FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 01 dec 2020, 22:01

Morali smo i mi jednom lose odigrati :mrgreen:

Dzena,Kurtalic,Said,bez Grade, druga prica. Pored toga Abid i Fedor k'o da su naograisali na Šičkom pa su svaki pas zapucali. Tomasevic ponovo zaboravio iskljucit brzo trcanje. Osmic najuredniji. Skolski primjer tankirane tekme. Ajmo dobiti Krupu.

Kadrić? Misterija ravna prijeratnom yu magazinu Arka. Ajde sto je nainferiorniji igrac Slobode svih vremena; sto na pragu u dvije tisuce dvaest prvu ima ćasa frizuru sa blanširanim šiškama (let's back to '96); sto je idiotski izgubio svaki pas i duel u ovih 335 minuta, vrijedi istaci pretjerano ukazanog povjerenja (i 335 sekundi u 17 kola bi bilo previse); sto sam sa sobom se okrece na lopti kada nema nikog oko njega pa mu jedna takva pobjegne nakon cega dobije samo zuti; sto se gega kao Gaši kad je imao 36; što ima nenormalno kretanje i postavljanje za svoju prirodnu poziciju pa u tranziciji prema nazad je cesto iza ili u liniji sa halfovima...i na sve to pokloni gol.
Njegova jedina prednost je sto mu je 18god pa ima vremena da promijeni sport.
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 dec 2020, 22:04

Bosnausrcu9 je napisao/la:
01 dec 2020, 21:57
DamirT je napisao/la:
01 dec 2020, 21:55
Treba se nac kakav psiholog prije utakmica u Hercegovini.Svaki put se skinu gace na Sickom.Mada sam i ocekivao poraz.I kad smo bili duplo jaci gubili smo tamo,eventualno nekad bod uzimali
Nije nekad, osam puta smo remizirali u širokom, ali nikad dobili. U zap. mostaru smo sigurno jednom pobijedili, i imamo neka 3 4 remija...
Joldic Mikica iz Lipnice dao dva gola Zrinjskom za 0-2.
Sljedece sezone otisli on, Vidic i Nusret Muslimovic u Zrinjski.
tuzlanska Sloboda

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 01 dec 2020, 22:13

zlajci je napisao/la:
01 dec 2020, 22:04
Bosnausrcu9 je napisao/la:
01 dec 2020, 21:57
DamirT je napisao/la:
01 dec 2020, 21:55
Treba se nac kakav psiholog prije utakmica u Hercegovini.Svaki put se skinu gace na Sickom.Mada sam i ocekivao poraz.I kad smo bili duplo jaci gubili smo tamo,eventualno nekad bod uzimali
Nije nekad, osam puta smo remizirali u širokom, ali nikad dobili. U zap. mostaru smo sigurno jednom pobijedili, i imamo neka 3 4 remija...
Joldic Mikica iz Lipnice dao dva gola Zrinjskom za 0-2.
Sljedece sezone otisli on, Vidic i Nusret Muslimovic u Zrinjski.
I Romeo? :hmmmmm:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 dec 2020, 22:23

Romeo je sezonu poslije ove trojice.
tuzlanska Sloboda

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 01 dec 2020, 22:41

Zasto prizeljkivat Azmira poslije svega sto je uradio?? Meni je iskreno puno draza ova ekipa, nego ona njegova ekipa kad smo se za titulu borili. Ovim momcima obezbijedit redovna i dobra primanja, uz 2-3 kvalitetna igraca i eto ih u vrhu. A svakom ce draze bit gledat nasu djecu, nego istrosene igrace iz Srbije. A po mom misljenju, povratkom Azmira, sva ova prica o promovisanju nasih igraca pada u vodu i opet ce samo rastjerat ove momke
Volim tebe, više od sebe

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 01 dec 2020, 23:34

Mi cemo svakako najkasnije do ljeta ostati bez dva ili tri igraca. Mislimo li opstati moracemo prodati Beganovica, i svakog za koga stigne pristojna ponuda. Nemamo mi moc da zadrzimo ekipu duze vrijeme.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 dec 2020, 13:00

zato sto nemamo love. da bilo ko drugi dodje sa sredstvima ok. ovako tesko ces prezivit na duge staze sa prodajom igraca karata i donacijama.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 dec 2020, 13:03

zlajci je napisao/la:
01 dec 2020, 22:01
Morali smo i mi jednom lose odigrati :mrgreen:

Dzena,Kurtalic,Said,bez Grade, druga prica. Pored toga Abid i Fedor k'o da su naograisali na Šičkom pa su svaki pas zapucali. Tomasevic ponovo zaboravio iskljucit brzo trcanje. Osmic najuredniji. Skolski primjer tankirane tekme. Ajmo dobiti Krupu.

Kadrić? Misterija ravna prijeratnom yu magazinu Arka. Ajde sto je nainferiorniji igrac Slobode svih vremena; sto na pragu u dvije tisuce dvaest prvu ima ćasa frizuru sa blanširanim šiškama (let's back to '96); sto je idiotski izgubio svaki pas i duel u ovih 335 minuta, vrijedi istaci pretjerano ukazanog povjerenja (i 335 sekundi u 17 kola bi bilo previse); sto sam sa sobom se okrece na lopti kada nema nikog oko njega pa mu jedna takva pobjegne nakon cega dobije samo zuti; sto se gega kao Gaši kad je imao 36; što ima nenormalno kretanje i postavljanje za svoju prirodnu poziciju pa u tranziciji prema nazad je cesto iza ili u liniji sa halfovima...i na sve to pokloni gol.
Njegova jedina prednost je sto mu je 18god pa ima vremena da promijeni sport.
tacno sam i ja obratio paznju na frizuricu. :mrgreen:
mada nije moglo a da ne upadne u oci da se par puta nudio kolegama a da su ga izignorisali iako je bio najblizi lopti i najlakse rjesenje za cist pas. :geek:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 dec 2020, 14:48

Protiv Krupe kuci za +12 od zone ispadanja s tim da nas jos 2 kluba dijele od te zone. I remi je ok, s pobjedom treba cudo da se nadjemo u situaciji da se borimo za opstanak. Bjezali bi 12 bodova ekipi koja je dosad 10 bodova skupila.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 02 dec 2020, 15:25

Nista ne reci u ovoj ligi tri kiksa te bacaju u zonu grcevite borbe za opstanak. U slucaju da ti klubovi dole uzimaju bodove naravno.

Zbog toga imperativ je pobjeda protiv Krupe i mirnu pauzu (rezultatski).
A kako se to nesto sapuce po "carsiji " ...Sve me podsjeca na zimu kada je dosao Zeba.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 dec 2020, 16:14

Ako ce se vracat ja sam za to da zvanicno bude samo u vidu sponzora, on je sa svakim u drzavi zakuho i niko gs ne moze, eto mu sloga tu je skrsio pare al opet ga naguze sudije kad god mogu.
Fino nek potpise ugovor, mi stavimo HEEZ na dres a on nama milionce godisnje.

Ovi momci koji su trenutno tu prihvatili su se posla kad su nam vec iskopali raku i sad prave pricu koju dosta ljudi postuje i vjerujem da im bas fali to njegovo milionce godisnje da naprave taj iskorak.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 dec 2020, 17:16

De nek protiv Krupe organizuju prodaju karata, mozda nije atraktivan protivnik, ali je zato utakmica bitnija od naredne protit Satajeva (jel protiv njih igramo?).

Hajde ljudi bliski ljudima u klubu i stranici, organizujte to, organizujte vec veceras anketu s tim pitanjem jesmo li ZA?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 dec 2020, 17:32

Mozda je bolje da se to ne radi, opalicemo sami sebi samar kad vidimo kolko se karata proda.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 02 dec 2020, 17:35

Nema sta da pitaju, neka odstampaju 2000 komada po 3 marke ili 1000 po 5 marki i to je to.
Mi smo takva sredina da podbacimo u tim stvarima ali eto i 500 ili 600 da prodamo koliko god nije za baciti u ovim okolnostima.
Ono cime treba da se bave je jacanje kluba sponzorima, ekonomskom samoodrzivosti jer ocigledno do sledece zime mozemo zaboravit posjetu na stadionima.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 dec 2020, 18:04

Ma svi znamo da smo lijeni i skrti po tom pitanju, ali isto tako Sloboda ima svoju publiku i odredjeni broj ljudi uvijek uz klub.
Zato neka stampaju, sto kaze Solinas pa i po 3KM neka puste, uvijek ce se prodati jedan broj karata. 2x u mjesecu je koja hiljadica, u ovim teskim vremenima nema ponosa i pametovanja kad svaka kinta ti treba.

I onda kad je Secer govorio i tome svjestan ovoga sto i mi govorimo, isto tako ima nas koji zelimo svake sedmice klubu kupiti makar 1 kartu iz ljubavi, postovanja, boli me kara za drugima ba. Makar online pusti.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 02 dec 2020, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

075 ❤

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 02 dec 2020, 18:12

Pa to. Ja sam davno prestao sanjariti da cemo to mi nesto...po bilo kom pitanju. Koliko god i sta god dobro doslo.
10 utakmica je prosjek 500 da se proda je otprilike 20 do 25 000 maraka. Nije puno ali svaka marka znaci.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 dec 2020, 18:22

Da li Azmir kupuje sva preostala vlasnicka prava ili samo nekoliko "stolica"?
🔴⚫️

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 02 dec 2020, 18:25

Sviuodbranu je napisao/la:
02 dec 2020, 15:25
Nista ne reci u ovoj ligi tri kiksa te bacaju u zonu grcevite borbe za opstanak. U slucaju da ti klubovi dole uzimaju bodove naravno.

Zbog toga imperativ je pobjeda protiv Krupe i mirnu pauzu (rezultatski).
A kako se to nesto sapuce po "carsiji " ...Sve me podsjeca na zimu kada je dosao Zeba.
Može li se znati kakve su priče i koliko su pouzdane?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 dec 2020, 18:43

Skver je napisao/la:
02 dec 2020, 18:22
Da li Azmir kupuje sva preostala vlasnicka prava ili samo nekoliko "stolica"?
Neće valjda?... :urnebes:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 dec 2020, 18:50

Kakve stolice i Sloboda ba. Kupice stokrlice za one rumene momcice iz Siminog Hana, da imaju za teferica.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.