Meni je ovo zaista sve ok dosad,mislim da ni Jirgen Klop ne bi mnogo bolji rezultat ostvario...Fino odigrali Evropu...Prezimili u Kupu i cekamo cetvrtfinale....Treci na tabeli...Druga najefikasnija ekipa u Ligi...Sarajevo dalo 36 golova,Borac 34....Dok recimo Zrinjski 25,Siroki 24..
Jedina zamjerka Vladi,i to sam mu licno i rekao jer sjednemo bar jednom u mjesec,dva,je ono besmisleno najavljivanje titule....Znam da su ga emocije ponijele na onom Press-u,znam i da je Dudic seljacina,ali neko sa tolikim trenerskim i zivotnim iskustvima bi se morao iskontrolisati....Ali hajde,sta je tu je,niko nije savrsen....Ne ganja se titula sa momcima kojima je ovo prva Premijerligaska sezona,a imamo bar 4 takva koji su postali standardni,Milojevic,Kujundzic,Lukic,Cavic....podrzavam projekat kluba da moramo u izlogu imati mladih igraca za prodaju,iz naseg omladinskog pogona,i to je jedini nacin da klub funkcionise,ali kakve titule,kakve p.m...Evropa,kroz Prvenstvo ili Kup, puna saka brade
Sto se sutrasnje utakmice tice,dovoljno je reci da FK Sarajevo ima godisnji budzet 10,8 miliona km,a Borac nema ni 3 miliona....Znam da ne igra budzet,ali i to je jedan od pokazatelja koliko je prica o tituli smijesna,i koliko se treba radovati svakom golu,svakoj pobjedi,a ne samo traziti zamjerke i dlake u jajetu..
Nece biti lako,preiskusna je ova ekipa Sarajeva,ni u Evropi je niko nije nadigrao..Nemaju poraza vec godinu dana....Jedina nasa prednost je sto mi imamo 2,3 igraca,kakve ni oni nemaju....Ali ogromna je razlika u sirini klupe i izbalansiranosti nase i njihove ekipe...Al opet,jos mi se nikad u zivotu nije desilo da bih bio zadovoljan bodom u Banjaluci,da dolazi u goste ne znam ko....Tako je i sad...srecno Borcu i momci,zna se sutra
SAMO POBJEDA!!!!!!