Imam dilemu za fantasy, da li da umjesto Henry-ja ubacim Hines-a? U duelu Ten-Ind odbrana Ind je dobro zatvorila Henry-ja, dok s druge strane Hines je izdominirao. Al opet Henry je Henry
Ne psujem inace, ali za ovo nocas mu nabijem sestru na onu stvar (mogu i obje ako je i dr punoljetna).
Kakva komedija od trenera, sta je ono? Pa svi su za otkaza i to jos jucer..horor.
A povreda ko u prici - OL ne postoji na terenu jer su ljudi u bolnici. A nekad su imali najjacu liniju koja je dominirala.
Sramota me od koga se drugi put gubi u sezoni..mrs u pm!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
I Lamar pozitivan kao i veliki dio Ravensa. Vjerovatno se neće ni igrati utakmica. Biti će zanimljivo vidjeti šta će liga uraditi po ovom pitanju pogotovo što po rasporedu trebaju igrati i u četvrtak.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ovo ne znači samo da nema utakmica, nego nema ni treninga u oblasti santa klara!
cifre u americi su se popele na nivo od preko milion slučajeva sedmično ... biće jako teško završiti sezonu. vidimo na primjeru evrope da se bez kakvog takvog lockdowna epidemija ne može usporiti .... vidjećemo šta će ameri uraditi