NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA chat/svastara/prepucavanja

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 dec 2020, 17:44

Chinaglia je napisao/la:
02 dec 2020, 17:41
NEZALAGANJE je napisao/la:
02 dec 2020, 17:39
Chinaglia je napisao/la:
02 dec 2020, 17:35
dobro ba nez, prezali ga vec jednom :kafa:
Ne pise ovo @NEZ, vec Athletic.Samo prenosim i ovo nema nista s tim da mi nedostaje, vec s gustom postavljam zbog svih onih sra.nja zbog koji su se Spursi blatili bez razloga, a ja ovdje ismijavan kad sam govorio kakav je i sl.
nije ni maslo spursa za ramazana

u svakom slucaju, bolje su prosli i raptorsi i sam kawhi, nego spursi

kawhi dobio sta je htio + osvojio jos jednu titulu u procesu lol
A greska Spursa je? Sto nisu dopustili da igrac vodi fransizu?? Smijesno.

Spursi su odlicno prosli dugorocno.Izgubio se ogroman talenat i vrhunski igrac, ali ovakav lik je spreman pokopati sve.Primjera radi, buducnost LAC je pokopana.Ne bude li titule....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 dec 2020, 17:51

clippersi su izgubljen slucaj sami po sebi i to njihova istorija pokazuje (nikad nisu bili u konferencijskom finalu) i zasto ne bi kawhiju dali sve sto je trazio, ako bi to znacilo da bi mozda mogli osvojiti titulu... koga briga za buducnost, kad svakako nista pametno ne bi napravili

a sto se tice spursa, sramota je kako su se ginobili i parker ponijeli prema kawhiju, a to je bilo zbog povrede ako ne grijesim, kad su kawhi i njegov amidza il sta vec imali razlicito misljenje od spursa

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 dec 2020, 17:53

Bolje imat 4-5 polutalenata i jednog nabijaca praznih brojki nego top 5 igraca svijeta, logicno da su Spursi bolje prosli :kafa:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 dec 2020, 18:38

Chinaglia je napisao/la:
02 dec 2020, 17:51
clippersi su izgubljen slucaj sami po sebi i to njihova istorija pokazuje (nikad nisu bili u konferencijskom finalu) i zasto ne bi kawhiju dali sve sto je trazio, ako bi to znacilo da bi mozda mogli osvojiti titulu... koga briga za buducnost, kad svakako nista pametno ne bi napravili

a sto se tice spursa, sramota je kako su se ginobili i parker ponijeli prema kawhiju, a to je bilo zbog povrede ako ne grijesim, kad su kawhi i njegov amidza il sta vec imali razlicito misljenje od spursa
Nista se niko lose nije ponio prema njemu.Samo se istina rekla, jer SA je tim iznad svega, a ne pojedinac.Zato mnogi i ne mogu shvatiti, npr.@epidaurus kako je to kad je organizacija poslozena kako treba i ne odlucuje igrac kad ce igrati, ko ce doci, ko ce biti trener itd. Da se to nece tolerissti, makar unazadilo fransizu, onako kako i jeste.Medjutim, doce to sve na svoje vremenom.Jednostavno, kvalitetan rad ce se opet, kad-tad iskazati.

Manu je rekao da je vrijeme da Kawhi kaze hoce li igrati ili nece i kad je ovaj zavlacio cijelu sezonu, on je rekao da se moraju fokusirati kao da ga nece ni biti. Sasvim normalno.

Parker rekao da je imao 100 puta goru povredu i realno, imao ju je.Covjek je pokidao tetivu koja veze kvadriceps s koljenom i vratio se prije Kawhia na parket.Sve jasno da je ovaj vec tada igrao igre.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 dec 2020, 18:48

Jedan top igrac vrijedi vise od 10 prosjecnih pa taman mu morao ku.rac pusit. Jedan Jerry West trpi Kawhijeve ispade jer je toga svjestan ko sto bi ga trpio i Pop da je htio ostati. Ili pak Jerry West nema pojma dta radi?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 dec 2020, 18:57

Sa ovakvim zahtjevima, SA ga sigurno ne ni trpio.Ali kao sto rekoh, ti to ne mozes skontati i to je sasvim uredu.

On u SA sigurno ne bi birao koju ce utakmicu igrati ili nece, niti bi mu se dalo da u fransizi, koja njeguje taj neki porodicni odnos, on ima odvojenu prostoriju u svlacionici, avionu itd.Kao sto i nije imao.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 dec 2020, 19:04

Jerry West je inace levatina i nebitan lik pa trpi. Lik koji je veca kosarkaska institucija od Spursa sa sve zajedno Popom i Buffordom trpi Kawhija dok ovi ne bi. Sure buddy.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 dec 2020, 19:06

Tako je.To su Spursi, fransiza koju su fakticki izgradili Buford i Pop.Westa boli ku.rac sta ce biti s LAC kad on ode!?Njemu je bitan trenutni uspjeh i ne trpi Kawhia on, vec trener, saigraci i vlasnik.Westovo je da stavi najbolji produkt na teren i tu je Kawhi super opcija.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 02 dec 2020, 19:29

Mene zanima da li Nez jos uvijek misli da je Kawhi najbolji igrac lige. :rol:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 02 dec 2020, 19:33

Justin je napisao/la:
02 dec 2020, 19:29
Mene zanima da li Nez jos uvijek misli da je Kawhi najbolji igrac lige. :rol:
Napisao je da je LeBron , realno :salut:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 02 dec 2020, 21:02

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 dec 2020, 23:02

02 dec 2020, 19:06
Tako je.To su Spursi, fransiza koju su fakticki izgradili Buford i Pop.Westa boli ku.rac sta ce biti s LAC kad on ode!?Njemu je bitan trenutni uspjeh i ne trpi Kawhia on, vec trener, saigraci i vlasnik.Westovo je da stavi najbolji produkt na teren i tu je Kawhi super opcija.
Drug ne raspravljaj se i ne gubi zivce sa ovakvim kao Epi ili justin. I pticama na grani je jasno da je Kawhi kujica njegovog ujaka, bio je simpa u Raptorsima al sad ima vise materijala o tome kakav je to lik. Tako da sto dalje mu kuca bila od mojih Bullsa, ja ga ne bi trpio i u tome potpuno razumijem Spurse i sve ono sto se izdesavalo prije par godina.

Kawhi je sezone kad je osvojio prsten sa Torontom i bio najbolji igrac lige, dok je James izmisljao povrede da mu se ne bi prepisao neuspjeh i onna glupost da pali motore i da ce biti u King modeu da dovede LAkerse u PO.

Ove sezone Lebron isto nije najbolji igrac lige a ni Lakersa bogami, vec je to bio Davis. Bez Davisa 10 mjesto na Zapadu, sa Davisom titula.

Da ne bude da se neki sad upale sa pricom da sam rekao Davis najbolji igrac lige, ne, napisao sam najbolji igrac Lakersa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 02 dec 2020, 23:08

BIHfan je napisao/la:
02 dec 2020, 23:02
Drug ne raspravljaj se i ne gubi zivce sa ovakvim kao Epi ili justin. I pticama na grani je jasno da je Kawhi kujica njegovog ujaka, bio je simpa u Raptorsima al sad ima vise materijala o tome kakav je to lik. Tako da sto dalje mu kuca bila od mojih Bullsa, ja ga ne bi trpio i u tome potpuno razumijem Spurse i sve ono sto se izdesavalo prije par godina.

Kawhi je sezone kad je osvojio prsten sa Torontom i bio najbolji igrac lige, dok je James izmisljao povrede da mu se ne bi prepisao neuspjeh i onna glupost da pali motore i da ce biti u King modeu da dovede LAkerse u PO.

Ove sezone Lebron isto nije najbolji igrac lige a ni Lakersa bogami, vec je to bio Davis. Bez Davisa 10 mjesto na Zapadu, sa Davisom titula.

Da ne bude da se neki sad upale sa pricom da sam rekao Davis najbolji igrac lige, ne, napisao sam najbolji igrac Lakersa.

Davis sa LeBronom titula .
Davis bez LeBrona :hmmmmm: ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 dec 2020, 23:11

Bas onako objektivan post :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 dec 2020, 23:32

bombaysaphire je napisao/la:
02 dec 2020, 23:08
BIHfan je napisao/la:
02 dec 2020, 23:02

Davis sa LeBronom titula .
Davis bez LeBrona :hmmmmm: ?
Davis bez Lebrona PO zapada u godini gdje je zapad dosta bio jaci, cak je i prvu rundu prosao dok nije na Warriorse naletio. :kafa:

Dok Lebron curka, 10 mjesto na Zapadu koji svake godine slabi.
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 02 dec 2020, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 dec 2020, 23:33

Pa dobro obojica su bolji od Kawhija, prava debata za najboljeg igraca lige bi trebala biti izmedju Brona i Davisa.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 dec 2020, 23:35

Epidaurus je napisao/la:
02 dec 2020, 23:33
Pa dobro obojica su bolji od Kawhija, prava debata za najboljeg igraca lige bi trebala biti izmedju Brona i Davisa.
Ove sezone jesu, al po meni Grk ili Davis. Lebron ne moze biti najbolji kad na drugoj strani parketa ne postoji, citaj odbrana.
FK DELFIN NEUM

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 dec 2020, 23:38

Ijaooo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 dec 2020, 23:38

BIHfan je napisao/la:
02 dec 2020, 23:35
Epidaurus je napisao/la:
02 dec 2020, 23:33
Ove sezone jesu, al po meni Grk ili Davis. Lebron ne moze biti najbolji kad na drugoj strani parketa ne postoji, citaj odbrana.
Bojim se da nisi u pravu.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 02 dec 2020, 23:41

Samo 3 igraca mogu biti najbolji igrac lige:
Bron - KD - Kawhi

Onaj koji je najbolji od njih 3 nosi tu titulu.

Posto je KD bio povrijedjen, a Kawhi jedan od krivaca za ispadanje Clippa odgovor je jednostavan.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.