Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Fali talijana. Juve će uvijek biti ItalJuve, i to je pobjednicki karakter koji je napravio ekipu. Sramotno je da danas u Juventusu igraju samo Bonucci, Berna i Kijeza.
Imamo vise latino amerikanaca u ekipi, nego talijana. Ekipa je bila na odličnom putu za rebuild, ali onda svoje prste upletose famozni direktori i evo rezultata. Karakter i nista vise.
Kakav sramotan potez su Artur, Kulusevski, Kijeza, Remzi..
Imamo vise latino amerikanaca u ekipi, nego talijana. Ekipa je bila na odličnom putu za rebuild, ali onda svoje prste upletose famozni direktori i evo rezultata. Karakter i nista vise.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
3 pobjede od 8 utakmica. Just great 

- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja i dalje vjerujem u Pirla. I dalje se trazimo, sve ce nadoci, samo polako.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Po nekim pisanjima, Morata bi mogao dobiti 3utakmice suspenzije.
Kedira: Kada odem iz Juventusa, volio bih da me navijaci pamte po dobrom. Nisam ljut, trenutna situacija ne zavisi od trenera, razumijem fudbal koji Pirlo zeli da igra.
Mnogo volim PL,volio bih da odem tamo, u kontaktima sam sa Murinjom i Ancelotijem, sto je i razumljivo,jer su mi obojica bili treneri.
Kedira: Kada odem iz Juventusa, volio bih da me navijaci pamte po dobrom. Nisam ljut, trenutna situacija ne zavisi od trenera, razumijem fudbal koji Pirlo zeli da igra.
Mnogo volim PL,volio bih da odem tamo, u kontaktima sam sa Murinjom i Ancelotijem, sto je i razumljivo,jer su mi obojica bili treneri.
-
- Kontakt:
A jakih ti Talijana..sva trojica treba da idu uključujući pirlaItalia je napisao/la: ↑29 nov 2020, 12:34Fali talijana. Juve će uvijek biti ItalJuve, i to je pobjednicki karakter koji je napravio ekipu. Sramotno je da danas u Juventusu igraju samo Bonucci, Berna i Kijeza.
#ALLEGRIOUT
Fali nama dosta toga ali jedno je bitno vrati ce se Juve nesikiram se...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Juve je tu, isti ko i prethodne 3 godine, ni bolji ni losiji. Samo prestale one pobjede sto same dodju, onako stihijski i na misice. Od igre svakako nema nista, samo da se makar vrate one glupe pobjede.
Marvin se ne slaze, znam, on bi da zavrsimo sedmi pa da naidje revolucija.
Ali dva su problema tu:
1. Nece naici revolucija (nije ni u sitiju ni u barci npr)
2. Nije nijedna nejac jos zasluzila da nas skine, nemere
Ali dva su problema tu:
2. Nije nijedna nejac jos zasluzila da nas skine, nemere

- forza_juve
- Kontakt:
Fali malo cvrsca palica od Agnellia pa da kaze zelim to to i to ako ne mozete ispunit ajmo noga. Nedved i Paratici dovedite igrace kakve Bog zapovijeda a ne gomilanje polovnjaka za veliku lovu ako ne mozete to ajmo noga, pa idite onda u Lazio, Romu, Napoli i tako te niskobudjetne klubove pa se preseravajte.Italia je napisao/la: ↑29 nov 2020, 12:34Fali talijana. Juve će uvijek biti ItalJuve, i to je pobjednicki karakter koji je napravio ekipu. Sramotno je da danas u Juventusu igraju samo Bonucci, Berna i Kijeza.
Pirlo lafcino stara imas tu i tu ekipu mozes li nesto s njom napraviti?
Pirlo kaze mogu
Anjeli kaze ok , ali nakon nekog vremena ako ne bude to to letis i ti.
E to treba a ne trpit do zadnjeg trena sve kao prosle godine kada je i ptica na grani znala da ispadamo od Lyona sa pusacem na celu i njegovom igrom samo smo eto govorili da prolazimo jer eto imamo ekipu i Ronalda.
Ne krivim ni pusaca nesto, lik je rekao da ima igrace koji ne znaju osnove fudbala i da od njih ne moze neki bauk napraviti ,uzeo je tu titulu koju je zelio u serie a ,uzeo bi Juve svakako i bez njega.
Kada se budes ganjao sa Realom, Bayernom ili Barcom za igraca kao recimo sa Barcom za De Ligta onda dobijes igraca a ne tamo polovnjaka koji nije igrao pola godine i dodje za djaba.
Nije ni cudo sto Agnelli ispusi steku cigara za jednu utakmicu, samo nije shvatljivo kako trpi to sve i kako mu se da gledati.
Hocu tekme kao protiv Bayerna revans, Reala revans, Atletiko Madrida revans, intera a ne ovo smece i bjezanje od lopte i odgovornosti.
Sramotan potez je i Rabiot, vracanje Lea, produzivanje ugovora Khediri, zadrzavanje levata Bentancura, dovodjenje Berne, debelog pa onda tjeranje Allegrija a ne dovesti bolju zamjenu.
Bogte dovedes Ronalda i igra sa Bernom ,Bentom, Kulusevskim, Ramizom
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Naravno da se ne slazem.dinoo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 19:14Juve je tu, isti ko i prethodne 3 godine, ni bolji ni losiji. Samo prestale one pobjede sto same dodju, onako stihijski i na misice. Od igre svakako nema nista, samo da se makar vrate one glupe pobjede.
Ali dva su problema tu:
2. Nije nijedna nejac jos zasluzila da nas skine, nemere![]()
Barsa je sa vrha krenula dole,potpuno prirodno. I tako osakacena i nikada gora nas natamburala.
I City bi.
Juve je imao priliku do vrha protiv spanaca,oba puta se ispostavilo da u SAVRSENOM i maximalnom naponu snaga talijanstine se ipak bilo daleko od vrha. Iste lekcije iz proslosti.
A nejac...zar ti je bas stalo do jos jednog skudeta? Kome ga nabijati na nos? Toj nejaci u komicno slaboj ligi?
J.ebo skudeto.
Nek gube utakmicu za utakmicom ali dok se vidi maximalan rad i trud to ce uroditi plodom.
Ovo nazor ostajanje lazno relevantnim u evropi samo kopa dublju rupu.
Juventus treba hard reset ako misli naprijed. U to sam siguran. Sve drugo je tapkanje u mjestu, tj ovo sto gledamo sezonama unazad.
A ja ovo vise ne gledao.
Juventus koji ne zeli da pobjedjuje ja ne gledao vise.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja mislim da hard reset nije potreban, jer ima ovdje toliko kvalitetnih i ljudi u klubu, a Boga mi i igraca na rosteru, da se moze praviti nesto fino.
Problem su beskicmenjaci i placenici kojih smo nakamarili u neogranicenim kolicinama. Ljudi koji imaju talent ali nemaju nikakav identitet, kojima bi vise pristajalo da igraju u Interu po mentalitetu. Godinama smo takve pretvarali u pobjednike, ali sad vise nemamo karakternih igraca koji ce na takve utjecati i preobratiti ih na pobjednicki put. Nazalost, trenera kao da nemamo nikako, lik izjavi da ce narednih 10 utakmica biti finala, i onda mi u iduce dvije odigramo najgore utakmice sezone. I to protiv koga, protiv Mađara i Beneventa. Pa to su Serie C ekipe... Nama bi protiv takvih bili dovoljni mišići i individualni kvalitet, tačnije, samo izvedi igrače i pusti ih da igraju. Ali ne moze sad ni to...zasto? Neko je i te igrace kriminalno lose spremio na svaki moguci nacin, i fizicki i psihicki. Sve se slazem da nije bilo vremena, da nema predsezone, da je korona sve zeznula. Ali kako to da su se ostali nekako snasli? Ja volim Pirla kao igraca, to je jedan od 5 najdrazih koji su nosili ovaj dres. Ali on se definitivno nije snasao, i ne znam sta u klubu planiraju. Da mu puste sezonu da upropasti i da se eventualno nauci, ili da ga puste jos 10 utakmica takodjer da upropasti sezonu pa da dovedu neko prelazno rjesenje.
Problem su beskicmenjaci i placenici kojih smo nakamarili u neogranicenim kolicinama. Ljudi koji imaju talent ali nemaju nikakav identitet, kojima bi vise pristajalo da igraju u Interu po mentalitetu. Godinama smo takve pretvarali u pobjednike, ali sad vise nemamo karakternih igraca koji ce na takve utjecati i preobratiti ih na pobjednicki put. Nazalost, trenera kao da nemamo nikako, lik izjavi da ce narednih 10 utakmica biti finala, i onda mi u iduce dvije odigramo najgore utakmice sezone. I to protiv koga, protiv Mađara i Beneventa. Pa to su Serie C ekipe... Nama bi protiv takvih bili dovoljni mišići i individualni kvalitet, tačnije, samo izvedi igrače i pusti ih da igraju. Ali ne moze sad ni to...zasto? Neko je i te igrace kriminalno lose spremio na svaki moguci nacin, i fizicki i psihicki. Sve se slazem da nije bilo vremena, da nema predsezone, da je korona sve zeznula. Ali kako to da su se ostali nekako snasli? Ja volim Pirla kao igraca, to je jedan od 5 najdrazih koji su nosili ovaj dres. Ali on se definitivno nije snasao, i ne znam sta u klubu planiraju. Da mu puste sezonu da upropasti i da se eventualno nauci, ili da ga puste jos 10 utakmica takodjer da upropasti sezonu pa da dovedu neko prelazno rjesenje.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
fali igraca
a dali su brutalnu lovu za igrace za koje se znalo da ce biti fijasko. Plus problem i sa finansijama u koroni, forma Dibale i veliki belaj u najavi.
mada je cinjenica da rukovodstvo nema viziju, dati Kostu , a ostaviti neke levate u ovakvoj sezoni nema smisla
a dali su brutalnu lovu za igrace za koje se znalo da ce biti fijasko. Plus problem i sa finansijama u koroni, forma Dibale i veliki belaj u najavi.
mada je cinjenica da rukovodstvo nema viziju, dati Kostu , a ostaviti neke levate u ovakvoj sezoni nema smisla
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Chiellini sutra nece igrati. Izgleda opet neki problemi sa ozljedom.
Demiral, De Ligt i Bonucci spremni za sutra, ocekuje se da Berna i Kulusevski sutra krenu od pocetka kao i Morata.
Morata dobio dvije utakmice suspenzije, propusta Torino i Genou.
Demiral, De Ligt i Bonucci spremni za sutra, ocekuje se da Berna i Kulusevski sutra krenu od pocetka kao i Morata.
Morata dobio dvije utakmice suspenzije, propusta Torino i Genou.
- Juventinisimo
- Kontakt:
De, da malo stanemo na loptu..
Imamo dosta novih igraca, treba to uigrati.
Sambi ne zamjerim ovu sezonu...malo koji igrac u prvoj sezoni u Italiji je izdominirao(kroz historiju)..On ima slifa, moramo biti strpljivi..odmah ga uporedjujemo sa Pjanicem, nije fer...Ni Pjanic nije dominirao u Romi prvu sezonu(u pocetku sezone ulazio sa klupe), niti kod nas zadnje dvije..
Od Chiese i Kulusevskog isto ne ocekujem previse ove godine...nadam se da nece krenuti stopama Berne u buducnosti..
McKennie isto kao i Arthur, trebace mu vremena..
Arthur 24 godine, Chiesa 23, McKennie 22, Kulusevski 20, Frabotta 21..podmladili smo se pravo u odnosu na proslu sezonu..
Imamo centralne bekove(DD) da bi ih svako pozelio, jos ako budemo pametni i zadrzimo ih...
Do jucer smo pisali kako ne dajemo sansu mladima, a kada ih Pirlo igra, onda se popljuju..pa de malo, da razmislimo..treba vremena da se sve to ukomponuje i uigra...pa ne moze preko noci..
Imamo 8 igraca 30+, od toga tri golmana, Khediru koji odlazi, 2 CB, Cuadrada i Ronalda..ima materijala za buducnost..
Ima ovdje dosta problema, to se vidi...novi igraci, puno mladji, novi sistem, novi trener, nova filozofija..
Pirli se stavlja previse tereta na ledja, ja mislim bezpotrebno..on svoje zamisli ne moze ostvariti na taj nacin..cim nesto zasteka, on pod pritiskom slijedecu utakmicu promjeni...haj sa cetiri u odbrani, pa onda tri..de ovoga u sredinu, de onoga...itd..Pirlo i dalje trazi okolo..
Ja licno vidim neke pomake, prvenstveno u brzem prebacivanju lopte naprijed,...naravno, to jos ne izgleda ni blizu kako bi trebalo...ima tu jos nekih stvari, drugi puta..
Nije samo da mi imamo probleme, imaju i drugi klubovi..Inter ima odlican tim, pa ih i ne ide bas toliko dobro, Atalanta toplo/hladno, Lazio, Roma isto tako..Milan je jedini koji igra bolje od one corona stanke..
Po Evropi, ista stvar...Liverpool neki dan izgubi 7:2, i to od koga..
City(2 poraza), United(3), Arsenal(5)...jedino Chelsea i Tottenham malo bolje..
Real, Barca(po 3 poraza), isto stekaju...Atletico(atomska odbrana u ligi) samo 2 gola primili, u Evropi, u 4 utakmice dobili 7..
PSG, tri poraza u ligi..Bayern mlati sve, ocekivano, prevelika je tamo razlika..
Niko od ovih klubova nije drasticno nista mijenjao..isti igraci, isti trener, ista filozofija..
A kod nas? Pirlo i dalje nema poraza u ligi..nije da je napravio neki extra posao, ali...rano je za osude...
Mene su najvise razocarali Dybala, Benta, Berna i Ramsey..prva trojica pogotovo...svih 4 treba rijesiti, januar ili ljeto..
Nesto citam da bi mogli Dybalu zamijeniti za Icardija..nisam siguran da bi ta opcija bila dobra...ja bi Dybalu za extra veznog, a dovesti rezervu Morati..brat igra k'o singerica..
Da mi je se rijesiti kiksera...
#3 vise ne moze..
Khedira, Dybala, Benta, Berna, Ramsey, kikser
#3 i #77 a.k.a #1(dati im neku funkciju u klubu)
Locatelli, vjerovatno dolazi...mozda i Pogba za free, opet..
Dybalu za Brunu Fernandeza..isto vrijede...
Bekova nema dobrih a jeftinih..
Morati treba konkurencija...ovaj momak mi je zanimljiv ->Matheus Cunha, Brazilac, 21 godina, 1,84m, igra u Herthi, dvije godine bio u Leipzigu, trenutno vrijedi 35M..
poslije ce biti kasno..
Dybala, Benta i Berna...za njih se vec moze nesto izvuci..trebali bi, dok je vrijeme..
Imamo dosta novih igraca, treba to uigrati.
Sambi ne zamjerim ovu sezonu...malo koji igrac u prvoj sezoni u Italiji je izdominirao(kroz historiju)..On ima slifa, moramo biti strpljivi..odmah ga uporedjujemo sa Pjanicem, nije fer...Ni Pjanic nije dominirao u Romi prvu sezonu(u pocetku sezone ulazio sa klupe), niti kod nas zadnje dvije..

Od Chiese i Kulusevskog isto ne ocekujem previse ove godine...nadam se da nece krenuti stopama Berne u buducnosti..

McKennie isto kao i Arthur, trebace mu vremena..
Arthur 24 godine, Chiesa 23, McKennie 22, Kulusevski 20, Frabotta 21..podmladili smo se pravo u odnosu na proslu sezonu..
Imamo centralne bekove(DD) da bi ih svako pozelio, jos ako budemo pametni i zadrzimo ih...
Do jucer smo pisali kako ne dajemo sansu mladima, a kada ih Pirlo igra, onda se popljuju..pa de malo, da razmislimo..treba vremena da se sve to ukomponuje i uigra...pa ne moze preko noci..
Imamo 8 igraca 30+, od toga tri golmana, Khediru koji odlazi, 2 CB, Cuadrada i Ronalda..ima materijala za buducnost..
Ima ovdje dosta problema, to se vidi...novi igraci, puno mladji, novi sistem, novi trener, nova filozofija..
Pirli se stavlja previse tereta na ledja, ja mislim bezpotrebno..on svoje zamisli ne moze ostvariti na taj nacin..cim nesto zasteka, on pod pritiskom slijedecu utakmicu promjeni...haj sa cetiri u odbrani, pa onda tri..de ovoga u sredinu, de onoga...itd..Pirlo i dalje trazi okolo..
Ja licno vidim neke pomake, prvenstveno u brzem prebacivanju lopte naprijed,...naravno, to jos ne izgleda ni blizu kako bi trebalo...ima tu jos nekih stvari, drugi puta..
Nije samo da mi imamo probleme, imaju i drugi klubovi..Inter ima odlican tim, pa ih i ne ide bas toliko dobro, Atalanta toplo/hladno, Lazio, Roma isto tako..Milan je jedini koji igra bolje od one corona stanke..
Po Evropi, ista stvar...Liverpool neki dan izgubi 7:2, i to od koga..

Real, Barca(po 3 poraza), isto stekaju...Atletico(atomska odbrana u ligi) samo 2 gola primili, u Evropi, u 4 utakmice dobili 7..
PSG, tri poraza u ligi..Bayern mlati sve, ocekivano, prevelika je tamo razlika..
Niko od ovih klubova nije drasticno nista mijenjao..isti igraci, isti trener, ista filozofija..
A kod nas? Pirlo i dalje nema poraza u ligi..nije da je napravio neki extra posao, ali...rano je za osude...
Mene su najvise razocarali Dybala, Benta, Berna i Ramsey..prva trojica pogotovo...svih 4 treba rijesiti, januar ili ljeto..
Nesto citam da bi mogli Dybalu zamijeniti za Icardija..nisam siguran da bi ta opcija bila dobra...ja bi Dybalu za extra veznog, a dovesti rezervu Morati..brat igra k'o singerica..

Da mi je se rijesiti kiksera...

#3 vise ne moze..

Khedira, Dybala, Benta, Berna, Ramsey, kikser

#3 i #77 a.k.a #1(dati im neku funkciju u klubu)
Locatelli, vjerovatno dolazi...mozda i Pogba za free, opet..

Dybalu za Brunu Fernandeza..isto vrijede...

Bekova nema dobrih a jeftinih..

Morati treba konkurencija...ovaj momak mi je zanimljiv ->Matheus Cunha, Brazilac, 21 godina, 1,84m, igra u Herthi, dvije godine bio u Leipzigu, trenutno vrijedi 35M..

Dybala, Benta i Berna...za njih se vec moze nesto izvuci..trebali bi, dok je vrijeme..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Samo kod nas igrači za prigovor dobijaju 2+ utakmica.
Ali hajde, škola za sve, sudije su goveda dakako, svaki, imamo loše suđenje na tekmama gdje dominiramo utakmicama i bivamo kartonirani kao da mi parkiramo autobus, broj penala protiv drugu/treću godinu nema smisla gledajuci teritorijalnu nadmoc tj vrijeme u protivnickoj trećini itd. Škola.
Ali hajde, škola za sve, sudije su goveda dakako, svaki, imamo loše suđenje na tekmama gdje dominiramo utakmicama i bivamo kartonirani kao da mi parkiramo autobus, broj penala protiv drugu/treću godinu nema smisla gledajuci teritorijalnu nadmoc tj vrijeme u protivnickoj trećini itd. Škola.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mogucih 11 prema Gazzeti:
Szczesny; De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Demiral, Bentancur, McKennie, Chiesa; Ramsey; Morata, Ronaldo.
Pise se da su ostvareni kontakti sa Giroudom, za moguci prelazak u januaru.
Szczesny; De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Demiral, Bentancur, McKennie, Chiesa; Ramsey; Morata, Ronaldo.
Pise se da su ostvareni kontakti sa Giroudom, za moguci prelazak u januaru.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pise se da ce Demiral igrati desnog beka, a ja iskreno ne mogu vjerovati u to. Nakon Mckinniea na krilu, Kulusevskog na beku, Pirlo bi jos jednom sebi pucao u nogu.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma igra se on navijacima sa zivcima. Ali ovo je sve Agnellijeva kocka i zajeb, i Pirlo ovdje nema ni 1% krivice. I meni da su ponudili da budem trener Juventusa, ja bih prihvatio, bez obzira na to sto sam fudbal prestao igrati prije 20 godina u juniorima i sto sam klub vodio jedino na FM. Ali eto opet bih prihvatio...
I onda dodjes u situaciju da radi nekih apsurdnih odluka i ocajnih igara psujes sve po spisku treneru koji nije ni sam kriv sto je tu, a koji je s druge strane jedna od najvecih legendi ovog kluba i jedan od najboljih igraca koji su dirnuli fudbalsku loptu. I ko je tu kriv, mi sto se nerviramo, Pirlo koji ne moze i ne zna, ili...? Pa naravno da nismo ni mi ni on, nego Agnelli. Ok, kocka je bila dovesti i Contea iz druge lige, pa je upalilo i uspjelo. Sad nije uspjelo ocigledno i nadam se da nece vise biti kocke.
I onda dodjes u situaciju da radi nekih apsurdnih odluka i ocajnih igara psujes sve po spisku treneru koji nije ni sam kriv sto je tu, a koji je s druge strane jedna od najvecih legendi ovog kluba i jedan od najboljih igraca koji su dirnuli fudbalsku loptu. I ko je tu kriv, mi sto se nerviramo, Pirlo koji ne moze i ne zna, ili...? Pa naravno da nismo ni mi ni on, nego Agnelli. Ok, kocka je bila dovesti i Contea iz druge lige, pa je upalilo i uspjelo. Sad nije uspjelo ocigledno i nadam se da nece vise biti kocke.
Prije par dana sam procitala,da igrači misle da Pirlo s njima ne priča o taktici,da to ustvari radi Tudor, dok Baronio daje instrukcije za vrijeme utakmice, zatim da pojedini igraci kao
Dybala i Kulusevski nisu baš shvatili što tacno trener od njih taktički traži, kao i pojedini veznjaci, pogotovo u defanzivnom dijelu.Navodno, to isto je radio i Sarri.
Koliko ima istine u ovome, ne znam...
A evo i da Pirlo dobije otkaz, koga dovesti kao trenera? Placati njega i Sarija, i tog nekog novog, koliko je to uopce izvedivo?
Dybala i Kulusevski nisu baš shvatili što tacno trener od njih taktički traži, kao i pojedini veznjaci, pogotovo u defanzivnom dijelu.Navodno, to isto je radio i Sarri.
Koliko ima istine u ovome, ne znam...
A evo i da Pirlo dobije otkaz, koga dovesti kao trenera? Placati njega i Sarija, i tog nekog novog, koliko je to uopce izvedivo?
Ako nama tudor ista odredjuje, ne vidim ja nikakav razlog zasto bi bili u vrhu icega.
To sam rekao na dan kad je on najavljen kao trener to i sad mislim.
To sam rekao na dan kad je on najavljen kao trener to i sad mislim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.