SiamoNoi je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:03
Trunks je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:29
Justin je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:09
Nema ko drugi biti. Kemba je igrac prazne statistike, Brown je ogranicen igrac koji nikad nece biti all star. Hayward je bio los prve sezone nakon strasne povrede ali kako vrijeme prolazi sve je bolji i vraca polako stari nivo.
Hayward je svakako nedostatak Bostonu i tu se slažem, ali pod ovakvim okolnostima nije baš drugi igrač ekipe. Ponovo kažem, kamo sreće da nije imao one povrede jer je vrhunski swingman i pod idealnim okolnostima bio bi drugi igrač Bostona. Da je ostao na nivou iz Jazza to bi bio slučaj. Prošle sezone je propustio važne play off utakmice i kada god je Tatum oscilirao, Brown je bio taj koji bi uskočio i vodio do pobjede.
Kolega rio_ferdy88 je također već to napisao.
Tko su najbolji NBA bijelci (Amerikanci) nakon Birda?
Hayward bi tu morao biti u 10ak najboljih u najgorem slučaju.Ona verzija prije ozljede barem.
To je dobro pitanje. Stariji će to puno bolje znati od mene, ali evo napisat ću neke za koje ja smatram da su najbolji. Prvi kojih se mogu sjetiti su John Stockton, Christian Laettner, J.J. Redick, Kevin Love, Jeff Hornacek, Jason Williams itd. Tu su sigurno i Kevin McHale, Bill Walton i Ainge, ali oni su generacija kao i Bird pa ne znam računamo li i njih tu ili kao košarkaše nakon Birda. Stavio bih ja i Haywarda na tu listu.
@BernardBarnjak je već napisao većinu.