Mojne se sekirati. Nisam ja faca ali volim pisati istinu, na forumu me zovu Tobe.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Imaš svoje mišljenje, ja svoje.ajdohordas je napisao/la: ↑29 nov 2020, 09:46Gigant se u stilu vraća na forumledesma je napisao/la: ↑29 nov 2020, 08:51Ono sto sam i najavljivao to se i obistinilo, težak raspored već uzima danak, slabo se kupe bodovi, a teži još slijedi.
Ne znam do kad će nas ovi remiji držati na prvom mjestu. I ako nas neko pobjedi to ce biti minimalnim rezultatom.
Jucer prvo poluvrijeme kao i derbi, iz snova. Hadzijina krivica sto nemamo napadača, kako je moguce da sve dogovoris sa napadacem i onda u po niceg mijenjas japiju ugovora. Mora neko za ovo odgovarati, svi na poslovima nosimo dio odgovornosti, u nas haman niko.
Sa ovim budzetom sa ovim igracima, sa ovim uslovima u ovim teškim vremenima, dok drugi jedva sastavljaju kraj s krajem, za mene je sramota da penzioneri nam uzimaju bodove, da igramo nerijeseno protiv MDK itd.![]()
Koji buraz remiji ? Imaš omjer 11-5-0
I sad ti mene želis ubjedit da je bod loš u Mostaru protiv Veleža ? I to smo mogli glat pobjedit da smo bili malo prisebniji, otreseš Zrinjskog u Mostaru, Borca i kući i u Banjaluci (na prošlu sezonu mislim), sa pola snage dobiješ Olimpika i Radnika, tradicionalno tešku Slobodu dobiješ u Tuzli, Širokog sa pola gasa na Koševu i na derbiju nam se omakelo kao i jučer... Znači igramo sa takvom lakoćom i protiv koga god da smo igrali svi jednostavno kažu da smo najjača ekipa, i ti dodjes ovdje i hoćeš nama dizati neke alarme i uzbune![]()
Da mi ne pratimo klub, da ne vidimo igru, da nemamo uvid u statistiku i tabelu pa ti nama prospeš priču razumio bi te... Ali čovječe ubjedjujes nas u nešto što veze nema sa stvarnošću.
Na svakom dodiru, svakoj akciji, svakoj kretnji vidi se da smo za klasu jači od ostatka lige i toga su svi svjesni i svi to priznaju osim komšinica.
Stvarno imaš nekad postove za psiho analizu, bez ljutnje.
Svaka tebi čast ako si očekivao 16-0-0, ambiciozna si osoba. Najveći konkurenti prosipaju bodove protiv Krupe, Mladosti, Olimpika, Slobode itd a eto nama je tragedija remi u Mostaru i u Tuzli.
De mi nadji jedan klub koji ima dominaciju u svojoj ligi sa svim pobjedama... Glupo je o tome i pričati, pogledaj samo jučer koliko je favorita kiksalo, Atalanta, Juventus, Liverpool, Dortmund, Paris itd itd.
Kiksevi su neizostavni dio sporta, a nama je kiks u najgorem slučaju remi, ako je to loše ne znam onda...
Slab si igrač Tobe, još nisi razvio prepoznatljiv stil, a toliko profila stoji iza tebe.
Dobro, sreća pa je to samo po tebi, onda znam 100% da sam upravu.ledesma je napisao/la: ↑29 nov 2020, 09:52Imaš svoje mišljenje, ja svoje.ajdohordas je napisao/la: ↑29 nov 2020, 09:46Gigant se u stilu vraća na forumledesma je napisao/la: ↑29 nov 2020, 08:51Ono sto sam i najavljivao to se i obistinilo, težak raspored već uzima danak, slabo se kupe bodovi, a teži još slijedi.
Ne znam do kad će nas ovi remiji držati na prvom mjestu. I ako nas neko pobjedi to ce biti minimalnim rezultatom.
Jucer prvo poluvrijeme kao i derbi, iz snova. Hadzijina krivica sto nemamo napadača, kako je moguce da sve dogovoris sa napadacem i onda u po niceg mijenjas japiju ugovora. Mora neko za ovo odgovarati, svi na poslovima nosimo dio odgovornosti, u nas haman niko.
Sa ovim budzetom sa ovim igracima, sa ovim uslovima u ovim teškim vremenima, dok drugi jedva sastavljaju kraj s krajem, za mene je sramota da penzioneri nam uzimaju bodove, da igramo nerijeseno protiv MDK itd.![]()
Koji buraz remiji ? Imaš omjer 11-5-0
I sad ti mene želis ubjedit da je bod loš u Mostaru protiv Veleža ? I to smo mogli glat pobjedit da smo bili malo prisebniji, otreseš Zrinjskog u Mostaru, Borca i kući i u Banjaluci (na prošlu sezonu mislim), sa pola snage dobiješ Olimpika i Radnika, tradicionalno tešku Slobodu dobiješ u Tuzli, Širokog sa pola gasa na Koševu i na derbiju nam se omakelo kao i jučer... Znači igramo sa takvom lakoćom i protiv koga god da smo igrali svi jednostavno kažu da smo najjača ekipa, i ti dodjes ovdje i hoćeš nama dizati neke alarme i uzbune![]()
Da mi ne pratimo klub, da ne vidimo igru, da nemamo uvid u statistiku i tabelu pa ti nama prospeš priču razumio bi te... Ali čovječe ubjedjujes nas u nešto što veze nema sa stvarnošću.
Na svakom dodiru, svakoj akciji, svakoj kretnji vidi se da smo za klasu jači od ostatka lige i toga su svi svjesni i svi to priznaju osim komšinica.
Stvarno imaš nekad postove za psiho analizu, bez ljutnje.
Svaka tebi čast ako si očekivao 16-0-0, ambiciozna si osoba. Najveći konkurenti prosipaju bodove protiv Krupe, Mladosti, Olimpika, Slobode itd a eto nama je tragedija remi u Mostaru i u Tuzli.
De mi nadji jedan klub koji ima dominaciju u svojoj ligi sa svim pobjedama... Glupo je o tome i pričati, pogledaj samo jučer koliko je favorita kiksalo, Atalanta, Juventus, Liverpool, Dortmund, Paris itd itd.
Kiksevi su neizostavni dio sporta, a nama je kiks u najgorem slučaju remi, ako je to loše ne znam onda...
Iskreno po meni nemaš pojma.
Nemoj poslije da bude kasno.
A vidi se da si neiskusan,dje ces obojenog staviti na avatara,a Morto moderator...
Handzic je loš nema se tu šta pricati ali nama treba u špicu taj tip napadaca (sidraš) nema Ahmetovica jedino Handzic to moze odigrati. Recimo protiv Tuzle smo vidjeli kad nismo imali pravog špica da nismo mogli stvoriti šansu ni s igracem vise. Istrpiti još 3 kola i dovesti na polusezoni pravog napadaca.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 10:18Zasto ne ubaciti Velkoskog u vrh napada? Igrao je tu poziciju puno godina i sigurno bi bolje odigrao nego Handzic.
Slazem se za Pejovica jako dobro igra s Djokanovicem drzi sredinu terena i u vecini utakmica sredina terena je baš izdominirala eh sto nismo zabijali to je nesto drugo. Sto kazes ogromna je razlika igre od kad je došaoBordoSarajevo je napisao/la: ↑29 nov 2020, 10:39Samo da prednost na polusezoni ne bude manja od 5-6 bodova i bit će dobro. Nema se šta nikom zamjeriti samo ostaje velika žal što ova prednost nije veća obzirom na okolnosti. Sve i jednu od 5 nerješenih utakmica smo mogli pobjediti jer smo bili bolji a 3/5 smo morali pobjediti jer smo stvorili milion prilika i nismo iste znali realizovat.
Nadam se da će sljedeće kolo nama ići u prilog. Pobjedom protiv Radnika i uz pobjedu Zrinjskog, situacija na tabeli će biti odlična pred teško gostovanje u Banjaluci gdje nećemo imati nikakav pritisak jer će u tom slučaju prednost na kraju u odnosu na drugog biti i više nego zadovoljavajuća.
Ono što ne razumijem je kritika prema Pejoviću, on mi je posle Pidre naš najbolji igrač juče. Prekidi su katastrofalni ali igra kao sat, nema gdje ga nema i po meni, on je jedan od najvažnijih naših igrača, sjetimo se kako smo igrali na početku bez njega.
Igrače koji su ikad imali i minimum veze s njim ne bih ni razmatrao, obzirom na njegov intelekt, mogu onda mislit kakvi su igrači. To se odnosi i na igrače koji su imali a više nemaju veze s njim.ajdohordas je napisao/la: ↑29 nov 2020, 10:53Kako bih volio vidjeti Mešanovića iz Maribora kod nas. . To je perverzija. Samo da nije Husarin.
Trenutno korisnika/ca: broj6, Hajdeee, kogmagie46, N3R3D, r3m1, rimljanin90, UltraSa46, Varijantas8 i 90 gostiju.