FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jeste ako vratik dobije 1 razlike ili 2 ali da ima manje postignutih golova
Jel moguce da niko ne zna ?????neutralan__ je napisao/la:jel Zeljo u finalu?
A kad igra Vratnik ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Treći poraz Sarajeva, Želju u finale vodi minimalan poraz AustrijanacaEdinTM87 je napisao/la:Jel moguce da niko ne zna ?????neutralan__ je napisao/la:jel Zeljo u finalu?
A kad igra Vratnik ?
Ukoliko Vratničani dobiju tri ili više golova razlike oni će igrati u finalu zbog bolje gol razlike
U toku su utakmice trećeg kola na 18. Memorijalu Asim Ferhatović Hase koji se igra u sarajevskoj Skenderiji. U prvoj utakmci danas Sarajevo je izgubilo i u trećem susretu, ovaj put od sarajevske Bosne 4:6.
U grupi B Željezničar je pobjedom nad Vojvodinom od 4:1 osigurao minimum plasman u duel za treće mjesto. U toku je utakmica između ekipe Legea i Budve (trenutno je 6:2). Legea, prošlogodišnji pobjednik turnira plasirala se u finale.
Odluka o drugom finalisti past će nakon što svoj duel trećeg kola odigraju Vratnik i Sisebrun. Ukoliko Vratničani dobiju tri ili više golova razlike oni će igrati u finalu zbog bolje gol razlike. Ta je utakmica na programu od 13 sati.
Za zivot cijeli!
- neutralan__
- Kontakt:
bit ce gustoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Treći poraz Sarajeva, Želju u finale vodi minimalan poraz AustrijanacaEdinTM87 je napisao/la:Jel moguce da niko ne zna ?????neutralan__ je napisao/la:jel Zeljo u finalu?
A kad igra Vratnik ?
Ukoliko Vratničani dobiju tri ili više golova razlike oni će igrati u finalu zbog bolje gol razlike
U toku su utakmice trećeg kola na 18. Memorijalu Asim Ferhatović Hase koji se igra u sarajevskoj Skenderiji. U prvoj utakmci danas Sarajevo je izgubilo i u trećem susretu, ovaj put od sarajevske Bosne 4:6.
U grupi B Željezničar je pobjedom nad Vojvodinom od 4:1 osigurao minimum plasman u duel za treće mjesto. U toku je utakmica između ekipe Legea i Budve (trenutno je 6:2). Legea, prošlogodišnji pobjednik turnira plasirala se u finale.
Odluka o drugom finalisti past će nakon što svoj duel trećeg kola odigraju Vratnik i Sisebrun. Ukoliko Vratničani dobiju tri ili više golova razlike oni će igrati u finalu zbog bolje gol razlike. Ta je utakmica na programu od 13 sati.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
To sa gol razlikom nam je dobro poznato, sa Bajramskog... Valjda se nece ponovit.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Hoće sigurno,pogotovo na turniru koji organizuju komšijeEdinTM87 je napisao/la:To sa gol razlikom nam je dobro poznato, sa Bajramskog... Valjda se nece ponovit.

Hajde lazare,hajde Lazare..
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
trebali bi znati do sad, al nema rezultata jos uvijektm-ovac iz mase je napisao/la:Ima li sta !? Jesmo ili nismo u finalu ?
edit
Produžit ću ugovor sa Željom, ali ne pod ovim uslovima
Još uvijek me niko nije zvao iz kluba da pričamo na tu temu, ali vjerovatno ću ovih dana dobiti takav poziv
Ibrahim Šehić golman Željezničara i reprezenativac BiH do ljeta ima važeći ugvovor sa aktuelnim prvakom države. Iako se u medijima proteklih dana špekulisalo da Šehić u januaru vjerovatno napušta klub, u razgovoru za SC reviju to golman Plavih demantovao:
«Nije istina, niti da sigurno odlazim, niti da sam odbio produžiti ugovor s klubom», kaže Šehić.
«Još uvijek me niko nije zvao iz kluba da pričamo na tu temu, ali vjerovatno ću ovih dana dobiti takav poziv. Što se mene tiče, želim produžiti ugovor s klub, ali ne pod uslovima koje trenutno imam. Želim samo da se klub brine za mene i da me cijeni onoliko koliko vrijedim», poručio je Šehić.
Za zivot cijeli!
tm-ovac iz mase je napisao/la:Ima li sta !? Jesmo ili nismo u finalu ?
Nismo dobio Vratnik sa 4 razlike .... igramo za 3. mjesto u 15 sati

pustili njih austrijanci
jbg ne dade nam se ove godine...ni na jednom turniru
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Hebo turnire, ko da su oni bitni. Kad smo razvaljivali na turnirima u malom nogometu, borili smo se za opstanak u PL. Ne može i jare i pare19TM87 je napisao/la:jbg ne dade nam se ove godine...ni na jednom turniru

potpuno se slazem kolegaOmar500 je napisao/la:Hebo turnire, ko da su oni bitni. Kad smo razvaljivali na turnirima u malom nogometu, borili smo se za opstanak u PL. Ne može i jare i pare19TM87 je napisao/la:jbg ne dade nam se ove godine...ni na jednom turniru, a ionako imamo drugih briga, kao što je obilježavanje godišnjice, stadion...

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
ne slazes se, nego si saglasan s kolegom, drva se slazu19TM87 je napisao/la:potpuno se slazem kolegaOmar500 je napisao/la:Hebo turnire, ko da su oni bitni. Kad smo razvaljivali na turnirima u malom nogometu, borili smo se za opstanak u PL. Ne može i jare i pare19TM87 je napisao/la:jbg ne dade nam se ove godine...ni na jednom turniru, a ionako imamo drugih briga, kao što je obilježavanje godišnjice, stadion...

Ma fakat nije mi bas stalo do tih turnira ali eto kad smo vec tu daj te pehar
..

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ovo pokazuje nivo tvoje inteligencije i upucenosti u neke stvari...Popović Lazar je napisao/la:Hoće sigurno,pogotovo na turniru koji organizuju komšijeEdinTM87 je napisao/la:To sa gol razlikom nam je dobro poznato, sa Bajramskog... Valjda se nece ponovit.![]()
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Vodimo 3:1, prenos na TVSA !
Zeba dominira !
Zeba dominira !
- AmanijakzO
- Kontakt:
Link?EdinTM87 je napisao/la:Vodimo 3:1, prenos na TVSA !
Zeba dominira !

Zavrsilo.. Pobjeda 4:1, trece mjesto, okrenimo se dovodjenju igracaAmanijakzO je napisao/la:Link?EdinTM87 je napisao/la:Vodimo 3:1, prenos na TVSA !
Zeba dominira !