FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Osjeti se pritisak na njima,odlicno je ovo ispalo malo sad i njima prpa,ako i dobiju ovo gube sigurno u BL..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
"Zahvaljujem se bez ikakve rezerve domaćinu na korektnosti i prijemu, kupiće nam pizze nakon meča"
Majke mi sad vratio drugo poluvrijeme i svrsioavalPacidoroP je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:45Hocel bit dje snimak drugog poluvŕemena da pogledam
Gledo sam ovo prvo i osto mi je gorak utisak i pored pobjede zato bih volio pogledat drugo poluvrijeme

Rakija loza,hašiš i trava Željo **** Zrinjskog u sred Mostara šalalalalalalalalalaaaaaa Željezničaaar
Brko iz druge galaksije!!!
volis li me ?KANA je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:53Majke mi sad vratio drugo poluvrijeme i svrsioavalPacidoroP je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:45Hocel bit dje snimak drugog poluvŕemena da pogledam
Gledo sam ovo prvo i osto mi je gorak utisak i pored pobjede zato bih volio pogledat drugo poluvrijeme![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Inače Tatar u twilsu punog srca prati utakmicu Želje..
Luka Miletic mora pod hitnom igrati umjesto Kosorica koji je limitiran igrac, a Milicevic je dobar ljevi bek. Juricic mi nije nešto dokazo, ali hajd bio je dobar protiv Mladost DK. Ako Sarajevo danas kiksova onda je sve vrucji 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Haj vrati još jednom za brata koji je imo termin za šišanje u 4 yebem ti životKANA je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:53Majke mi sad vratio drugo poluvrijeme i svrsioavalPacidoroP je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:45Hocel bit dje snimak drugog poluvŕemena da pogledam
Gledo sam ovo prvo i osto mi je gorak utisak i pored pobjede zato bih volio pogledat drugo poluvrijeme![]()
![]()

Halalio to je brat ,nego salji u pp odmah ce 1posto da ljubomorisedelinjo je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:53volis li me ?KANA je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:53Majke mi sad vratio drugo poluvrijeme i svrsioavalPacidoroP je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:45Hocel bit dje snimak drugog poluvŕemena da pogledam
![]()
Vazda je tamo, poselami ga.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:54Inače Tatar u twilsu punog srca prati utakmicu Želje..

Osjecam neku skrivenu poruku, neki racuni nedovrsenibraco je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:57Vazda je tamo, poselami ga.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:54Inače Tatar u twilsu punog srca prati utakmicu Želje..![]()

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma jok nego drago mi da nas čovjek zdušno prati.

Uživajte braćo i malo manje pišite tokom tekme baš smiješno poslije za čitati 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nisam vidio Vazdu samo tatarabraco je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:57Vazda je tamo, poselami ga.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:54Inače Tatar u twilsu punog srca prati utakmicu Želje..![]()
Kako ne vidiš Vazdu, eno ga na onoj dugoj crvenoj sečijiavalPacidoroP je napisao/la: ↑02 dec 2020, 18:01Nisam vidio Vazdu samo tatarabraco je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:57Vazda je tamo, poselami ga.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:54Inače Tatar u twilsu punog srca prati utakmicu Želje..![]()
Neka, to da ostane za uspomenu da se ismijemo nakon nekog vremena. To cesto radimo. Za jedno dva mjeseca Braconi ovdje stavlja link postova od danas da se prisjetimo.

Pejovic da igra za nas dobio bi crveni u prvom poluvremenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.