FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stvarno je sramota da do sada nismo vidjeli ostavke zbog uzasnih rezultata.
Zamisli ti to, krivis sve i svakoga jer imamo 12-4 omjer u ligi, bez poraza... Majku HIM njihovu, mars iz svetinje da nam sanchez87 moze dovesti Balotelija...
Zamisli ti to, krivis sve i svakoga jer imamo 12-4 omjer u ligi, bez poraza... Majku HIM njihovu, mars iz svetinje da nam sanchez87 moze dovesti Balotelija...
"pozz.."Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:33Sam ces i ti ovako nesto uskoro pisati,mislim ako zelis bolje Sarajevo,al polako dok skontas da je celavom olimpik plafon,haj necemo vise pozz..

najjači je ovaj burazer od handžeta (@Iskren), samo ljutka stavlja po fb na negativne komentare
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Vala je dosta i Vinka, Celo mijenjaj ga i sa i bez odobrenja Nama...
Sacekaj januar pa ces cuti

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
I ti si isto neki dan nemoj mi sad togaVanja8 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:40"pozz.."Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:33Sam ces i ti ovako nesto uskoro pisati,mislim ako zelis bolje Sarajevo,al polako dok skontas da je celavom olimpik plafon,haj necemo vise pozz.." pozz..."
![]()
" .. "
" ... "

Joj, kad @Tobe cuje da nam dolazi pojacanje iz MDK, bit ce odusevljen 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo mora se reći da se vidi napredak ovdje na temi. Prije bi bila pljuvačina za remi ili poraz, glave bi padale, tjerali se igrači i slično. Sad se vidi da je raja dosta racionalnija, pametnija i da su saburli. Valjda smo svjesni svog kvaliteta, tako da mi je drago to vidjeti. Tako treba biti i lijepo je za vidjeti. Ima i dalje zdravih kritika, to uvijek mora biti. Naravno, ovdje ne ubrajam, niti nas trebaju doticati ovi novi nickovi, svakakve interesdžije iz prošlosti i hadalji koji izlaze iz rupa. U manjini su velikoj, tako da se ne treba zamarati levatima.
Sve psovke i uvrede kao što je psovanje mrtvih nekom od naših ljudi i prizivanje povreda treba odmah sasjeći u startu i odmah banove dijeliti. Nešto najdegutantnije za čitati.

Sve psovke i uvrede kao što je psovanje mrtvih nekom od naših ljudi i prizivanje povreda treba odmah sasjeći u startu i odmah banove dijeliti. Nešto najdegutantnije za čitati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hvala.Steven11 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:43Sacekaj januar pa ces cutiJa ne trolam, samo pisem sto znam ili saznam a da je povjerljivo. 99 posto zavrsen. e takva je info.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:43I ti si isto neki dan nemoj mi sad togaVanja8 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:40"pozz.."Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:33Sam ces i ti ovako nesto uskoro pisati,mislim ako zelis bolje Sarajevo,al polako dok skontas da je celavom olimpik plafon,haj necemo vise pozz.." pozz..."
![]()
" .. "
" ... "
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Dva jako dobra statusa na fb kod seme i grbe.
Tatar se izvinuo ja mu licno ne zamjerim u afektu je to uradio. Imamo +5 ABd iduce kolo 7-8 + sve je ovo jako dobro samo naprijed Sarajevo.
Tatar se izvinuo ja mu licno ne zamjerim u afektu je to uradio. Imamo +5 ABd iduce kolo 7-8 + sve je ovo jako dobro samo naprijed Sarajevo.
Ne bih ja reko da je to napredak.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:45Samo mora se reći da se vidi napredak ovdje na temi. Prije bi bila pljuvačina za remi ili poraz, glave bi padale, tjerali se igrači i slično. Sad se vidi da je raja dosta racionalnija, pametnija i da su saburli. Valjda smo svjesni svog kvaliteta, tako da mi je drago to vidjeti. Tako treba biti i lijepo je za vidjeti. Ima i dalje zdravih kritika, to uvijek mora biti. Naravno, ovdje ne ubrajam, niti nas trebaju doticati ovi novi nickovi, svakakve interesdžije iz prošlosti i hadalji koji izlaze iz rupa. U manjini su velikoj, tako da se ne treba zamarati levatima.![]()
Mislim da je raja samouvjerena u titulu, da smo daleko najjaci, tako da poneka losa partija i kiks se bas toliko ne uzimaju za zlo.
A šta raja tačno zamjera Benji?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ti ako ne vidis da je ovo sramota, samo 5 bodova plusa imati nakon 16 kola... Ti si onda slijep...bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:56Dva jako dobra statusa na fb kod seme i grbe.
Imamo najskuplju ekipu, imamo najjace uslove u drzavi, i kako oni nama sad vracaju... Remijem u Vrapcicima...
Pa dosta je vise bilo popustanja...
Ovde se treba rez naprsviti prije nego sve potone...
jeste, evo ja sam ti primjer.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:45Samo mora se reći da se vidi napredak ovdje na temi. Prije bi bila pljuvačina za remi ili poraz, glave bi padale, tjerali se igrači i slično. Sad se vidi da je raja dosta racionalnija, pametnija i da su saburli. Valjda smo svjesni svog kvaliteta, tako da mi je drago to vidjeti. Tako treba biti i lijepo je za vidjeti. Ima i dalje zdravih kritika, to uvijek mora biti. Naravno, ovdje ne ubrajam, niti nas trebaju doticati ovi novi nickovi, svakakve interesdžije iz prošlosti i hadalji koji izlaze iz rupa. U manjini su velikoj, tako da se ne treba zamarati levatima.![]()
bio sam pred banom od strane @MortemHz, jer imam tanke živce u toku tekme.
ali sam napredovao, pa pišem relativno normalno.
doduše malo me danas handžar izbacio iz cipela, ali koga nije

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam, djeluje mi da je bolja situacija. Malo kao da su došli tobe.amypitar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:57Ne bih ja reko da je to napredak.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:45Samo mora se reći da se vidi napredak ovdje na temi. Prije bi bila pljuvačina za remi ili poraz, glave bi padale, tjerali se igrači i slično. Sad se vidi da je raja dosta racionalnija, pametnija i da su saburli. Valjda smo svjesni svog kvaliteta, tako da mi je drago to vidjeti. Tako treba biti i lijepo je za vidjeti. Ima i dalje zdravih kritika, to uvijek mora biti. Naravno, ovdje ne ubrajam, niti nas trebaju doticati ovi novi nickovi, svakakve interesdžije iz prošlosti i hadalji koji izlaze iz rupa. U manjini su velikoj, tako da se ne treba zamarati levatima.![]()
Mislim da je raja samouvjerena u titulu, da smo daleko najjaci, tako da poneka losa partija i kiks se bas toliko ne uzimaju za zlo.

Apetiti su generalno porasli. Vidjelo se to u evropi, protiv bresta svi ocekuju sigurnu pobjedu, protiv buducnosti itekako, onda dodje celtic i svi potajno prizeljkivali iznenadjenje iako igras s jednim celticom. A tek ova liga, kada znas da godinu dana nisi izgubio onda ti svaki kiks tesko padne.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:45Samo mora se reći da se vidi napredak ovdje na temi. Prije bi bila pljuvačina za remi ili poraz, glave bi padale, tjerali se igrači i slično. Sad se vidi da je raja dosta racionalnija, pametnija i da su saburli. Valjda smo svjesni svog kvaliteta, tako da mi je drago to vidjeti. Tako treba biti i lijepo je za vidjeti. Ima i dalje zdravih kritika, to uvijek mora biti. Naravno, ovdje ne ubrajam, niti nas trebaju doticati ovi novi nickovi, svakakve interesdžije iz prošlosti i hadalji koji izlaze iz rupa. U manjini su velikoj, tako da se ne treba zamarati levatima.![]()
Ja danas sasvim normalno napisem vinko mjenjamo li sta na poluvremenu (naravno podrzaumijeva se handzic napolje) meni neki orangutan govori sta ce mijenjati i krene me vrijedjati. I kako covjek da ostane imun na dvozubog maloumnika.
Igrace gledam da nikada ne vrijedjam, meta inace bude sudija koji nas redovno kara u dupe.
Edit: apetiti su porasli i zbog trenera protivnika koji nas hvale poslije svake utakmice
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Uredu je da su porasli, normalno je nakon svih uspjeha prethodnih sezona. Samo što ti apetiti moraju rasti 'normalno', a ne da preraste u kurcenje i da se konta da se može dovesti Balotelli. Sve u svojim mjerama, jedino tako se može voditi normalna diskusija.holyman je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:11Apetiti su generalno porasli. Vidjelo se to u evropi, protiv bresta svi ocekuju sigurnu pobjedu, protiv buducnosti itekako, onda dodje celtic i svi potajno prizeljkivali iznenadjenje iako igras s jednim celticom. A tek ova liga, kada znas da godinu dana nisi izgubio onda ti svaki kiks tesko padne.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:45Samo mora se reći da se vidi napredak ovdje na temi. Prije bi bila pljuvačina za remi ili poraz, glave bi padale, tjerali se igrači i slično. Sad se vidi da je raja dosta racionalnija, pametnija i da su saburli. Valjda smo svjesni svog kvaliteta, tako da mi je drago to vidjeti. Tako treba biti i lijepo je za vidjeti. Ima i dalje zdravih kritika, to uvijek mora biti. Naravno, ovdje ne ubrajam, niti nas trebaju doticati ovi novi nickovi, svakakve interesdžije iz prošlosti i hadalji koji izlaze iz rupa. U manjini su velikoj, tako da se ne treba zamarati levatima.![]()
Ja danas sasvim normalno napisem vinko mjenjamo li sta na poluvremenu (naravno podrzaumijeva se handzic napolje) meni neki orangutan govori sta ce mijenjati i krene me vrijedjati. I kako covjek da ostane imun na dvozubog maloumnika.
Igrace gledam da nikada ne vrijedjam, meta inace bude sudija koji nas redovno kara u dupe.
Edit: apetiti su porasli i zbog trenera protivnika koji nas hvale poslije svake utakmice
Zanimljivije je kad se svadja, kad sve ide lijepo odmah se prica o zundi ili zasto je zinedin prekinuo s curomAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:18Uredu je da su porasli, normalno je nakon svih uspjeha prethodnih sezona. Samo što ti apetiti moraju rasti 'normalno', a ne da preraste u kurcenje i da se konta da se može dovesti Balotelli. Sve u svojim mjerama, jedino tako se može voditi normalna diskusija.holyman je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:11Apetiti su generalno porasli. Vidjelo se to u evropi, protiv bresta svi ocekuju sigurnu pobjedu, protiv buducnosti itekako, onda dodje celtic i svi potajno prizeljkivali iznenadjenje iako igras s jednim celticom. A tek ova liga, kada znas da godinu dana nisi izgubio onda ti svaki kiks tesko padne.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:45Samo mora se reći da se vidi napredak ovdje na temi. Prije bi bila pljuvačina za remi ili poraz, glave bi padale, tjerali se igrači i slično. Sad se vidi da je raja dosta racionalnija, pametnija i da su saburli. Valjda smo svjesni svog kvaliteta, tako da mi je drago to vidjeti. Tako treba biti i lijepo je za vidjeti. Ima i dalje zdravih kritika, to uvijek mora biti. Naravno, ovdje ne ubrajam, niti nas trebaju doticati ovi novi nickovi, svakakve interesdžije iz prošlosti i hadalji koji izlaze iz rupa. U manjini su velikoj, tako da se ne treba zamarati levatima.![]()
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: boki86, ErosViverosViv, Homelander, lumani, MaroonBjelave, muhamedhulk, riki46, Tuce11 i 67 gostiju.