TobejarabiSamozdravlje je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:48PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:43Samo da pozdravim pravu raju na ovom forumu, novi sam i bolestan za FK Sarajevo kao i vi. Nadam se dobrom druzenju.
@Tobe ?![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ORIGINAL 1987
- AlfredNobel
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:04Ma to je klasicna ona nasa ljubomora cim neko uspije i malo se izdigne iz prosjeka odma ne valja i nađe mu se stotinu mana.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 nov 2020, 02:18U čemu se ogleda ta teorija "da je poletio nakon poziva u repku? "
Ne kontam kako primjete da se ufurao i 'digao' nos nakoj repke, hajde da ima nekih pokazatelja, pa bih rekao. Ovako, momak i dalje se bori i izgara, najviše pretrči svaku tekmu, kao i prije famoznog poziva u repku. Kako se voli pričati u prazno, to je čudo.
Eto dobio poziv, sad ga boli qurac za klubom, praviće probleme, neće produžiti ugovor, otiće kao zadnji ker. Ja logike, pogotovo kad je u pitanju Benjo, momak koji je regularan maksimalno. Isto važi i za Rahmana, recimo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
[quote=Zip post_id=8009883 time=1606744165 user_id=33579]
Bit ce mi mnogo zao sljedeceg napadaca FK Sarajevo, ako to bude neki igrac sa velikim primanjima, mislim da ce ovde pojedini da samoubistva izvrse ako isti ne bude davao minimum jedan gol po utakmici. A vjerujem da ce neki pod prozor dolaziti da lome stakla...
Znaci, sljedecem napadacu sa velikim primanjima se ne smije desiti da promasi.
[/quote]
Kakav god da dodje, nece gori biti od Handzica. Moja komsinica od 90 godina koja koristi stake za hodanje, dala bi ono sto je handzic promasio protiv anamo njih i veleza.
Bit ce mi mnogo zao sljedeceg napadaca FK Sarajevo, ako to bude neki igrac sa velikim primanjima, mislim da ce ovde pojedini da samoubistva izvrse ako isti ne bude davao minimum jedan gol po utakmici. A vjerujem da ce neki pod prozor dolaziti da lome stakla...
[/quote]
Kakav god da dodje, nece gori biti od Handzica. Moja komsinica od 90 godina koja koristi stake za hodanje, dala bi ono sto je handzic promasio protiv anamo njih i veleza.
PSPHM
Ti baš voliš Rahmanovića

Inače odličan video, kao i svaki do sad

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ja da namjestim onakve zicere i ne postigne se gol, pocijepao bih i gaće i štucne. Trčiš , trudiš se i opet ne pobijediš. Pogotov poslije crvenog kartona, koji i nije trebao biti dodijeljen.
Smije,ali da bi zodovoljio i opravdao platu po pojedincima,minimum 43 gola za polusezonu,yebiga istrosila se raja za Tinin licni dohodak i bonuse...Zip je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:49Bit ce mi mnogo zao sljedeceg napadaca FK Sarajevo, ako to bude neki igrac sa velikim primanjima, mislim da ce ovde pojedini da samoubistva izvrse ako isti ne bude davao minimum jedan gol po utakmici. A vjerujem da ce neki pod prozor dolaziti da lome stakla...

Prekosutra nam sudi Mateo Musa iz Čitluka. Mahači su J. Musa i Čejvanović, a 4. je opet Sabrija 
Musa nam je dosad sudio dvaput protiv Krupe, a ta druga je bila u prvom kolu ove sezone

Musa nam je dosad sudio dvaput protiv Krupe, a ta druga je bila u prvom kolu ove sezone

Veliki Brat sve prati i zna i nema pitanja tipa kako znaju?AlfredNobel je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:57fera je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:04Ma to je klasicna ona nasa ljubomora cim neko uspije i malo se izdigne iz prosjeka odma ne valja i nađe mu se stotinu mana.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 nov 2020, 02:18U čemu se ogleda ta teorija "da je poletio nakon poziva u repku? "
Ne kontam kako primjete da se ufurao i 'digao' nos nakoj repke, hajde da ima nekih pokazatelja, pa bih rekao. Ovako, momak i dalje se bori i izgara, najviše pretrči svaku tekmu, kao i prije famoznog poziva u repku. Kako se voli pričati u prazno, to je čudo.
Eto dobio poziv, sad ga boli qurac za klubom, praviće probleme, neće produžiti ugovor, otiće kao zadnji ker. Ja logike, pogotovo kad je u pitanju Benjo, momak koji je regularan maksimalno. Isto važi i za Rahmana, recimo.
Znaju i nema dalje

Ja mislim da je vakat da u srijedu odmori Pejović.
Sušić - Đokanović da počnu. Krste naravno umjesto Tatara i mislim da će Vinko ići u tom smjeru.
Međutim "da sam ja neko" i kada bi se dublje zaigrao ne bi bilo lose:
....................Kovačević................
Hodžić..Milicevic.. Dupovac..Salcin
.............Sušić....Đokanović.........
Hebibović...Rahmanović...Fanimo
......................Krste......................
Sušić - Đokanović da počnu. Krste naravno umjesto Tatara i mislim da će Vinko ići u tom smjeru.
Zamisli da je Beqiraj promasio 100% priliku za pobjeduVanja8 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 16:31Smije,ali da bi zodovoljio i opravdao platu po pojedincima,minimum 43 gola za polusezonu,yebiga istrosila se raja za Tinin licni dohodak i bonuse...Zip je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:49Bit ce mi mnogo zao sljedeceg napadaca FK Sarajevo, ako to bude neki igrac sa velikim primanjima, mislim da ce ovde pojedini da samoubistva izvrse ako isti ne bude davao minimum jedan gol po utakmici. A vjerujem da ce neki pod prozor dolaziti da lome stakla...
Znaci, sljedecem napadacu sa velikim primanjima se ne smije desiti da promasi.![]()

Ako je Susic spreman, ja bih ga ostavio za Banja Luku. U vezni red bih prebacio Milicevica, a Serbecic na stoperu. Naravno, ovo cisto radi toga da imamo Susica na raspolaganju za vikend. Cisto sumnjam da bi igrao u Banja Luci, ako bude igrao u srijedu.Haver ! je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:06Ja mislim da je vakat da u srijedu odmori Pejović.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja bi to ovakoHaver ! je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:06Ja mislim da je vakat da u srijedu odmori Pejović.
...............Kova
Heba---Mili---Dupovac--Salcin
......Zinedin...Djokanovic
Fanimo...Rahman...Jukic(neka ga malo, da vidimo ima li sta od njega

...........Krste
Poslije izvaditi Fanima, ubaciti Hodzica(Hodzic na beka, Heba krilo), kasnije Adukor umjesto Rahmana(Zizu na prednjeg veznog)
Adukor cisto da ga vidimo da postoji, vakat je da i on koju minutu odigra
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I ja bih krenuo s Jukićem. Niko se u formu nije vratio sjedeći na klupi. A nije da ne zna, one tri tekme prošle sezone i 2-3 s početka ove su pokazale da je riječ o finom krilu koje je u velikom padu forme.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Tatar je najbolji potez onoga ko ga je uspio dovesti u FKS. Tatar je svojim golovima (TC,Borac i onim u 86 min-Mladosti)najzasluzniji za posljednju Titulu. Tatar je uz to sto je nabolji strelac lige, 4 asis.,3 gola u Evropi vjerovatno nas najbolji igrac u novoj sezoni.
Uvijek mi je djelovao kao smiren i saburli momak, prije bih od Rahmana ocekivao onaku reakciju.
Poruka za Evropu, morat cete dobro odrijesiti kesu, ako hocete ovakvog majstora.
@Vanja4 , zasto ovo
? Pa drugovi smo. 
Uvijek mi je djelovao kao smiren i saburli momak, prije bih od Rahmana ocekivao onaku reakciju.
Poruka za Evropu, morat cete dobro odrijesiti kesu, ako hocete ovakvog majstora.
@Vanja4 , zasto ovo

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Eee kerime iz gorazda javi se ako si tiSamozdravlje je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:19Tatar je najbolji potez onoga ko ga je uspio dovesti u FKS. Tatar je svojim golovima (TC,Borac i onim u 86 min-Mladosti)najzasluzniji za posljednju Titulu. Tatar je uz to sto je nabolji strelac lige, 4 asis.,3 gola u Evropi vjerovatno nas najbolji igrac u novoj sezoni.
@Vanja4 , zasto ovo? Pa drugovi smo.
![]()
NEMA NAZAD
pozdrav drug i da nam brzo ozdravisPeakyBlinders je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:43Samo da pozdravim pravu raju na ovom forumu, novi sam i bolestan za FK Sarajevo kao i vi. Nadam se dobrom druzenju.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Isto mislim. silom prilika poceo onu protiv TC. Ostalo na kasikicu 10-15 minuta. doduse tesko je i dobiti priliku pored Tatara i Fanima.
Ipak mislim da ce Velkoski poceti.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, PapakIzSa i 128 gostiju.