95% foruma se nafura na svakog igraca BH porijekla i ocekuje od njega da bude Ronaldo.
95% tih igraca zavrsi na klupi i tribini, pa se tu raspravlja kako trener mrzi Bosnje.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
95% foruma se nafura na svakog igraca BH porijekla i ocekuje od njega da bude Ronaldo.
I ta izmjena zadnji vezni za zadnjeg veznogBeduin je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:16Vjerovatno na kraju utakmice ce trener dobiti otkaz jer nista drugo nije ni zasluzio.
Nekad treneri tjeraju svoj inat i po cijenu otkaza, volio bih cuti objasnjenje za vecerasnju utakmicu da gubis i ti si do 85. minute samo 1 izmjenu napravio. Po pravilu Demirovicu dadne par minuta na samom kraju, smijesno.
Da sprijeci jos koji primljen gol.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:18I ta izmjena zadnji vezni za zadnjeg veznogBeduin je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:16Vjerovatno na kraju utakmice ce trener dobiti otkaz jer nista drugo nije ni zasluzio.
Nekad treneri tjeraju svoj inat i po cijenu otkaza, volio bih cuti objasnjenje za vecerasnju utakmicu da gubis i ti si do 85. minute samo 1 izmjenu napravio. Po pravilu Demirovicu dadne par minuta na samom kraju, smijesno.čuvo rezultat.
![]()
nije baš čist, steta, golman je prvi do lopte dosao.
kakve veze ima, nije ga zakacio po rukama nego pravo po loptiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:25nije baš čist, steta, golman je prvi do lopte dosao.
Mislilac SS.ba foruma ...
Nahudi ga ti momčino, aferim.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 nov 2020, 15:44Ne znam zašto, ali mislim da će početi u prvih 11.
Slušao sam Streichov intervju, hvalio ga i nesto je pricao o davanju prilika mlađim igračima i kontam 100% Ermedin počinje.MrPink je napisao/la: ↑28 nov 2020, 14:38Nahudi ga ti momčino, aferim.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 nov 2020, 15:44Ne znam zašto, ali mislim da će početi u prvih 11.![]()