Nije te bilo mjesec dana, vrstis se i postanes insajder

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
He he he pored Mustedanagica, mozemo zapaziti i Handzica da se za godinu dana nista nije promijenilo, nek njeg trpimo, a Zinedin nam je problemskoroalen je napisao/la: ↑01 dec 2020, 20:19Kako nije? Na zimskim pripremama protiv Radničkog, Radnika, s kim smo već igrali (neko iz JSL), momak sam igrao. Sjećam se tekstualnog prenosa, dva gola i 5-6 šansi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 dec 2020, 20:04Pa ima razlog što je dobijao samo 10 minuta. Da je zaslužio više, dobio bi više.
Ja ga se sjećam i tek kad je došao i kad je igrao prijateljske po 90 minuta i nije bilo razlike u odnosu na ovih 10 minuta sa "privatnim problemima".
Mene je baš razočarao, i te greške i loša igra halal al mi pored toga djeluje baš nezainteresovano, bez želje, što mi smeta i što me baš iritira i zbog toga ovo moje mišljenje i negativna konstatacija.
Ne vjerujem u te privatne probleme, i ako je šta imao, ako nije glavom u treningu/utakmici/poslu kojeg radi, dok ne sredi to sve, nema potrebe da uzima mjesto nekom drugom igraču za 20 koji konkiurišu za utakmicu, a skoro svaku je konkuriso.
Za ostale igrače nemam primjedbu i "pljuvačinu".Sjajna šansa. Mustedanagić je tukao iz slobodnog udarca tik pored gola. Najbolja šansa za Bordo tim danas.Mustedanagić je pogodio za izjednačenje rezultata.Mustedanagić je ponovo dobro prijetio iz slobodnjaka. Odbrana Radničkog ovog puta otklanja opasnost.Ponovo je Mustadanagić veoma opasan. Uposlio je ovog puta Handžića, ali napadač Sarajeva ne uspijeva zabiti.GOOOOOOOOOOL. Mustedanagić je zabio za preokret Bordo tima. Još jedan odličan udarac mladog veznjaka završio je u mreži za 2:1Prijateljska tekma, al jedina koju je počeo od prve minute. I gore igrače smo trpili i forsirali da bismo došli do rezultata. Rahmanović je u prvoj sezoni kod nas bio qarina, više na klupi nego na terenu, promašio penal na derbiju, u narednom pogodio stativu s 10ak metara na skoro prazan gol... Ja vjerujem da će Zizu pokazat što je doveden, al mora dobit prostor.Sjajni Mustedanagić je odlično još jednom pokušao, nakon odbrane Handžić dolazi do lopte, ali se spetljao.
pa nije baš isto. handžić je bio planiran kao druga opcija, zamjena, dok si za zinedina platio obeštećenje. za bilo koji drugi klub u državi to bi bila katastrofa, realno. nama hvala Bogu nije.ThrillerHz je napisao/la: ↑01 dec 2020, 21:13
He he he pored Mustedanagica, mozemo zapaziti i Handzica da se za godinu dana nista nije promijenilo, nek njeg trpimo, a Zinedin nam je problem![]()
I u ovim godinama bio bih bolji od Handzica
Ovo je super bgm neki veci klubovi u ligama 5 cijela se ekipa zarazi, a kod nas evo max 2 do 3 igraca kad pogledamo vremenski period od Connaha pa do sada. Samo treba skinut kapu igracima, upravi i ssSamozdravlje je napisao/la: ↑01 dec 2020, 23:17Znam da nije tema, ali da vas pitam, da li mi to zaista dobro odgovaramo na COVID19 u odnosu na Evropu ?
- Djeco cuvajte nas, da mozemo jos koju godisnju kupiti.![]()
- Da li smo mi kao Bosanci i Hercegovci dobro odgovorili na pandemiju ?![]()
- Pazite sebe, da bi nas starkelje zastitili![]()
![]()
![]()
Dali mi mozemo kupit testove za radnik da se testiraju da nas ne zaraze. Ja cisto sumnjam da oni imaju za vode a ne za testoveAduka87 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 23:38Ovo je super bgm neki veci klubovi u ligama 5 cijela se ekipa zarazi, a kod nas evo max 2 do 3 igraca kad pogledamo vremenski period od Connaha pa do sada. Samo treba skinut kapu igracima, upravi i ssSamozdravlje je napisao/la: ↑01 dec 2020, 23:17Znam da nije tema, ali da vas pitam, da li mi to zaista dobro odgovaramo na COVID19 u odnosu na Evropu ?
- Djeco cuvajte nas, da mozemo jos koju godisnju kupiti.![]()
- Da li smo mi kao Bosanci i Hercegovci dobro odgovorili na pandemiju ?![]()
- Pazite sebe, da bi nas starkelje zastitili![]()
![]()
![]()
![]()