Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Na ovo smo ranije bili od košarkaške reprezentacije navikli, pa eto jedan period smo pali u tu neku provaliju....Opet smo se vratili tamo gdje nam je mjesto, na smotri najboljih reprezentacija Evrope. Timski duh, zalaganje, borbenost, odličan rad selektora, sve štima i više nego zasluženo je ostvaren plasman. SVAKA ČAST! BRAVO!
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Ma klasicni uhljeb. Nikad on nije kriv samo su drugi krivi. Edin Avdic ili Vlado Majer moraju prenositi utakmice. A ne ova neznalica.legenda reala je napisao/la: ↑30 nov 2020, 00:52I napiso ja sam bio tu uvijek kad su bacali nuklearneBundesliga je napisao/la: ↑30 nov 2020, 00:45Ko zohar kakav. Kad bi bacili nuklearnu on bi se izmigoljio nekako. Ne mozes ga se rijesit.![]()
Mislim na fudbalu nemamo nekog komentatora, a on i nije toliko los, al kosarku ne smije prenositi frajer ne poznaje osnovna pravila kosarke
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pokazi postovanja prema covjeku koji je prenosio finale LP 95 godine na licu mjesta 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Jel to bilo kad je Vesely promasio 12 bacanja?

I am not yet born; O hear me.

Ali najludji kad se nakaslje

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Jos kad pita Jojica, pa jel to moguce. Kaze covjek, pa moguce je. Glupa pitanja, ako se vec desilo, moguce je mamlaze.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- sagitarius
- Kontakt:
To je to kad imas normalan savez...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
To je taj sistem i normalniji savez. Odmah dolazi bolji strucni stab i bolje zalaganje igraca.
Isto ovako se moglo i u fudbalu da nas nisu ovi mamlazi u foteljama zavili u crno.
Dodaj ovim momcima ostale koji fale i jos uzeti Garzu i Alibegovica. Bgm bi se mogao i trazit rezultat neki na Euru abd.
Napokon da se mozemo i nadati necemu i neku euforiju dozivit i veselje kako treba.

Isto ovako se moglo i u fudbalu da nas nisu ovi mamlazi u foteljama zavili u crno.
Dodaj ovim momcima ostale koji fale i jos uzeti Garzu i Alibegovica. Bgm bi se mogao i trazit rezultat neki na Euru abd.
Napokon da se mozemo i nadati necemu i neku euforiju dozivit i veselje kako treba.

BašČelik!
-
- Kontakt:
Svaka cast na plasmanu i tu sva prica i analiza staje. Ovo su bile nizerazredne kvalifikacije, gdje je vecina reprezentacija igrala sa drugom (a neke i trecom) postavom. Ne isplati se neke zakljucke izvoditi a igri, igracima ovdje se jedino moze analizirati selektor koji je uspip izvuci najbolje iz realno limitirane ekipe i na tome mu treba odati veliko priznanje. Realno je iskoristio fizikaliju, agresiju i uspio motivisati momke da ginu u odbrani, jer ako cemo iskreno, u ovoj ekipi jedino kameni i atic imaju potencijal za neku ozbiljnu ekipu, donekle svojom borbom i zalaganjem nadoknadi i sulejmanovic neke svoje nedostatke u igri. Roberson sa jedinim kvalitetom iz ofanzivnog arsenala sutem za 3p po meni nije toliko upotrebljiv. Nije bas nesto narocito sposoban iskreirati sut, puno srlja i ganja atrakciju( da imao je 4-5 asista, ali i 4-5 turnovera). Sve u svemu, srecom i ostali su bili tanki u ovim prozorima i na vrijeme svo se kvaifikovali. Sad slijedi duga pauza i priprema. Zahvaliti se milosevicu, pasalicu i par ovih starijih koji popunjavaju samo broj. Gegicu i vrabcu ostaviti prostora samo za odbranu i apsolutno zabraniti da dirnu loptu u napadu, a campara,penava,sejfic i ostali bi trebali biti backup za prave kosarkase.
Jos jednom cestitke i svaka cast selektoru Bosnicu, nije mala stvar da se iz ovako limitirane ekipe izvuce 2 ovakve utakmice gdje smo bez vecih poteskoca savladali ekipe koje su realnim kvalitetom na nasem nivou(latvija mozda i vise).
Jos jednom cestitke i svaka cast selektoru Bosnicu, nije mala stvar da se iz ovako limitirane ekipe izvuce 2 ovakve utakmice gdje smo bez vecih poteskoca savladali ekipe koje su realnim kvalitetom na nasem nivou(latvija mozda i vise).
- PointBlank
- Kontakt:
Jel bio Sikiraš s ovim momcima?
Ko ce sad cekat 2 godine jbt zivot...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kenan Kamenjas - Nikola Pekovic
- Chapman1886
- Kontakt:
hvala bogu riješismo se dinokija konjakovića iz košarke odma se vratili tamo gdje pripadamo

da se njega još pita sigurno ne bi tamo igrali
Samo Sloboda | COYG
Eto sad nije do Saveza
sad je do igraca ,a da je Harun tu,pricalo bi se ,sve je on sredio.

Nurkic treba javno da se izvine Dini Konakovic, ukoliko to ne uradi nema sta traziti u reprezentaciji...
lumani je napisao/la: ↑30 nov 2020, 00:35Isti Profil druze,nije Jaza bez razloga godinama bio vaniJaza je igrao U doba Kada su pojedinci vladali na terenu a ostali nosali vodu
Kada se pojave Nurk,Musa i drugi sve se mijenja
![]()

jaza bi napravio pet tehnickih pogreski dok bi dosao do kosa u onoj situaciji u clutchu,kad je kameni uzeo loptu na vrhu posta i krenuu u solo akciju,koju zavrsava u stilu divca, kosem ispod ruke.
i sigurno je jazo zabijaao tricu i bio onako pokretljiv.
nema tebi pomoci, slijep pored ociju.
svaka cast vedranu na hrabrosti da isforsira kamenjasa, siguran sam da je kao veliki radnik i profesionalac pomno gledao Sparse u aba2. mogao je komotno startati i sa suljom i penavom ali nije. a i cestitke na pedagoskom pristupu prema gegicu koji je pravio velike greske u kontinuitetu...vratice mu to gegic nekad. siguran sam da bi jedna hrvatska bila sretna da gegic moze igrati za njih, ovako su osudjeni na mucenog ukica i jos gore od njega.
nasa spoljna linija je strasno zilava, sve dugajlije koje hoce igrati odbranu...gegiceva igra u dres, atic koji se strasno trosi u odbrani pa mu zato ne mozes zamjeriti kad procenti suta trpe, svaku utakmicu ima bar jednu blokadu ala d.wade. lazic i vrabac isto ginu i imaju natprosjecnu visinu.
jos kad se se na sve ovo doda alibegovic koji ima strasan motor i voljan je da rilja u odbrani a za razliku od sulje(koji je bio vrlo dobar ove dvije utakmice) ima veci bbiq i rijetko grijesi.
kameni pored nevjevatno zrele igre ( juka vazi za jednog od inteligentnijih centara ali sa 20 godina nije bio ovakav u tom segmentu) takodjer ima odlican motor i to je ekstra kvaliteta koju nekada veliki talenti nemaju ...teletovic je jedan od njih...a da ne govorim da mirza nikad nije naucio kako navuci igraca za faul da ode na slobodna bacanja, nije znao dodati loptu...
bice ovo ekipa koja moze svima pomrsiti racune. ali je suludo da se bavimo spiskovima 2022...zivimo u zamimljivim vremenima. ko ziv ko mrtav.
nasa spoljna linija je strasno zilava, sve dugajlije koje hoce igrati odbranu...gegiceva igra u dres, atic koji se strasno trosi u odbrani pa mu zato ne mozes zamjeriti kad procenti suta trpe, svaku utakmicu ima bar jednu blokadu ala d.wade. lazic i vrabac isto ginu i imaju natprosjecnu visinu.
jos kad se se na sve ovo doda alibegovic koji ima strasan motor i voljan je da rilja u odbrani a za razliku od sulje(koji je bio vrlo dobar ove dvije utakmice) ima veci bbiq i rijetko grijesi.
kameni pored nevjevatno zrele igre ( juka vazi za jednog od inteligentnijih centara ali sa 20 godina nije bio ovakav u tom segmentu) takodjer ima odlican motor i to je ekstra kvaliteta koju nekada veliki talenti nemaju ...teletovic je jedan od njih...a da ne govorim da mirza nikad nije naucio kako navuci igraca za faul da ode na slobodna bacanja, nije znao dodati loptu...
bice ovo ekipa koja moze svima pomrsiti racune. ali je suludo da se bavimo spiskovima 2022...zivimo u zamimljivim vremenima. ko ziv ko mrtav.
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 30 nov 2020, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, armin, Proximic i 27 gostiju.