Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Serie A
bukvalno.samo još jedan u nizu brazilskih igrača preko kojih je barcelona oprala pare.udri epitet novi xavi/iniesta i goni
Samo Sloboda | COYG
Bitno je da Arthur ima pojmaPogba je napisao/la: ↑28 nov 2020, 23:06Momak ima koliko, 18 godina. Dakle kupili su prospekt, nije ovo Fifa pa da na osnovu ocjena napravi dar-mar za 5 minuta.
Pranje novca je npr Tonalli koji nema pojma o životu. Pranje novca je Pjaca silom prilika itd.

- Chapman1886
- Kontakt:
ako nije pranje para onda je teška ludost.kakav god da je prospect nije normalno niti realno istresti toliki keš pa čak i u ovom nenormalnom periodu.
Samo Sloboda | COYG
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema tog prospekta od 18 godina da vrijedi 40M.. Pogotovo što za tog momka apsolutno nije niko čuo dok se nije pojavila informacija da će u United. Izuzetno sumnjiv transfer i nelogičan prvenstveno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Brate 40 miliona su Mađar i Haaland kostali prosle sezone zajednoRomagnoli13 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 23:27Nema tog prospekta od 18 godina da vrijedi 40M.. Pogotovo što za tog momka apsolutno nije niko čuo dok se nije pojavila informacija da će u United. Izuzetno sumnjiv transfer i nelogičan prvenstveno.

Zanimljivo koliku pažnju foruma dobija jedan regista za razliku od npr dokazanog epl igrača koji je i prije dolaska proglašen ovdje najboljim veznjakom lige. Govorim naravno o Eriksenu kojem se alibi stvorio da ga Conte ubija, a nema veze što je ono što je igrao bilo za goli k.
Opet, bit ću u pravu na kraju i quotat ću ovo. Kao što su De Ligt i Morata flopovi tako će i Arthur biti flop.
Btw, i za tog Eriksena sam pisao da neće biti nikakav najbolji veznjak lige, ni blizu i poredio sam ga sa onim slinom Ozilom.
Istu analogiju koju koristite mogu upotrijebiti i na Hakimiu što samo govori o nivou licemjerja ovde.

Opet, bit ću u pravu na kraju i quotat ću ovo. Kao što su De Ligt i Morata flopovi tako će i Arthur biti flop.

Btw, i za tog Eriksena sam pisao da neće biti nikakav najbolji veznjak lige, ni blizu i poredio sam ga sa onim slinom Ozilom.
Istu analogiju koju koristite mogu upotrijebiti i na Hakimiu što samo govori o nivou licemjerja ovde.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa naravno da se prica , jer je dosao u deal-u vrijednom 72 miliona eura, Eriksen dosao dzabe i opet Eriksen je igrao ukupno 300 minuta a Arthur skoro duplo vise.Pogba je napisao/la: ↑28 nov 2020, 23:34Zanimljivo koliku pažnju foruma dobija jedan regista za razliku od npr dokazanog epl igrača koji je i prije dolaska proglašen ovdje najboljim veznjakom lige. Govorim naravno o Eriksenu kojem se alibi stvorio da ga Conte ubija, a nema veze što je ono što je igrao bilo za goli k.![]()
De Light je dobar igrac
Morati izgleda lezi Seria A ali nije nista specijalno kao igrac
Hakimi kao bek ima ucinka Arthur kao veznjak ne i to je cinjenica.
Arthur ima 24 godine i nista specijalno nije pokazao osim da zna dodati prvom do sebe.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jbt ovdje se raspravljas o flopovima i pojacanjima s likovima ciji klubovi nisu vidjeli trofej 20 godina.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Zamisli ulazit u rasprave sa najboljim skautom foruma koji tvrdi da je Lautaro=Gabriel Barbosa,a Pjaca je inkarnacija Robbena valjda.
Pojelo te neiskustvo meepo.
Pojelo te neiskustvo meepo.
Ne zajebaji,Artur je fulio profesiju da se ne lazemoBuffonGigi je napisao/la: ↑29 nov 2020, 00:01Jbt ovdje se raspravljas o flopovima i pojacanjima s likovima ciji klubovi nisu vidjeli trofej 20 godina.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I to je relevantno s nečim ? Kako ? I uostalom Milan je zadnji trofej uzeo prije 9 godina zadnju LP prije 13 godina , a Inter zadnje trofeje uzeo prije 10 godina , lose ti ide ta matematikaBuffonGigi je napisao/la: ↑29 nov 2020, 00:01Jbt ovdje se raspravljas o flopovima i pojacanjima s likovima ciji klubovi nisu vidjeli trofej 20 godina.

Cuj ovog Pogbe
Tonali pranje novca a taj malac nije.
Kao da Sandro ima 38 godina minimum a ne neznatno stariji od tog ugljese. Ali ajd nije da pise nebuloze godinama pa ga niko i ne shvata ozbiljno.
Tonali pranje novca a taj malac nije.
Kao da Sandro ima 38 godina minimum a ne neznatno stariji od tog ugljese. Ali ajd nije da pise nebuloze godinama pa ga niko i ne shvata ozbiljno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Za tebe sam Galliani fudbala. A vanfudbalski ti mogu biti profesor na koju god hoćeš temu. Toliko o tzv glupostima.
Tonalli je flop i bespotrebno se pališ iako si prvi kad treba doći na ovu temu i podjebavati.
P.s. Licemjer siamo nastavlja čitati.

Niko ga ni na njegovoj temi ne shvata ozbiljno, čak ga i nazivaju pogrdnim imenima. Tužno.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- JohnCleese
- Kontakt:
Tonalli novi Pirlo.
U praksi mali Pjanic
U praksi mali Pjanic
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nemas ti blage veze o zivotu iskreno ti kazem. A kada je fudbal u pitanju tu si jos pocetnik i palis se vise na to jer ti je to jedino sto imas u zivotu.Pogba je napisao/la: ↑29 nov 2020, 09:54![]()
Za tebe sam Galliani fudbala. A vanfudbalski ti mogu biti profesor na koju god hoćeš temu. Toliko o tzv glupostima.
Tonalli je flop i bespotrebno se pališ iako si prvi kad treba doći na ovu temu i podjebavati.
P.s. Licemjer siamo nastavlja čitati.
Niko ga ni na njegovoj temi ne shvata ozbiljno, čak ga i nazivaju pogrdnim imenima. Tužno.![]()
Kad vas se spusti na zemlju onda znate vrijedjati i pametovati. Kad smo vam govorili da nije Pirlo to sto treba Juventusu, ovdje ste napadali i govorili da takva igracina ne moze biti flop ni kao trener. Niste vidjeli dalje od nosa,sada vecina vas zeli da Pirlo ode, otkud to sad odjednom?
Spominjes Piolia gore a trenutno za Pirla je Ferguson licno.
Svrsajes na Costu, Moratu i jos par igraca a juce si se usutio kada ti je Moratica dobio iskljucenje.
I nemam namjeru se raspravljati sa tobom, imam pametnijeg posla.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pogba=siamo=romagnioli 
Ne mozes sa njima, sve znaju u sve upućeni...

Ne mozes sa njima, sve znaju u sve upućeni...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.