SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Igramo 3 na 2 i opet ćemo izgubiti jer su ljudi ko od šale pogodili City.
- legenda reala
- Kontakt:
Bravo za Ljutu Krajinu kakvo ubijanje Delfina, Dragonsi i Međedi ce vam donjeti titulu u zadnjem kolu moramo svi se urotiti protiv kriminalca Mig Miga i njegovih pajdasa 
Gledaj jbt opet Delfini domacini naredna dva kola, jbt ljudi su ove sezone bili 12 puta domacini, ocekivati je naredna dva domacinska kola od tandema Blancos Mig Mig

Gledaj jbt opet Delfini domacini naredna dva kola, jbt ljudi su ove sezone bili 12 puta domacini, ocekivati je naredna dva domacinska kola od tandema Blancos Mig Mig
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako je računica dobra, Bavariani zijan, i ovi sto savez vode zijan?
Rezultati ujutro.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mislish United – SS Hollywood H 2:1
BackSpace United – Red Bavarian 2:1
FK Potkovice – FK Topnici 0:1
FC Premier – Crazy Legs 2:1
Blue Train – Joint_fc 3:1
Sta je sa Rooney88?
Rekao sam ti, mi smo svoj posao obavili.legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2020, 19:01Bravo za Ljutu Krajinu kakvo ubijanje Delfina, Dragonsi i Međedi ce vam donjeti titulu u zadnjem kolu moramo svi se urotiti protiv kriminalca Mig Miga i njegovih pajdasa![]()

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- legenda reala
- Kontakt:
A mi nismo sedmi remi u sezoni, postavio Mig Mig domaćinsko kolo i mi levati opet nismo iskoristiliPadovan je napisao/la: ↑29 nov 2020, 00:11Rekao sam ti, mi smo svoj posao obavili.legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2020, 19:01Bravo za Ljutu Krajinu kakvo ubijanje Delfina, Dragonsi i Međedi ce vam donjeti titulu u zadnjem kolu moramo svi se urotiti protiv kriminalca Mig Miga i njegovih pajdasa![]()
![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa kad si levat sto nisi pogodio City 5:0 ako je bilo od sale pogodit, a za ta domaca kola nemoj opet bit glup da ti ljudi crtajulegenda reala je napisao/la: ↑29 nov 2020, 00:24A mi nismo sedmi remi u sezoni, postavio Mig Mig domaćinsko kolo i mi levati opet nismo iskoristiliPadovan je napisao/la: ↑29 nov 2020, 00:11Rekao sam ti, mi smo svoj posao obavili.legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2020, 19:01Bravo za Ljutu Krajinu kakvo ubijanje Delfina, Dragonsi i Međedi ce vam donjeti titulu u zadnjem kolu moramo svi se urotiti protiv kriminalca Mig Miga i njegovih pajdasa![]()
![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
kud ce gluplji od tebe
Sesti put u nizu na pogresnoj strani. Uklonio sam i dres. Ne treba vise podrzavati ovaj cirkus koji su pojedini napravili od lige. Deyo je jedina osoba koja treba ostati u savezu. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Od kako ja postavljam parove, omjer nam je 2-2-2, dok je 123456 postavljao imali smo 5-1-1. To su te pogresne strane. Evo ovi sto su prije tri dana zujali da je domacinsko kolo sad pocinju sa spinovanjem. Ljudi zaboravljaju da domacini imaju par vise, i jos cu jednom sebe pohvalit za vrhunske parove.
Max Allegri
Uh jesmo li ovo skinuli Bavariana, neka nam se zahvale ostali poslije 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.