Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nedved i Paratici jedini koji su krivi za ovo sve.
Neka odma dadnu sebii otkaz...
Neka odma dadnu sebii otkaz...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Kako gramo i kako smo ušli u ovu sezonu ovo je top topova iskreno 
Valjda izborimo na kraju 3 ili 4 mjesto...
Rekao sam na početku sezone da nikad gori prijelazni rok nismo odradili. Vezni red nula, napad los osim morate pa i Ronalda a odbrana tu i tamo. Najveci krivac Paratici i nedved, losa politika poslovanje godinama nam je došla na naplatu konačno i nek je. Nije da smo loši vec smo rinaka obična.
Valjda izborimo na kraju 3 ili 4 mjesto...
Rekao sam na početku sezone da nikad gori prijelazni rok nismo odradili. Vezni red nula, napad los osim morate pa i Ronalda a odbrana tu i tamo. Najveci krivac Paratici i nedved, losa politika poslovanje godinama nam je došla na naplatu konačno i nek je. Nije da smo loši vec smo rinaka obična.
Zadnja izmjena: OdmutNicaze1988, dana/u 28 nov 2020, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- forza_juve
- Kontakt:
Davno su oni trebali dobiti otkaz, navukli polovnjaka sa Bogovskim platama
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- IlCapitano
- Kontakt:
Kakvu pljačku je Barcelona napravila za ovog brazilskog midgeta 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Po meni ako se napeavi neato sada drasticno ispadamo iz top 4...
Bas me zanima sta ce Pirlo reci, evo Inzagi je izjavio da su mogli i do pobjede da su bili pametniji.
Ne znam sta bi se drasticno moglo napraviti a da donese neko poboljsanje...
Ne znam sta bi se drasticno moglo napraviti a da donese neko poboljsanje...
Budimo realno mjenjali smo nista za nista a pokrpili financijske rupe.IlCapitano je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:26Kakvu pljačku je Barcelona napravila za ovog brazilskog midgeta![]()
Max Allegri
Ma koliko god me iritirali nebi bilo dobro da se raj scenario desiii. Jednostavno bi yo nas jos vise unazadli
Pirlo nema sta reci nego dayi sebi otkaz i jos par igraca staviti na prodaj listu i to je to.
Ovo nije FM manager da se ucis nego ovdje su rezultati bitni..
Znaci za sada Juve u Seriji A ima pobjede protiv Spezie, Cagliaria i Sampdorie i pobjedu protiv Napolia za zelenim stolom.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kaze fali iskustva.

Valjda nije dovoljno sto smo godinama najstariji u ligi pa kad malo mladji zaigraju odmah belaj.
On je u konfuziji totalnoj. Niko ne spominje koliko rotira, nijednom nije isti tim igrao, danas onaj mali Frabotta igra prvi put poslije bar 5/6 utakmica i 90 minuta, najgori na terenu. Gubi se skroz sa Kulusevskim, Chiesa jednu lijevo- drugu desno, Ramiz 3/4ista pa lijevo itd itd.
Proper trener, 2 veznjaka, bek i još jedan napadač je minimum minimuma. Sve do tada ćemo imati iste teme i ovakve utakmice i svaku ćemo naći novog krivca, od Dybale, Arthura, Berne, Bente itd. Samo rotacija na mjestu krivca.
Još jednom ću ponoviti, Kulusevski je flop, slomiste pricom o Arthuru koji ce biti top kada se srede neke stvari koje su ostavljene da se same srede, a niko o najvećem navodnom pojačanju.
Costa, Cancelo, Spina / Kulusevski - niko - Frabotta

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nista posebno ne bi promijenili veznjaci i koga vec nabrajate.
Ovde se vrti ista stvar kao i sa Maxom zadnje 2 sezone kada se igrao najlosiji fudbal svih vremena. A rijec je vise o tome kako postojeca ekipa mora bolje nego o tome kako ce sve bit top sa nekim pojacanjima.
Nema ekipa karakter. Osim par pojedinaca.
I trener je problem na to sve.
Ovde se vrti ista stvar kao i sa Maxom zadnje 2 sezone kada se igrao najlosiji fudbal svih vremena. A rijec je vise o tome kako postojeca ekipa mora bolje nego o tome kako ce sve bit top sa nekim pojacanjima.
Nema ekipa karakter. Osim par pojedinaca.
I trener je problem na to sve.
Previse mediokriteta, premalo rodjenih sampiona u ekipi.
Pretvoricemo se u inter nakon 2010 ako ne reagujemk pod hitno.
Pretvoricemo se u inter nakon 2010 ako ne reagujemk pod hitno.
Previše se nervirate za nešto što je moralo doći i što neki od nas i najavljuju od Allegria. Oguglajte, kao što sam ja nekad za repku.
Istina, njih više i ne gledam što je veći nivo don't give a fuck-a, ali eto.
Istina, njih više i ne gledam što je veći nivo don't give a fuck-a, ali eto.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Verona 1-1
Crotone 1-1
Benevento 1-1
Previse.
Crotone 1-1
Benevento 1-1
Previse.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Dodaj tu i ferencvaros od neku noc.
Dodaj i bezidejnost i nejasnocu u igri.
Mnogo je to losije nego sto je par rezultata otislo u krivom smjeru.
Dodaj i bezidejnost i nejasnocu u igri.
Mnogo je to losije nego sto je par rezultata otislo u krivom smjeru.
Kasnije sam vidjela izjave.. ovo za iskustvo, kao da Conte progovara iz njega..Majko mila
Rekao je jos i da radimo na razvoju igre (uobicajeno),da je prvo poluvrijeme bilo pod kontrolom i da je bilo sansi da se igra "ubije" ali da igraci nisu naucili citati neke znakove u toku utakmice. Takoder, smatra da pod hitno treba doci do promjene mentaliteta
Agresti i Tuttosport smatraju da je mvp sinoc bio De Ligt- hrabar, puno je riskirao i osvajao loptu.
A sa druge strane, kritike za Dybalu od strane Tuttosporta- sramotna izvedba, bez kretnje, cesto van pozicije, plasi se preuzimanja odgovornosti koju sa sobom nosi broj 10 i na kraju, svojim šepavim stavom je uticao i na svoje saigrace.
Da li su upravu ili...
Normalno da su u pravu. Frajer je kapiten i sinoc je zicer promasio. Moratti oprastamo fulu glavom.
Niko ama bas niko ne zna dugu loptu u prostor poslat. Pa Kuardado je sto puta krenuo i niko mu loptu ne salje. Artur kao neki plejmejker, prvom do sebe i kratki pasovi. Lijeve strane nije bilo. Igra na kratke pasove moze proci ali ne svaki moguci napad. Nema raznovrsnosti, nicega. Nevjerovatno koliko su losi.
Niko ama bas niko ne zna dugu loptu u prostor poslat. Pa Kuardado je sto puta krenuo i niko mu loptu ne salje. Artur kao neki plejmejker, prvom do sebe i kratki pasovi. Lijeve strane nije bilo. Igra na kratke pasove moze proci ali ne svaki moguci napad. Nema raznovrsnosti, nicega. Nevjerovatno koliko su losi.
Aljegri, out!
- Burberry46
- Kontakt:
Ma prvo trebaju pokazati volju za pobjedom prije svih ovih stvari koje nabrajate. Zalosno je da Juve nije od pocetka sezone odigrao utakmicu kako treba, mozda taj Dynamo Kijev ali ostalo tanko, sporo.
Mucenje pravo, nema onog zara da znas da ce pobjediti.
Pirlo nije uspio da motivise ekipu
Mucenje pravo, nema onog zara da znas da ce pobjediti.
Pirlo nije uspio da motivise ekipu
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.