Jeste li skinuli gace, jer ako slucajno opucate prema golu, mogla bi nam se ćaršija naci uvrijedjenom!?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jeste li skinuli gace, jer ako slucajno opucate prema golu, mogla bi nam se ćaršija naci uvrijedjenom!?
Devera se nekako. Kako si mi ti?svrakino1921 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 08:31Rigoletto je napisao/la: ↑28 nov 2020, 08:24Ni sam ovo nebih ljepše sročiobelosevic28 je napisao/la: ↑27 nov 2020, 22:53Sutra igraju velikan i VHS velikan. Sretno im bilo. Neka pobijedi bolji![]()
![]()
![]()
Dobar je
U kojoj vukoyebini zivi
Dobar je momak
Kako ti sesterostruki
Dobro sve
Kobiljaglavici su sampioni, ali i dalje pisu o drugima koji kompleksi, butmirspora
Tvoja prva recenica opisuje nasu sezonu, niko ne zna sta ocekivati stvarno.. sretno i neka pošteno bolji pobjediVanja8 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 11:43Velez je dobra ekipa,nikad im ne znas kako mogu odigrati...
Dudic to zna nasponovati,ali zna i pretjerati pa im igraci umisle da ne moze niko s njima i obicno podbace...
Danas znaju ko im dolazi,lider, sampion i pretendent na trecu titulu uzastopno...
Zar treba veci motiv bilo kom igraci Rodjenih...
Zato ocekujem tvrdu tekmu i igru na kontre od Dudica,ali opet smatram da je Sarajevo kvalitetnije i da ce jedan gol presuditi...
Sretno i Velezu i nama,neka bude muski, posteno pa ko koga...![]()
Hajde,hajde...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 09:45Evoga opet onaj Vlasnicki list
![]()
![]()
![]()
![]()
Al znao sam da ces ovo postavit
Bas pratim kad si se prijavio i koliko vremena ti treba da ga nađes da postavis
E hvala za ovo jutro
Idem na Vrelo Bosne
Odjavljujem se
Ako bude x ili 1 u Vrapcicima
Eto me oko 17 sati
Ako bude 2
Onda sutra nekad se javim
![]()
Cisto da ti srusim pretpostavke i teorije, Dudic trenutno uziva povjerenje uprave kao nijedan trener poslije rata. Vide ga kao projekt kojem se isplati dati 100% povjerenje Znaci, prije cete vi preskociti 2 ranga u pola godine, nego on dobit nogu na takav nacin.
Vidjeces kako se sve okrene nakon 3-4 vezana losa rezultata..ispadanje od Sirokog Krupa eventualno Sarajevo a mnogo se ulaze u klub i ekipu. Po granici hoda Dudic 100%..killafrommanilla je napisao/la: ↑28 nov 2020, 13:58Cisto da ti srusim pretpostavke i teorije, Dudic trenutno uziva povjerenje uprave kao nijedan trener poslije rata. Vide ga kao projekt kojem se isplati dati 100% povjerenje Znaci, prije cete vi preskociti 2 ranga u pola godine, nego on dobit nogu na takav nacin.
Ukoliko uslijedi cak i par poraza zaredom, vjerujem da ce se Dudic sam povuci, a o otkazu u ovom trenutku nema ni promil sanse.
Nama je isto, kad izgubimo vaši shizofreničari će vrištati da smo im se opet sklonili, a da protiv vas uvijek zapnemo. Ako nekim slučajem pobijedimo, onda će bordo shizofreničari vrištati da se ložimo na njih, a vama se sklanjamo.
K'o kad je Conte englezima donio 3-4-3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.