FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Vezni red crko on ne mijenja koji idiot.
-
- Kontakt:
Jel moguće da je ovoliko glup lukaku?
1921
Pa pusti je jbt
Vidi Gagliashita šta se ****.Jel blizu suspenzije sa ovim žutim?
Ne mozes odugovlačit 6 minuta igraj jbt šta ste se usrali
Vidi Gagliashita šta se ****.Jel blizu suspenzije sa ovim žutim?

Ne mozes odugovlačit 6 minuta igraj jbt šta ste se usrali
Zaljubljen sam u Brozovica.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Koliko **** igra.**** talijanština.Ajd sad primite još imbecili
Bastoni katastrofalan.Najgora utakmica u Interu vjerojatno.
-
- Kontakt:
Spojilo se dvije pobjede nakon 2 mjeseca
Retard igrač utakmice

Retard igrač utakmice

Bravo Lukaku 
jest da je trebo pustit Bastonija da zabije onaj gol al dobro je
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Mislio sam da se neću nervirat ali ne mogu, evo još uvijek se tresem
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
****, kod nas se nista do zadnje minute ne zna.
Igra na momente izgleda dobro, a opet na momente, kao da povuces rucnu i nece i nece.
Hakimi probio po strani i odmah zvoni na golu BMG.
Igra na momente izgleda dobro, a opet na momente, kao da povuces rucnu i nece i nece.
Hakimi probio po strani i odmah zvoni na golu BMG.
kako smo se trebali prosetat ovom grupom
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Bolje ovako.
Pobjeda i 1 ili 2 u Madridu i prolazimo.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
A kako se tek Real trebao prošetati ovom grupom
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Izgleda treće sezone u nizu sve otvoreno u zadnjem kolu.
Prve sezone sam otpisao nakon što se nije uspjelo uzet barem bod Tottenhamu u Londonu.Tu je izgubljen prolaz po meni iako se eto moglo proć zadnje kolo.
Prošle sezone rezervni sastav zadnje kolo i očekivani poraz doma.To sam mislim otpisao nakon što se prosulo 2-0 u Dortmundu.
Ove sezone otpisao nakon 0 bodova protiv Reala i 4 utakmice bez pobjede.Može li se treći put konačno vratit iz mrtvih?Tj. napravit ono što je od samog starta bez stresa trebalo bit napravljeno.
Spalletti nije prošao sa 8 na istu gol razliku zbog Tottenhamovog gola u gostima,Cunte sad ima priliku proć sa 8 na bolji međusobni od Gladbacha ako Real dobije ili uz bod više od Reala u idealnom scenariju skupine.
Prve sezone sam otpisao nakon što se nije uspjelo uzet barem bod Tottenhamu u Londonu.Tu je izgubljen prolaz po meni iako se eto moglo proć zadnje kolo.
Prošle sezone rezervni sastav zadnje kolo i očekivani poraz doma.To sam mislim otpisao nakon što se prosulo 2-0 u Dortmundu.
Ove sezone otpisao nakon 0 bodova protiv Reala i 4 utakmice bez pobjede.Može li se treći put konačno vratit iz mrtvih?Tj. napravit ono što je od samog starta bez stresa trebalo bit napravljeno.
Spalletti nije prošao sa 8 na istu gol razliku zbog Tottenhamovog gola u gostima,Cunte sad ima priliku proć sa 8 na bolji međusobni od Gladbacha ako Real dobije ili uz bod više od Reala u idealnom scenariju skupine.
-
- Kontakt:
Čestitike simpatizerima Intera na pobjedi, bio je yebeno uzbudljiv meč dostojan lige prvaka.
Iako je moja ekipa bila autsajder u grupi pokazli smo da nismo slučajno zalutali na ovaj nivo. Sretno ...
Iako je moja ekipa bila autsajder u grupi pokazli smo da nismo slučajno zalutali na ovaj nivo. Sretno ...
Agieren statt reagieren
Veceras ste vise zasluzili bod nego u prvoj al eto. Generalno osjeti se da je Inter bolja ekipa al kapa dole Gladbachu.Pale_Companion je napisao/la: ↑01 dec 2020, 23:43Čestitike simpatizerima Intera na pobjedi, bio je yebeno uzbudljiv meč dostojan lige prvaka.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Po meni su Borusija i Inter najviše zaslužili proći dalje, Real nije zaslužio ni prvu pobjedu protiv nas a ovu drugu neću ni komentarisati (sudija nam ne svira penal pa nakon toga isključi igrača i time direktno riješi utakmicu), a Šahtara ne treba ni komentarisati (ekipa koja izgubi 6-0 i 4-0 nema šta prolazit dalje).Pale_Companion je napisao/la: ↑01 dec 2020, 23:43Čestitike simpatizerima Intera na pobjedi, bio je yebeno uzbudljiv meč dostojan lige prvaka.
meni je ovaj real skroz bezveze ekipa
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.