Upravo tako.
Sve rečeno!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Upravo tako.
Normalno da se Ćiro ugradioDrFilgud je napisao/la: ↑01 dec 2020, 11:11Ćiro je došo ko superiskusan vuk, znao je gdje dolazi, šta hoće i kolko može. Vodio je igru po svojim pravilima, koja se mnogima ne sviđaju, ali je izvuko maksimum iz situacije. Od raspale reprezentacije, u smjeni generacija, napravio je respektabilnu ekipu. Naravno da se prije svega finansijski maksimalno ugradio.
Sušić je preuzeo reprezentaciju kad je procijenio da ima ekipu koja objektivno može napravit iskorak, što je i sam prizno. Desetak igrača koji u kvalitetnim ekipama igraju bitne uloge, od njih nekoliko europske klase, voljni momenat igrača i navijača na vrhuncu. Odveo nas je na SP, ali je onda pokazo svoje pravo trenersko lice. Po meni nije iskoristio objektivne mogućnosti ekipe koju je naslijedio.
Meša je došo u nezgodnom trrenutku i , bar po meni, trener koji je najmanje zaslužio da ga se pljuje. Pokušo je da radi maksimalno profesionalno, doveo svoje saradnike, primjenjivo metode koje se koriste u modernom fudbalu...Nažalost imo je nekolko neobjašnjivih taktičkih kikseva i možda je malo previše ugađo javnosti. Ipak suština je da je došo u potrošenu ekipu, koja više nije imala motiv i snagu da ponovi uspjeh.
Prosinečki je imo dobru namjeru, ali tanak karakter. Želio je izazov i imo šansu da se dokaže sa relativno potentnom ekipom u konkurenciji koja je bila po mjeri.
Nažalost se pokazalo da Prosinečki nema potencijal za veće trenerske domete. Previše je tu foliranja, improvizacije, kafane i javašluka. Onda se skroz pustio niz vodu sa lokalniom ekipom.
Bajević je trebo vodit reprezentaciju 2+3 mjeseca. Odradit baraž i EP, ako se plasiramo. Onda se sve oteglo i iskomplikovalo.
Duško nije imo ni energiju, ni namjeru da se bavi svim ovim i očigledno je statirio, dok su drugi radili poso. Onda to sve malo začinio poznatim terslukom.
Sa razlogom navijači negoduju, ne postoji povjerenje u savezu da mogu odraditi kvalitetan ciklus.
HahahahahDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:59Ja imam osjećaj da je Vico gurnuo u vatru Misketa i Spahića jer ako fule sa izborom selektora, oni će i odgovarati.
Nezgodna je situacija, oni su tu samo da predlože kandidate, odluku donosi izvršni odbor, ako sve ode u helać neće biti kriv ni Vico ni IO, već će se pričati o ovoj dvojici.slusalica je napisao/la: ↑01 dec 2020, 14:16HahahahahDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:59Ja imam osjećaj da je Vico gurnuo u vatru Misketa i Spahića jer ako fule sa izborom selektora, oni će i odgovarati.
kakvo zapazanje![]()
Pa normalno jbte da ce "strucna" komisija koja odabere selektora i odgovarati ako ne bude valjao.
Svijet tako funkcionise, pobogu si Roki.
To je to... @Sviuodbranu je takodjer objasnio ali malo drugacijim jezikom.DrFilgud je napisao/la: ↑01 dec 2020, 11:11Ćiro je došo ko superiskusan vuk, znao je gdje dolazi, šta hoće i kolko može. Vodio je igru po svojim pravilima, koja se mnogima ne sviđaju, ali je izvuko maksimum iz situacije. Od raspale reprezentacije, u smjeni generacija, napravio je respektabilnu ekipu. Naravno da se prije svega finansijski maksimalno ugradio.
Sušić je preuzeo reprezentaciju kad je procijenio da ima ekipu koja objektivno može napravit iskorak, što je i sam prizno. Desetak igrača koji u kvalitetnim ekipama igraju bitne uloge, od njih nekoliko europske klase, voljni momenat igrača i navijača na vrhuncu. Odveo nas je na SP, ali je onda pokazo svoje pravo trenersko lice. Po meni nije iskoristio objektivne mogućnosti ekipe koju je naslijedio.
Meša je došo u nezgodnom trrenutku i , bar po meni, trener koji je najmanje zaslužio da ga se pljuje. Pokušo je da radi maksimalno profesionalno, doveo svoje saradnike, primjenjivo metode koje se koriste u modernom fudbalu...Nažalost imo je nekolko neobjašnjivih taktičkih kikseva i možda je malo previše ugađo javnosti. Ipak suština je da je došo u potrošenu ekipu, koja više nije imala motiv i snagu da ponovi uspjeh.
Prosinečki je imo dobru namjeru, ali tanak karakter. Želio je izazov i imo šansu da se dokaže sa relativno potentnom ekipom u konkurenciji koja je bila po mjeri.
Nažalost se pokazalo da Prosinečki nema potencijal za veće trenerske domete. Previše je tu foliranja, improvizacije, kafane i javašluka. Onda se skroz pustio niz vodu sa lokalniom ekipom.
Bajević je trebo vodit reprezentaciju 2+3 mjeseca. Odradit baraž i EP, ako se plasiramo. Onda se sve oteglo i iskomplikovalo.
Duško nije imo ni energiju, ni namjeru da se bavi svim ovim i očigledno je statirio, dok su drugi radili poso. Onda to sve malo začinio poznatim terslukom.