Davno sam ja to rekao.

Sta mislis hoce li biti sta od Bronnya?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Davno sam ja to rekao.
Nisam ga nešto gledao, a i rano je još. Genetske predispozicije su tu, kao i neograničen budžet za razvoj, a čini se i da je radnik pa vidjećemo.
Cini se da je vise mamine gene povukao. Barem sto se tice lice, a izgleda da i visinski nece biti kao LeBron.
Ne znace puno ti rankinzi u ranom dobu. Imas igraca koji nisu ni bili na listi pa su postali zvijezde u nba.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 nov 2020, 11:20Bronny je ja mislim oko 20-30. mjesta sto se svoje generacije tice, tesko da ce napraviti karijeru kao otac.
Ma normalno kad je supak, pa taj je tradeovao i Piercea a frajer definicija hometown heroa, covjek bio tu kad su bili odron, LaFrentz, Delonte i kompanija
Jordan nikad nije igrao za minimalac (Wizardse ne racunam), Kobe nikad nije igrao za minimalac, Magic nije igrao za minimalac. Cak nisu uzimali ni manje para radi nekih saigraca. Tako da mi je tesko povjerovati da ce i Lebron ikad do kraja karijere igrati za minimum, pa cak ni za nesto tipa MLE.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑27 nov 2020, 13:21
Lebron kao PG sa 37 i 38 god na vet minimumu bi bio cheat.
10% karijere od oca bi bilo fantastičnoBosniaBoston je napisao/la: ↑27 nov 2020, 11:20Bronny je ja mislim oko 20-30. mjesta sto se svoje generacije tice, tesko da ce napraviti karijeru kao otac.
Ma ako uzme i jednu od nagrada koju je uzeo otac(all-nba i defanzivni timovi, roy, mvp, fmvp, prsten, all-star) to bi bila premija s obzirom kako mu se karijera projektujebombaysaphire je napisao/la: ↑27 nov 2020, 15:3010% karijere od oca bi bilo fantastičnoBosniaBoston je napisao/la: ↑27 nov 2020, 11:20Bronny je ja mislim oko 20-30. mjesta sto se svoje generacije tice, tesko da ce napraviti karijeru kao otac.![]()
Odlična rotacija, samo bih se ja više brinuo za atmosferu u ekipi , nego za zdravlje Duranta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.