I Kadric
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ne bi bilo iznenađenje da i u subotu bude kakva sudijska lakrdija...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
u subotu treba biti vrlo oprezan, puno lakse se stima sad i puno manje prasine se dize nego u zadnjim kolima a 3 boda vrijede isto 3 boda.
ovo trijeznjenje je mozda dobro i doslo gledajuci iz tog ugla, nesto ne vjerujem da ce 2x ovako lose odigrati
ovo trijeznjenje je mozda dobro i doslo gledajuci iz tog ugla, nesto ne vjerujem da ce 2x ovako lose odigrati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Prvi gol je skroz izbacio ekipu iz takta. Nevjerovatno je da sudija ne vidi igrača ispred sebe, šaban liga još 100 godina. Mislim da bi svejedno izgubili utakmicu, ali ne bi bilo ovakvo glatko.
Oni dali gol kakav su dali, otvorilo im se i to je to.
Treba dobiti krupu i sve okej.
Što se tiče aze pogubio se skroz, povlači poteze koji ga puno koštaju u svakom smislu. Do kada će bacati pare u bunar vidjeti ćemo.
Što se tiče aze pogubio se skroz, povlači poteze koji ga puno koštaju u svakom smislu. Do kada će bacati pare u bunar vidjeti ćemo.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 01 dec 2020, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ti odlasci u Listicu i Zrinjskom su mi se na q popeli, bukvalno se ide da se odradi.
A sa Zeljom se moze igrati, je li?
A sa Zeljom se moze igrati, je li?

tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
ovaj lafo klub iz predgrađa je produkt inata, i mislim da je i pticama na grani jasno da nema budućnost...sviunapad1010 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 21:20Prvi gol je skroz izbacio ekipu iz takta. Nevjerovatno je da sudija ne vidi igrača ispred sebe, šaban liga još 100 godina. Mislim da bi svejedno izgubili utakmicu, ali ne bi bilo ovakvo glatko.
-
- Kontakt:
Nisu ove godine u planu saveza za osvajanje titule

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ne napale se igrači na njih ni sekunde, evidentno jbg. Nemaju nekog motiva protiv njih, a ovi kvalitetni, i eto ti 3 ili 4-0 ko od šale.
-
- Kontakt:
Jel pitaš ili pitaš za jarana?
Čuj fulham

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A daj kakva su ovo hajcanja za Azmira, ne mogu vjerovat da se uopste prica o tome. Ne treba nam to vise vjerujte.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Ne vidim ja ovo kao neka hajcanja, jbg. Upoznali smo "gospodina" dovoljno, skužili njegovu politiku, ali pošto se o tome priča po gradu, red je da se i mi očitujemo o tome...Sviuodbranu je napisao/la: ↑01 dec 2020, 21:37A daj kakva su ovo hajcanja za Azmira, ne mogu vjerovat da se uopste prica o tome. Ne treba nam to vise vjerujte.
-
- Kontakt:
A ja, faktor smo bitan u odlucivanjuBosnausrcu9 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 21:42Ne vidim ja ovo kao neka hajcanja, jbg. Upoznali smo "gospodina" dovoljno, skužili njegovu politiku, ali pošto se o tome priča po gradu, red je da se i mi očitujemo o tome...Sviuodbranu je napisao/la: ↑01 dec 2020, 21:37A daj kakva su ovo hajcanja za Azmira, ne mogu vjerovat da se uopste prica o tome. Ne treba nam to vise vjerujte.

Ma ne zelim uopste razmisljati o tome. Zamrzio sam lika totalno zamisli kazne bozije da se desi to....Niti ostaviti klub niti mu facu odvratnu gledat.

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
-
- Kontakt:
Lik nas jest zaje.bo i slago za neke stvari, ali opet od senada mrtvog mujkana nije gori ali nikako. Taj je sve to na kubSviuodbranu je napisao/la: ↑01 dec 2020, 21:44A ja, faktor smo bitan u odlucivanjuBosnausrcu9 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 21:42Ne vidim ja ovo kao neka hajcanja, jbg. Upoznali smo "gospodina" dovoljno, skužili njegovu politiku, ali pošto se o tome priča po gradu, red je da se i mi očitujemo o tome...Sviuodbranu je napisao/la: ↑01 dec 2020, 21:37A daj kakva su ovo hajcanja za Azmira, ne mogu vjerovat da se uopste prica o tome. Ne treba nam to vise vjerujte.![]()
Ma ne zelim uopste razmisljati o tome. Zamrzio sam lika totalno zamisli kazne bozije da se desi to....Niti ostaviti klub niti mu facu odvratnu gledat.![]()
![]()

Zadnja izmjena: Bosnausrcu9, dana/u 01 dec 2020, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Ako bih zbog neceg volio da se Azmir vrati, to je onda samo da vidim ove mutivode kako hrle medju crveno-crne ekipu uz kojekakve izgovore. Da imamo koga prcat redovno.
A nista od toga, tacno bespotrebno hajcanje. Druge uzajamne usluge su u pitanju, a i Azmir je nakon Slobode i prozivanja Jasmina shvatio ko je u gradu glavni i pametno se priklonio tamo gdje ima koristi. To je jedina istina. Obraz k'o obraz, kod njih nadaleko znan' i prljav.
A nista od toga, tacno bespotrebno hajcanje. Druge uzajamne usluge su u pitanju, a i Azmir je nakon Slobode i prozivanja Jasmina shvatio ko je u gradu glavni i pametno se priklonio tamo gdje ima koristi. To je jedina istina. Obraz k'o obraz, kod njih nadaleko znan' i prljav.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Treba se nac kakav psiholog prije utakmica u Hercegovini.Svaki put se skinu gace na Sickom.Mada sam i ocekivao poraz.I kad smo bili duplo jaci gubili smo tamo,eventualno nekad bod uzimali
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ko u fudbalu traži obrazli ljude da vode klubove, pogotovo kod nas i u regiji, taj je malo zaluto, što bi reko naš bivši selektor.
-
- Kontakt:
Nije nekad, osam puta smo remizirali u širokom, ali nikad dobili. U zap. mostaru smo sigurno jednom pobijedili, i imamo neka 3 4 remija...
-
- Kontakt:
Jel to ozbiljno nesto oko azinog povratka ili je suplja nisam upucen