FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Feyenoord gubi kuci....nase ljubav ce izgleda u citavoj Evropi jedina da bude ove godine bez poraza u domacem prvenstvu 

Zašto je mali Salcin ispao iz svih kombinacija? Bio je sasvim korektan, i mislim da će mu ovo stalno neigranje poljuljati samopouzdanje.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pidro se vratio, dosta bolji je na beku. U sredini, na svojoj prirodnoj poziciji nema šanse da išta može, prevelika je konkurencija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Nadam se da se na proljece nece sa njim eksperimentisati na lijevom beku, vec da ce se dovesti klasični lijevi bek kao Pidrina zamjena.
-
- Kontakt:
Šta je sa Kurdićem, zadnjih par tekmi u Pazaru nema ga u prvih 11 ?
E fakat kad citas pojedine postove ,covjek se mora upitati gledamo li mi isti klub ...
Pojedini pozivaju na smjenu Hadzica ,isto kao da se radi o klubu koji se bori za opstanak i gdje su svi igraci promasaji...
Slazem se da je neke stvari mozda trebalo drugačije posložiti, ali sad ovoliko kritike odvaliti prema Emiru, generalno je p.reseravanje...
Ne kazem da svi moramo jednako misliti,ali brate mili prrtjeraste ga...
Jedno me interesuje, pitate li se da li navijaci M. Citya raspravljaju i smjenjuju svog SD zbog milionskih transfera i trenutno 12 mjesta...
Da li se oni sekiraju koliku platu ima Gundogan i da li je zasluzuje...
Imamo klub koji dominira ligom , koji ce godinama jos dominirati i trazimo bilo sta da se atmosfera naelektrise...
Trebali smo ovo, trebali smo ono...Mozda jesmo,ali eto i sa odredjenim propustimo oborili smo sve rekorde sto se mogu oboriti i opet ne valja...
Ne valja pitaru nista,daj sad po Benji pljuj sto je u nervozi pocijepao dres...Izvinuo se,svi znam razlog,ali daj potenciraj da nesto ne valja...
Dajte pitari, pamet u glavu,eto doci ce vam dva napadaca sad i onda cemo opet povraćati po SD i tjerati ga...
Pojedini pozivaju na smjenu Hadzica ,isto kao da se radi o klubu koji se bori za opstanak i gdje su svi igraci promasaji...
Slazem se da je neke stvari mozda trebalo drugačije posložiti, ali sad ovoliko kritike odvaliti prema Emiru, generalno je p.reseravanje...
Ne kazem da svi moramo jednako misliti,ali brate mili prrtjeraste ga...
Jedno me interesuje, pitate li se da li navijaci M. Citya raspravljaju i smjenjuju svog SD zbog milionskih transfera i trenutno 12 mjesta...
Da li se oni sekiraju koliku platu ima Gundogan i da li je zasluzuje...
Imamo klub koji dominira ligom , koji ce godinama jos dominirati i trazimo bilo sta da se atmosfera naelektrise...
Trebali smo ovo, trebali smo ono...Mozda jesmo,ali eto i sa odredjenim propustimo oborili smo sve rekorde sto se mogu oboriti i opet ne valja...
Ne valja pitaru nista,daj sad po Benji pljuj sto je u nervozi pocijepao dres...Izvinuo se,svi znam razlog,ali daj potenciraj da nesto ne valja...
Dajte pitari, pamet u glavu,eto doci ce vam dva napadaca sad i onda cemo opet povraćati po SD i tjerati ga...
- ElCartel11
- Kontakt:
Ocito jos necemo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Za sad protiv nas nece igrati Susic i Koraksic ako je tacan ovaj ticker na ss.ba
Samo vi gledajte kad se hadzija upali na zimu...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Karić, Koraksić, Popara ne igraju protiv nas zbog kartona, a mislim da će bit još izostanaka
Odlično

Odlično
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel Kariću ovo sigurno treci žuti ?
- TheNorthFace
- Kontakt:
ma kako s njima patnja uvijek? nisam baš bordo vremeplov da napamet ovde statistiku šibam al' baš se sjećam da smo im više puta znali složiti po petardu, na prvu mi padaju proslava 2007 i 2014 kad nas je kodro vodio. a i u bijeljini smo ih šibali i kad smo lošiji bilibordobijeli je napisao/la: ↑29 nov 2020, 16:41Karic, Popara isto kartoni. S njima je uvijek patnja bila al ovaj put bi moglo biti trpanje. Loši su ove godine, danas igraju malo prostora za oporavak.

1946
-
- Kontakt:
Ma mislio sam posljednji 4-5 godina. Meni je izgledalo tesko uvijek protiv njih, dobijali smo al znalo je biti bas kilavo, valjanje, destruktivna igra itd itdTheNorthFace je napisao/la: ↑29 nov 2020, 16:43ma kako s njima patnja uvijek? nisam baš bordo vremeplov da napamet ovde statistiku šibam al' baš se sjećam da smo im više puta znali složiti po petardu, na prvu mi padaju proslava 2007 i 2014 kad nas je kodro vodio. a i u bijeljini smo ih šibali i kad smo lošiji bilibordobijeli je napisao/la: ↑29 nov 2020, 16:41Karic, Popara isto kartoni. S njima je uvijek patnja bila al ovaj put bi moglo biti trpanje. Loši su ove godine, danas igraju malo prostora za oporavak.![]()
-
- Kontakt:
Samo jos motika da dobije i rahat smo 
- TheNorthFace
- Kontakt:
a to jest, lete i sezone i vrijemebordobijeli je napisao/la: ↑29 nov 2020, 16:50Ma mislio sam posljednji 4-5 godina. Meni je izgledalo tesko uvijek protiv njih, dobijali smo al znalo je biti bas kilavo, valjanje, destruktivna igra itd itdTheNorthFace je napisao/la: ↑29 nov 2020, 16:43ma kako s njima patnja uvijek? nisam baš bordo vremeplov da napamet ovde statistiku šibam al' baš se sjećam da smo im više puta znali složiti po petardu, na prvu mi padaju proslava 2007 i 2014 kad nas je kodro vodio. a i u bijeljini smo ih šibali i kad smo lošiji bilibordobijeli je napisao/la: ↑29 nov 2020, 16:41
Karic, Popara isto kartoni. S njima je uvijek patnja bila al ovaj put bi moglo biti trpanje. Loši su ove godine, danas igraju malo prostora za oporavak.![]()

1946
ajdohordas je napisao/la: ↑29 nov 2020, 15:51Šta je sa Kurdićem, zadnjih par tekmi u Pazaru nema ga u prvih 11 ?

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Da ga puzigaca zabi Vedo bi vikao puzzzzziiiiii 

Dali moze neko postavit tabele nakon 16 tog kola u zadnje dvije sezone...
Onda je do mene. Mozda sto ne volim kad se toliko lopti vraca nazad, to mi je samo zasmetalo kod njega juce.fera je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:25Pidro juce mozda najbolju svoju partiju ove sezone odigrao, doduse mozda je razlog sto je izgledao tako dobro jer je na drugoj strani bio HebibovićZagor je napisao/la: ↑29 nov 2020, 12:55Jesam li ja jedini koji je misljenja da jucer Pidro nije nesto vele pokazao. Pogotovo da nije za igraca meca kako ga proglasise. Bio je cvrst na lopti sve to stoji, nije je gubio, al meni je napadu zakazao. Hocu reci nekoliko puta mu se desilo da kad krenemo naprijed i neku mu doda on se okrene i loptu vraca nazad. Pa bar 6-7 puta se to desilo juce. Ne znam mozda sam pogresno vidio al tako mi se cini.![]()
Ja se ne trudim biti previse objektivan kad glasam ako su dva igraca odigrala priblizno dobro dam bodove onom koji mi je drazi.
Mi smo juce dosta prilika stvorili a krila i vezni red izuzetno malo bodova dobili kad pogledas kako se glasalo rekao bi da smo se cijelu utakmicu branili.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.