FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vakat je da se vratimo na staro dobro vrijeme kad smo Radnik po 5-0 pratili kuci. Dosta je vise onih patnji s njima na Kosevu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:43Pitar6785 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 04:57
Sta je sa ADUKOROM, jel on doso da se lijeci ko i Ikanda i SUSIC
**** TI KARABEZE SVOJE DIPLOME kad ti nemozes nakon 20 godina iskustva tesko oboljele igrace provalit.
Pidro je iz utakmice u utakmicu sve bolji
Vinkov nije ni jednog igraca iz akademije promoviro u prvi tim. Salcin je bio pokusaj i kako vidimo da je pustan niz vodu ko hamza..
Halali Ahbabu , ali onaj prvi dio posta nisam skontao, ali ovaj drugi dio ti je kao iz citaba. nadam se da ce se Adukor nametnuti, konkurencija u ovom trenutku na DM i CB je zestoka. iskreno i mene cudi da ne mozemo provaliti ko je dobro zdrastveno nacet, a placas ga, nije prvi put. TSS jeste marketinski potez, ali skup marketinski potez.
Ja kojeg u porodici i raji zovu Akademac nisam ljut sto u ovoj polusezoni nema novih imena. Ova Titula je bitna kao 2-3 naredne. Zasto sto
SLSVIMO 75-godisnjicu KLUBA.![]()
![]()

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Shategabri
- Kontakt:
Čime, kako?feniksptica je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:46Vakat je da se vratimo na staro dobro vrijeme kad smo Radnik po 5-0 pratili kuci. Dosta je vise onih patnji s njima na Kosevu
Bez napadača, realno 2-0.
Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Do nedjelje dolazi novi napadac. 99% sigurno i provjerena informacija, ali ne smije reci od koga. Mogu vam samo teci da sam info dobio iz kluba.
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Jel iz lige ili je uvozni? Daj nam bar nešto.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:51Do nedjelje dolazi novi napadac. 99% sigurno i provjerena informacija, ali ne smije reci od koga. Mogu vam samo teci da sam info dobio iz kluba.
Koševo Zapad
Koje nedjelje...?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:51Do nedjelje dolazi novi napadac. 99% sigurno i provjerena informacija, ali ne smije reci od koga. Mogu vam samo teci da sam info dobio iz kluba.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma joj. Vidjet ces sve u nedjelju. Znas da ja uvijek provjerenim informacijama raspolazem.Shategabri je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:53Jel iz lige ili je uvozni? Daj nam bar nešto.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:51Do nedjelje dolazi novi napadac. 99% sigurno i provjerena informacija, ali ne smije reci od koga. Mogu vam samo teci da sam info dobio iz kluba.
PSPHM
U CZV jucer debitovao 16ogodisnjak. Sto ne bi i u nas?Samozdravlje je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:13
Fanimo je sjajan igrac na svojoj poziciji. Nije tacno da "ne zna lopte", zbog toga sto igramo na postavljenu odbranu njegova brzina ne dolazi do izrazaja
Ne moze igrati beka, ali zbog brzine i "pluca" moze cuvati ledja beku. Moze odigrati pas na malom prostoru, moze sa Rahmanovicem izigrati odbranu. Ima strasnu ljevicu. Dva gola Slobodi ni iz cega. Ako je dobar u "glavi", a vjerujem da jeste, mora biti starter. Malo mu je trebalo da se prilagodi, a najbolje od njega ocekujem na proljece.
Nije mu bilo lahko nametnuti se u Sarajevu, pored Velkoskog i Jukica... Po meni mora mu se dati na znanje da je prvi izbor.
Po meni bolji od onog sto dodje iz Slaven Belupa(bar na pocetku). Ja samo onako kao posmatrac pisem, nisam strucan(profesionalac).
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Ova nedjelja ili neka nedjeljaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:51Do nedjelje dolazi novi napadac. 99% sigurno i provjerena informacija, ali ne smije reci od koga. Mogu vam samo teci da sam info dobio iz kluba.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ne mogu ni o tome govoriti. Obecao sam insajderu.bordobijeli je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:57Ova nedjelja ili neka nedjeljaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:51Do nedjelje dolazi novi napadac. 99% sigurno i provjerena informacija, ali ne smije reci od koga. Mogu vam samo teci da sam info dobio iz kluba.![]()
PSPHM
-
- Kontakt:
zagorski je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:18Reci da se salisSamozdravlje je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:13
Fanimo je sjajan igrac na svojoj poziciji. Nije tacno da "ne zna lopte", zbog toga sto igramo na postavljenu odbranu njegova brzina ne dolazi do izrazaja
Ne moze igrati beka, ali zbog brzine i "pluca" moze cuvati ledja beku. Moze odigrati pas na malom prostoru, moze sa Rahmanovicem izigrati odbranu. Ima strasnu ljevicu. Dva gola Slobodi ni iz cega. Ako je dobar u "glavi", a vjerujem da jeste, mora biti starter. Malo mu je trebalo da se prilagodi, a najbolje od njega ocekujem na proljece.
Nije mu bilo lahko nametnuti se u Sarajevu, pored Velkoskog i Jukica... Po meni mora mu se dati na znanje da je prvi izbor.
Po meni bolji od onog sto dodje iz Slaven Belupa(bar na pocetku). Ja samo onako kao posmatrac pisem, nisam strucan(profesionalac).![]()
Ne mladicu ne salim se, mozda sam malo "kvaran" ili ironican. Svi mi Pitari smo emotivci, vezemo se za individue kao "ginu za FKS". Ja sam mozda i najgori u tome, pogotovo bio. Atmosfera u slacionici nam nesto aman-zaman. Evo Ti primjer. Kao 10-snjak upoznao igraca FKS Djokica na ljetovanju u Dubrovniku(sa osnovnom skolom) nivo Cruza sad. Bio taj momak ljubazan sa djecakom i za mene postao zvijezda. Igrao je kao rezerva (protiv Zeljeznicara) iskreno isto nista. Nije se snasao, ali meni i dan danas dobar

Samo sto nisam plakao sto mu stariji psuju. Izbor svakog navijaca je emocija ili trenutni ucinak. Podrzavam oboje.
Danas se atmosfera pravi € ili KM. Opravdaj platu i postuj dres je jedino mjerilo.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Da, al koliku će cijenu lupit? Naumpade mi kad smo se prije 5-6 godina raspitivali za Srđana Grahovca, da su ga zacijenili 200 hiljada eura. A to je bio period kad su bili dosta siromašniji nego danas. Da prodaju zlatnu koku "konkurentu"... Ništa od tog.feniksptica je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:38Para vrti gdje burgija neceKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:29Nema teorije da Lukić dođe u Sarajevo. Lično mislim da Borac svoje najbolje igrače neće prodavati Sarajevu. Nedim Hadžić je realna opcija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- JavierBosnia
- Kontakt:
I sta ti mislis koga lazes, nas ili sebe?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:51Do nedjelje dolazi novi napadac. 99% sigurno i provjerena informacija, ali ne smije reci od koga. Mogu vam samo teci da sam info dobio iz kluba.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- feniksptica
- Kontakt:
Pa zasto ganjat i dovodit neke starije igrace za koje mislis da ce igrat i mozda ih vracat u zivot. Kad imas igraca koji je dokazao da moze i hoce igrat ovu ligu koji je mlad..daj njemu tu platu koju si planiro pa ces vidjet kako on sam vrsi pritisak na klub..prodat ce ga za manje od ocekivanog. Al nemamo mi covjeka za to realno u klubu..Nama treba neko ko Ibrak..samo posteniji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovo je vece lozenje od Envera i prenosa Australian Opena. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Meni je kao forumas ozbiljan i ne vidim razlog da loži raju bez veze. Malo mi je nelogican termin sad za dovodjenje igraca, al eto sacekacemo i nedjelju.JavierBosnia je napisao/la: ↑01 dec 2020, 16:12I sta ti mislis koga lazes, nas ili sebe?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:51Do nedjelje dolazi novi napadac. 99% sigurno i provjerena informacija, ali ne smije reci od koga. Mogu vam samo teci da sam info dobio iz kluba.
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 49 gostiju.