Ti si dobar. Ja ugledao ovu sliku na netu, mislio da igra neku humanitarnu u u čast Maradoni.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ti si dobar. Ja ugledao ovu sliku na netu, mislio da igra neku humanitarnu u u čast Maradoni.
Facts. Pogotovo za ovo prvo. Koeman je smijesan trener i uzimati bilo kakve njegove odluke za nesto je presmijesno.
Kad se shvati da je Pjanić doveden isključivo zbog peglanja knjiga i da nije trenerova želja, biće lakše.ReX je napisao/la: ↑30 nov 2020, 12:21Pa hocemo sad postavljate jednu-dvije utakmice kao ultimatum za nesto? Svasta![]()
Nije Pjanic neki balavac da mu se sudi nakon jedne i po utakmice gdje ekipe inace izgleda kao qarina. Kakve to vi pasove ocekujete, da svaki drugi bude a la Xavijev u primeu, da ide kroz petoricu i sluzi kao asistencija, kad malo bolje skontate koja je uloga Pjanica na terenu bice vam lakse. Takodjer kad postane ziviti u nekoj zabludi da vezni igraci moraju liciti na Xaviestu takodjer bice vam lakse. Ono sto su sta dva igraca radili nijedan trenutni igrac Barce nije ni blizu, a i ne nazire se igrac koji bi u buducnosti mogao biti novi merlin u veznom redu. Tako da malo smanjite ocekivanja i pocnite da gledate neke stvari sa realnoscu..
Pjanic je sa svim sto se desavalo od pocetka sezone do sada, itekako fino odradio posao i vjerujem da ce u buduce biti puno bolje, ali sve dok sistema ne trebaju se ocekivati neke stvari od njega kao ni od ekipe same. U ostalom nekom suditi nakon 30 minute ovdje, 60 ovdje, pa 3 utakmice ne igranja itd itd je teski idiotizam.
Znam da je popularno spustati vlastite igrace (bosance i hercegovce) zbog jeftini poena na nekom forumu/socijalnim medijama. I opcenito spustati ono sta je nase a dizat neke tamo francuze, srbe, holandzane, hrvate i bogove oceve. Nista novo od bosnje. Vec vidjeno u svim sportovima i kroz x xadnji godina.![]()
Slažem se igrat će na kartu jer je prije uzeo sve i svašta i pod njegovim vodstvom smo bili najbolji timmiky_hz je napisao/la: ↑30 nov 2020, 20:15Ja mislim da ce to Laporta poderat.On je i prosle uzeo bez ikakvog plana tj najava,preko noci bukvalno odluceno da se kandiduje,s tim sto sad ima fore do 24.januara za finu kampanju. Po ovome malo sto pratim mislim da je u prednosti u ovoj nekoj pocetnoj fazi.
Ni po cemu nije u prednosti, 70% BITNIH ljudi misli da je Font bolji kandidat, da je okupio puno bolji tim i da je ozbiljnije pripremljen, kampanja se ne sprema mjesec dana, lik je doslovno najavio da ce prvih 100 dana samo objasnjavati sociosima svoj plan, font za prvih 100 dana ce 20 razlicitih stvari uraditi.miky_hz je napisao/la: ↑30 nov 2020, 20:15Ja mislim da ce to Laporta poderat.On je i prosle uzeo bez ikakvog plana tj najava,preko noci bukvalno odluceno da se kandiduje,s tim sto sad ima fore do 24.januara za finu kampanju. Po ovome malo sto pratim mislim da je u prednosti u ovoj nekoj pocetnoj fazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.