaal uopšte nije znao o mojem odlasku kada je održao završni govor. Tek kada je Karl-Heinz Rummenigge došao do riječi, saopštio je ostalima moj odlazak. Vrlo dirljiv moment."

Bild: "Kako se Van Gaal oprostio od vas?"

Demichelis: "Rukovali smo se. Zadnji mjeseci su bili veoma razočarajući za mene. Veoma sam osjećajan i vrijeme na klupi je bilo veoma teško za mene. Želio sam dosta toga još reći mada nisam imao srca za to."

Bild: "Imali ste problema sa Van Gaalom, zar ne?"

Demichelis: "Trebao sam već prije pola godine napustiti klub. Posljednji mjeseci su bili suvišni. Ali ne želim uzvraćati udarac, nema smisla zato. Mada jasno je: Da sam bio važan za ovaj klub, ostao bi do kraja karijere."

Bild: "Šta želite poručiti navijačima?"

Demichelis: "Želim se samo zahvaliti. Pozdravljam navijače i neka znaju da sam sada jedan od njih. Od sada sam Bayernov navijač broj jedan. Zbog toga nisam htio igrati dalje u Bundesligi."

Bild: "Da li ste imali ponuda iz Bundeslige?"

Demichelis: "Ponude iz Leverkusena i Hamburga."

Bild: "Šta vi je značilo ovo vrijeme kao Bavarac?"

Demichelis: "Jedno veoma uspješno vrijeme se završilo. Osvojio sam veliki broj titula i igrao sam sa velikanima fudbala. S Kahnom, Pizarrom, Makaayom, Zé Robertom, Sagnolom, Lizarazuom, Schollom, Ballackom itd. itd. itd."

Bild: "Veoma tužno zvučite dok govorite."

Demichelis: "Pa naravno. Znao sam da su ovi mjeseci posljednji u Bayernu. Navijači u Stuttgartu, Hoeness i Rummenigge i oproštaj u kabini od suigrača. Sve je ovo teško preboljeti."

Bild: "Da li ste očekivali ljepši oproštaj?"

Demichelis: "Naravno, sve je moglo biti ljepše. Ali ja sam ovdje zreo, za Bayerna osjećam samo zahvalnost."

Bild: "Šta je za vas bilo najljepše tokom ovih godina?"

Demichelis: "Titule. Nažalost nisam uspio da osvojim Ligu prvaka. Nadam se da će to Bayerna učiniti bez mene."
Ne volim ja kad neko napusta Bayern pa kakav god igrac bio. :|
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.